New Kids On The Blog

0
butch

Görüşler

0
FZ
E konuşma balonlarının içi boş!?
0
butch
Lispciler göremez.
0
Tarık
eee boş konuşuyor olabilirler :)
0
kamilbas
Hangisi Emre Sevinç?
0
butch
Gocunmayan
0
simor
Tiiiiizing olayı ha? sizi gidi siziler.

not: FZ komple yanlış yazdım düzeltilecek bi tarafı yok aman ha ;)
0
Zebani
Boşlukları biz mi doldursak, acep?
0
sefalet
Yanlışlıkla beyaz fona beyazla yazıp sonra da halkı espri yaptık diye kandırmayın lütfen.
0
opheus
:) en az karikaturun kendisi kadar guzel ve esprili bir cumle .
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fazlamesai 2 yaşında

butch

Aslında fm'in doğumgünü 9 Ekim, yani kaçırdık ama olsun. Evet, iki yıl geçti hala buradayız. Birikimimiz her geçen gün daha da büyüyor, burası her geçen gün daha eğlenceli oluyor, gelişiyor. Aslına bakarsanız şöyle sağıma soluma baktığımda bilginin bu kadar büyüdüğü, paylaşıldığı başka da bir ortam da göremiyorum. Neyse fazla gevezelik yapmayayım. Bence bu yıl da fazlamesai'nin ve fazlamesaici'lerin yılı olacak.

Geleceğin Medyası

redogre

Geleceğin Medyası

Yeni Nesil Fazlamesai.net

butch

Ekim ayı itibariyle 5. yılını dolduracak fazlamesai.net son 1 yıldır gerek sevenleri gerek crackerlar tarafından oldukça ilgi ile takip ediliyor. Artık oldukça ağır yük taşıyan FM için emektar PHP Nuke'ün yetersiz kalmaya başladığının sanırım herkes farkında. Bu yüzden artık kendimize ait bir sistemi ayağa kaldırmanın zamanı geldi diye düşündük.

Fazlamesai.net hakkında birkaç istatistik...

butch

Dikkat edenler farkedecektir. Bu yazı Fazlamesai'de yayınlanan 300'üncü yazı. Bu rakama varmış olmamız gerçekten gurur verici. Ama bundan daha önemli detaylar var işin içinde, size biraz bunlardan bahsetmek istiyorum...

Türkiye spam konusunda dertli

cbc

Sophos'un elindeki veriye göre Türkiye en çok istenmeyen e-posta yollayan ülkeler listesinde 3. sırada. İşin üzücü kısmı listenin ilk iki sırasındaki ülkelerin hallerinde iyileşme varken Türkiye daha kötü bir duruma gelerek 3. sıraya 'tırmanmış'. Detaylı bilgi haberin devamında. Kaynak: /.