Nobel Ödüllü Trafik Canavarı

0
melitical
Spor otomobiliyle saatte 160 kilometre hız yaparken kaza yapan Nobel ödüllü fizikçi, 2 yıl hapse mahkûm oldu. 1972'de Nobel ödülü alan 74 yaşındaki ABD'li John Robert Schrieffer'ın yol açtığı kazada bir kişi öldü.

Görüşler

0
innaw
yani?
0
yilmaz
bir laf vardı "okumak cahillik alır eşeklik baki kalır" (herhalde boyleydi) onu doğruluyor.
0
rafet
Bence ortada trafik canavarligindan cok yaslilik ve sorunlari var.Asil yasli insanlarin trafige cikmalari, hala ehliyet sahibi olmalari tehlikeli birsey. 3 ayda ya da 6 ayda bir doktor kontrolunden gecirilseler cok iyi olurdu.Ve hatta araba kullanmaya ust yas siniri da konulabilir pekala.
0
wizzyfx
v = u + at
v2 = u2 + 2as
s = ut + 1/2 at2
ortalama hiz = (v + u)/2

Buralari atlamış demekki..
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Türk Hava Kuvvetleri Bilgi Sistemi (HvBS)

erolsoyoz

Türk Savunma sanayinin önemli kuruluşları arasında yer alan Havelsan, önemli bir tedarik projesine daha imza atmayı başardı. Türkiye'nin en büyük tümleşik komuta kontrol bilgi sistemi olarak bilinen "Hava Kuvvetleri Bilgi Sisteminin (HvBS)" kabulü, 25 Aralık 2007 tarihinde Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi. Havelsan mühendisleri tarafından geliştirilen bilgi sistemi ile Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın etkinliğinin büyük oranda arttırılması hedefleniyor.

Slackware GNU/Linux'un Babası Ağır Hasta!

FZ

Son haberlere göre Slackware GNU/Linux'un mimarı Patrick Volkerding tam olarak ne olduğu belli olmayan ve tedavisi aranan bir hastalığın pençesinde.

Volkerding'in kamuya son mesajını buradan okuyabilirsiniz. (Mesajın bir kopyası da burada.)

Türkçe Gentoo Topluluğu Buluşuyor

gentoo

Türkiyedeki Gentoo topluluğunun artık buluşma noktası Gentoo Linux Wiki. Gentoo Linux Wiki bundan sonra Türkçe.

http://tr.gentoo-wiki.com

Amacımız Gentoo topluluğunun Gentoo ile ilgili ipuçlarını, eğitselleri ve genel olarak Linux'la ilgili diğer şeyleri paylaşabileceği bir ortam oluşturmak. Teknik sorunlarımızı hallettik. Ancak içerik yönünden çok eksikliklerimiz var. Bu yüzden eğitselleri Türkçeye çevirebilecek yeni Gentoo penguenlerine ihtiyacımız var. Eğer isterseniz siz kendiniz de Gentoo ile ilgili eğitseller hazırlayabilirsiniz.

İstanbul'da Dünya Mahkemesi: Bush ve Blair Mahkemeye Çağrıldı

FZ

İstanbul'da ABD Konsolosluk yetkilisi Irak Dünya Mahkemesi Heyetinin ABD Başkanı Bush'u mahkemeye gelip iddiaları yanıtlamaya çağıran mektubunu kabul etti. Tony Blair'in davetiyesi ise mektupla gönderildi.

Yukarıdaki sözler Dünya Mahkemesi web sitesinden alınma. Oturumlar, 23 Haziran 2005, Perşembe, yani bugün 20:00'da, İstanbul'da başlayacak.

Irak Dünya Mahkemesi (WTI) Irak’taki savaşa karşı dünyanın her yerinde yükseltilen itirazdan doğmuş küresel bir girişimdir. 1960’ların sonunda yapılan Russell Mahkemesi'nden esinlenen WTI, Irak’taki savaş ve işgale ilişkin gerçekleri ortaya koymayı ve bu saldırının sessizce geçiştirilmesini engellemeyi hedeflemektedir. Amaçlanan bu süreçte işlenen suçların ve ihlallerin yanı sıra, çekilen acıların, susturulan seslerin ve direnişin de kayda geçirilmesidir. WTI, somut kanıtlara dayalı bir dinleme, düşünme, değerlendirme ve yargı sürecidir.

Bilgisayarda bir insan yüzü ne kadar gerçekçi çizilebilir?

redogre

Cevabı burada! Driver 4 oyunu için hazırlanmış bir karakter çizimi.