Efsanenin Dönüşü (The Settlers)

0
Agony
Dünya'da özellikle de Almanya'da geniş bir hayran kitlesine sahip The Settlers serisi içinde, 2. oyunun ayrı bir önemi vardır.

Şimdiye kadar çıkan tüm seriler içinde en güzeli ve en detaylı olanıdır.

Oyunun yapımcı firması BlueByte, Settlers: Heritage of Kings ile sadece Almanya'da büyük başarı yakalamıştı. Ama, bir çok Settlersseveri de üzmüştü. (Bilenler bilir, Settlers:HOK, serideki diğer oyunlarla uzaktan yakından alakası olmayan apayrı bir oyundu.) Bunun farkında olan BlueByte, bizleri üzmeyerek, Settlers2'yi yeniden yarattı. Hem de 3D olarak.
Oyunun demosunu aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

Almanca:

Tüm linkler (Üyelik gerektirir): http://www.ubi.com/DE/Downloads/Info.aspx?dlId=1652

Doğrudan indirmek için:

ftp://216.98.55.11:21/de/siedler2dng/s2_demo_german.zip İngilizce: www.gamershell.com/download_14534.shtml

Görüşler

0
experience
efsaneden bol bi$ey yok arkada$ bu memlekette
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bugün 30 Şubat ve kırmızı kar yağıyor

cbc

Diğerleri için bir kelime ne kadar çok anlam ifade edebilir bilmiyorum ama bir FM müdavimi için "Starcraft" kelimesi pek manalıdır. Hele ki o kelimenin yanına "2" gelirse pek heyecanlanır!

Editörünüz heyecanla daha fazla video arıyor. Şimdiden 2 oyun içi olmak üzere, 3 tane oldu.

Bu heyecana daha fazla dayanamıyorsanız bağlantılara ve videolara haberin devamından erişebilirsiniz.

Crytek, Oyun Motorunu İngiliz Üniversitelerine Bağışladı

Evil_Empire

1999 yılında Almanya'da doğup büyüyen Türk kardeşler Cevat Yerli, Avni Yerli ve Faruk Yerli tarafından kurulan Crytek firması; FarCry oyunuyla geliştirilmeye başladıkları CryEngine oyun motorunu, İngiliz üniversitelerinin kullanıma açtı...

Devamı burada...

İşte şimdi keyfi çıkacak, bir de izleyebilsek

ganzo66

Haydi Millet Quake III ve Starcraft OLİMPİYATLARI başlıyooooorrrrr...

NTVMSNBC:Turnuvada yer alan oyunlar ise dünya çapındaki popülerliklerine göre seçilmiş. Bu oyunlar arasında futuristic bir dünyada canavar ve rakipleri vurarak yok etmeye dayalı olarak tasarlanan Quake III başı çekiyor. Katılımın yoğun olduğu diğer bir oyun ise üç sanal ırkın kurdukları ordular ve geliştirdikleri teknolojilerle birbirleriyle yarışıtıkları gerçekzamanlı strateji oyunu Starcraft: Broodwar.

96 Kbyte'lık tam sürüm FPS! (kodlama mucizesi)

anonim

Almanya'da 6 kişi tarafından hobi amaçlı üretilen beta demo iki gündür meraklıları için indirilebiliyor. İki günde milyonlarca kez indirilen oyun yapılabileceklerin sınırı hakkında müthiş bir örnek. Fikrin asıl çıkış noktası tabii ki 64 kbyte demolar. Sonradan bu moda 32 kbyte oyunlara dönüşmüş ve şimde 96 kbyte'a kadar genişletilmiş.

Tenebrae: Doom 3 algoritmaları ile çalışan Quake

conan

Charles Hollemeersch, Quake oyununu, şu anda geliştirilmekte olan Doom3 motorunda kullanılan bazı algoritmalarla yeniden yazmaya ve geliştirmeye koyulmuş. Projeye de Tenebrae adını vermiş. Oyunun sayfasında şu anda çalıştığı iddia edilen bir binary ve kaynak kodu mevcut. PIII600, 64 MB RAM, GeForce 2 MX, Quake1 (Shareware olanını da destekliyor!) ve water vissed maps gerekiyormuş (water vissed maps (wvs) nedir en ufak fikrim yok! Ama eğer wvs yoksa zaten o seçeneği konsolda "gl_watershaders 0" diyerek kapatabiliyormuşsunuz) Sayfada ayrıca oyun görüntüleri ve teknik dökümanlar da mevcut.

Ben ne yazık ki şu anda deneyemedim, çünkü işyeri bilgisayarımda çalışmayacağından eminim :) Eve gider gitmez ilk işim kurmak olacak :) Daha önce deneyenler olursa bir not düşsünler ;)