Oyun Teknolojileri ve Oyun Programlama Semineri

0
FZ

Görüşler

0
FZ
Arada kaynamasın. Seminere gelelim, arkadaşlarımızı da getirelim ;-)
0
inoxes
bir aksilik olmazsa seminere katilacagim.
0
FZ
Hadi bakalım ;-)
0
FZ
Bir hayli eğlenceli geçen konuşmasında Mevlüt Dinç bir ara Futbol Menajer isimli son geliştirdiği oyundan bahsetti ve Internet üzerinde oynanabilecek en iyi futbol menejerliği oyunlarından biri olduğunu iddia etti. Gerçek zamanlı lig simülasyonunun söz konusu olduğu bu oyunda çok acayip şeyler yapmak mümkün imiş. Ben pek futboldan anlamam ama eminim ilgilenen arkadaşlar olacaktır, bir bakıp izlenimlerini yazarlarsa sevinirim.
0
anonim
Bende seminerdeydim ve o anda kullanıcıyı bozmak istemedim ama aslında bu isi yapan ve ucretsiz olarak oyunu oynatan baska sitelerde var.
örneğin:
www.sundayleague.com

pcworld dergisi birkaç sayı önce bu siteyi tanıtmıştı. bende o zaman siteye girip oynamaya başlamıştım. oynamak için herhangi bir ücret ödemiyorsunuz, takımınızı kuruyorsunuz ve hergün takımınız maç yapıyor.
para kazanma yöntemi ise şöyle:
1- sitede maçlar hergün yapıldığı için, oyuncuları hergün siteye girmeye teşvik ediyor. sakat veya cezalı oyuncuları takıma almamak gerekiyor vb. dolayısıyla sitenin hit''i yüksek ve bolca reklam alıyor.
2- ufak paralar ödeyerek credit satın alıyorsunuz ve bu kredilerle oyuncu transferi, antreman vb. yapabiliyorsunuz. yani para ödemeyenlere karşı biraz avantajınız oluyor.
ancak ben yaklaşık 2 aydır oynuyorum, herhangi bir para ödemedim ama fena sayılmam :) ilk oynadığım ligde 3. oldum. şu anda devam eden ligde de 2. yim :)

coskun...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Go GNU Go: Hikarunix

sefalet

Hikarunix, GNU Genel Kamu Lisansı (GNU General Public License) ile sunulan CD'den çalışan bir Linux sürümüdür.Temel sistemi DamnSmallLinux (DSL) tasarısından almaktadır. DSL, bir usb belleğe sığacak (yaklaşık 50mb) GNU/linux sürümüdür. DSL'in temel bileşenleri de Knoppix dağıtımından elde edilmiştir.

Hafif.org DopeWars Server

sundance

Ben de ben ve kuzen`den başka Dopewars oynayan yok sanıyordum :)

Meğer Hafif.org tayfası serverını kurmuş bile. Hem de high-score tablosu da devamlı hafif.org'da yayınlanmakta.

Bilmeyenler için tekrar hatırlatalım DopeWars basitçe uyuşturu ticareti yaparak bir aylık süre içinde en çok parayı elde etmeye çalıştığınız bir oyun. Kulağa çok basit gelse de şimdiye kadar oynadığım en alışkanlık yapıcı oyunlardan biri. Dopewars'ı indirin ve server kısmına hafif.org yazın. Şu anda top score kime ait söylememe gerek yok sanırım :)

Uplink- Hacker Olmanın Dayanılmaz Hafifliği...

redogre

Son 3 saattir bilgisayar hack ediyorum, devlet bilgisayarlarından sosyal kayıt numaralarını değiştirip, özel networklerden bilgi çalıp bir yandan da kazandığım parayla bilgisayarımı update ediyorum... Hem de tamamen yasal olarak... Nasıl mı? Uplink adlı oyun ile :))

King

elendil

Kahvehane kültürü olanlar bilirler, kahvehaneler sadece çay içilen, hatun ve futbol muhabbeti yapılan, hesabına kağıt oyunları oynanan yerler değildir.

BroodWar 1.08 En sonunda Çıktı

sundance

Aylardır beklediğimiz, InGameVoiceChat, GameReplay ve ComputerAlly gibi inanılmaz özellikleri olan Starcraft BroodWar 1.08 çıktı. Hem de tam benim tatile çıktığım gün :)))

Tabi BroodWar`ın başlangıcından itibaren devam eden Terran sempatizanlığı (Turret`ler 75 mineral!) ve Zerg düşmanlığı (Spawning Pool 200 mineral) burada da ayyuka çıkmış, ama öyle de yeneriz böyle de :)))
Son olarak eğer siz de bizim gibi CD`siz oynuyorsanız BroodWar Cracks asıl gitmeniz gereken yer. Beni aramayın `telefonu çalan ölür` oynuyoruz...