Online Hacking Game ;)

0
raistlinthewiz
Evet başlıktan da anlayabileceğiniz gibi bir oyun. Konusu hacking & güvenlik vs. Ben oynamaya başladım bile ve beğendim.
İlgilenenler hemen http://www.lost.no adresine!

Görüşler

0
raistlinthewiz
Oyunda TRHacker (TRH) adında bir cell (guild) açtım. Beklerim...
0
anonim
birisi bana bu oyunun nasıl oynandığını izah edebilirmi Basitçe.
0
sundance
Fazlamesai`den bir username alıp yorumlarını onla girersen bu konuda sana mail bile atabilirim :)
0
anonim
sundance oynmuyomusun oyunda? TRHacker'a gelebilirsin :)

bu arada oyunu anlatmak zor. Mümkün olduğunda forumu ve faq i okuyun.. anlayınca süper zevkli :)

ben login olamıyom.. okuldan zor oluyo eheh :P /raist
0
anonim
sundance oynmuyomusun oyunda? TRHacker'a gelebilirsin :)

bu arada oyunu anlatmak zor. Mümkün olduğunda forumu ve faq i okuyun.. anlayınca süper zevkli :)

ben login olamıyom.. okuldan zor oluyo eheh :P /raistlinthewiz
0
larweda
0
sundance
Millet oyun tekrar başladı. Larweda, Sundance ve Gee TRH cell´indeyiz bekleriz.
0
conan
walla calismio :( ben login olamiom
0
larweda
nie ki yaw? bekleriz, kalabalik oldukca gayet zevkli oluyo. Nemesis die bi amcam yapmıs bu lost'u, walla kesek biz yapsaymısız dedirtiyo adama, gusel yapmis hakkaten.
0
conan
Ok geldim! :)
Sanirim yavastan annamaya basladim oyunu. FAQ da kaybolmus linkinden :P
Henuz cozme asamasindayim, Hucrenize de basvuru yaptim :))
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bu sıcakta Snake de oynanır mı?

anonim

Multiplayer 3D Snake oyunu olan Snok`un yeni versiyonu V1.1 çıktı. Bu yeni versiyonunda bazı hatalar düzeltilmiş ve yeni muzikler, yeni bölümler eklenmiş. Freeware olan oyunun yeni versiyonu yaklaşık 25 mb büyüklükte.

www.tihlde.org/~torbjorv/snok/download/snok_final_1_1.exe

Türkiye'nin ilk OYUN geliştirme merkezi ODTU Teknokent'te açılıyor.

ozansener

Oyun teknolojileri, simulasyon yada animasyon alanlarından her hangi biri hakkında iş fikriniz varsa, kendinizi geliştirmek istiyorsanız yada yeni başlamak istiyorsanız, 12 Mart' 12:40 daki lansmanımıza bekleriz.

Quake 4 GNU/Linux Sürümü

Ragnor

LinuX-gamers.net'te çıkan habere göre id software resmi olarak Quake serisin en son halkası olan Quake4'ün GNU/Linux için de çıkacağını duyurmuş.

The Escapist

cemuzunlar

The Escapist: Oyunlar ve oyun kültürü üzerine, endüstri içinden ve dışından pek çok tanınmış kişi tarafından yazılmış makale ve köşe yazılarının bulunduğu, dijital olarak yayımlanan, ücretsiz, haftalık bir dergi.

Pusu! Tamamı türk yapımı 3 boyutlu ilk oyun!

larweda

Daha önce Türkiyede yapılan Galata ve Lale Savaşçıları oyunları Türk ürünü oyun tarihinde benim hatırlayabildiğim en ciddi projelerdi. Ama her iki oyunun da yabancı rakipleri karşısında çok fazla eksikleri olduğu ve amatörce yapıldığı eleştirileri söylendi. Şimdi matematik mühendisi iki arkadaşın üzerinde çalıştığı bir türkçe oyun projesi var. Pusu (Ambush), Wolfenstein'la başlayıp Doom'la popüler olan ve sonra örneklerinin binlercesi üretilen FPS (First Person Shooter) tarzı oyunlardan biri oluyor. Oyunun ilk test versiyonlarından görülen ise, gerçekten üzerinde emek harcanmış ve Quake, Half-Life, Duke-Nuke'm gibi büyük oyun firmalarının oyunlarına kafa tutacağa benziyor.