Desktop Tower Defense

0
sundance
Bazen çok basit, eğlenceli bir oyun bulursunuz. Kahve molası verdiğimde oynarım diye bir kenara koyarsınız, bir de bakmışsınız ki kahve soğumuş, aradan birbuçuk saat geçmiş, telefonlar çalmakta, birsürü e-posta sizi bekliyor vs.

Zamanında Snowcraft öyle bir oyundu, şimdi Desktop Tower Defense birkaç kat beteri. İstatistiklere bakarsanız son bir saat içinde 100,000 üstünde oynanmış oyun, 400 küsur bin kule vs. vs. olduğunu görürsünüz. Tabi oyunun yazarının bu ilgiden reklam sayesinde ayda binlerce dolar kazandığını da gözardı etmeyelim.

Görüşler

0
Betelgeuse
Bu haberi okudum, noolcak ki yaa, 10 dakika bakarım dedim tam 3 saattir oynuyorum. Skorları kaydediyor ve web üzerinden bir grup insan skorlarını karşılaştırbilsin diye grup ismi soruyor, "fazlamesai" adında bir grup ismi altına skorumu kaydettim. Hadi, aramızda yarışalım. :))
0
ysa
güzelmiş bir saat oynadım ve silahları geç tanıdığım için baya bir hezimete uğradım. rüzgar tersten esiyodu hakem de onları tutuyordu zaten.
0
raman
Güzel oyunmuşçBağımlılık yaratıyor.Epey sevdim.Listede birinciyim(tabi grup içinde).Varmı karşıma çıkacak bir.
:)))
0
Betelgeuse
Beni geçmişsin, tebrikler.
Ama zor modda ben birinciyim hala. :))

Bunun cep telefonunda çalışan modeli var mıdır ki? Vakit öldürmek için ideal bir oyun...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

The Matrix oyun oluyor, sizde bir parçası olun...

redogre

http://www.shiny.com yeni Matrix filmini konu alan bir oyun üzerinde çalışıyor.
Oyun ile ilgili çok fazla bilgi yok ama daha güzeli var. sroch@shiny.com mail adresinden silah ve çeşitli objeler için 3 boyutlu modellerinizi satın alıyor. Tek şart gönderdiğiniz jpeg lerin diğerlerinden daha iyi olması. Ücret pazarlıkla belirlenecekmiş. Teslim aralığı 2001-07-01 - 2001-11-01 ve 3Ds Max benzeri bir programla yapacağınız düşük yüzeysayısına sahip modellerin texturelerinin 512x512 olması gerekiyor.
Detaylı bilgi http://www.shiny.com ve http://www.gamasutra.com adresinin "contract work" bölümünde var. Yanlız gamasutraya üye olmadan detayları göremiyorsunuz... Kimbilir belki de bir çok genç tasarımcının hayatının fırsatını yaratır bu oyun.....

2005'in en iyi on bağımsız oyunu!

sundance

Kapağında D.Wade ya de T.Henry'nin fotoğrafı olan, DVD'ler dolusu videolara sahip, ama birkaç saat sonunda bir kenara attığınız oyunlardan bıktınız mı? Bir oyunu oyun yapanın oynanabilirliği olduğunu mu düşünüyorsunuz.

Öncelikle benzer düşüncede olan oyun geliştiricilerinin oluşturduğu Scratchware Manifesto'yu okumanızı, o eski keyfi yeniden yakalamaya çalışanların oluşturduğu RetroRemakes'e bir göz atmanızı, ardından da Game Tunnel'ın bu sene için seçtiği en iyi On Bağımsız Oyun'u incelemenizi tavsiye ederim. Bunlardan dördünün Linux'da çalıştığını da ayrıca belirtmekte fayda var.

Sony Ericsson PlayStation Phone yakında

spiderman

Sony Ericsson başkanı Miles Flint Financial Times’la yaptığı söyleşide PlayStation ve Bravia ürünleri için geliştirilen yeni bir Sony Ericsson telefonunun yolda olduğunu açıkladı.

Miles "Gelecekteki önemli projelerimizden birisi de bu. Ancak öncelikle bunun güvenli çalışacağından ve görevini tam olarak yapacağından emin olmalıyız" şeklinde konuştu.

Profesyonel Online Hazine Avcılığı

sundance

Geçenlerde Infoceptor.com'da yayınlanan bir makale On-line oyunlar konusunda bambaşka bir yaklaşımı gözler önüne serdi.

Dünyanın 1 numaralı Starcraft oyuncusu Grrr ve diğerlerinin profesyonel olarak oyun oynayıp para kazanması, Ferrari ödüllü Quake turnuvaları bir yana, geçtiğimiz yıl bir Everquest oyuncusu üç yıldır oynadığı online karakteri $5000 gibi bir fiyata açık arttırmaya çıkartmıştı. Şimdi ise bazı Diablo 2 oyuncuları oyunda elde ettikleri değerli eşyaları e-bay'de açık arttırmaya çıkartıyorlar Ne kadar para mı kazanıyorlar ? Valla direkt birinin ağzından "Yeni arabamı aldığımda babam çaldığımı sandı, e-bay kayıtlarını göstermeme rağmen hala inanmıyor" :))

İşi Ustasından Öğrenmek: Japon GO ustaları İstanbul´da

FZ

Sağda solda ismini duydunuz belki. Ya da güzel bir hikayenin konusu olarak çıktı karşınıza. Belki de ilk defa duyuyorsunuz GO isimli bu basit ve aynı zamanda dünyanın en karmaşık oyunlarından birini. Eğer öyle ya da böyle bu satırlar birazcık ilginizi çekti ise ve söz konusu oyunu ustalarından görmek isterseniz önümüzdeki birkaç gün tam zamanı. Japonya´dan gelen ve bütün hayatını bu oyuna adamış iki usta ve profesyonel oyuncu, Türkiye´de GO´nun tanıtımını ve promosyonunu yapacak, her seviyeden GO oyuncusu ile oynayacak.