GnuPG Yeni Logo Yarışması!

0
BatoR
8 yıllık logolarından sıkıldıklarını dile getiren GnuPG, bir logo yarışması düzenlemiş. Yarışma süresi 31 Ekim' e kadar. Elde edilen bağışların %50'sini ödemeyi taahüt ediyorlar. Bu arada sonsor olmak isterseniz de Paypal aracılığı ile ödeme yapabiliyorsunuz. Sponsorların listesi 1. gelen logo belli olduktan sonra yayımlanacakmış. E hadi ne duruyorsunuz, davranın :)

Görüşler

0
ersin2k
Haklılar hatta 8 yıl nasıl dayanmışlar o logoya :) Bu arada GNU da logo sunu değiştirse çok iyi olacak. Nedense Açık yazılım camiasında logo ve görsellikten yana bir boşvermişlik sözkonusu. Belki de yazılım holding leri gibi bu konuya harcayacakları binlerce dolarları olmadıklarından kaynaklanıyor ama yine de amatör çalışmalarla dahi daha iyi bir logo yapılabilir diye düşünüyorum.
0
FZ
Gnu isimli hayvanı sevmiyor musunuz? :) Bence şirin bir hayvan. Maskot olarak da güzel. Afrika gibi bir coğrafyada ve iklimde hala yaşıyor olması da dayanıklı olduğunu gösteriyor ;-)
0
anonim
Oldukca bilge bir bakisi var :) Boynuzlu bile olsa(!) bence de cok yakisiyor...
0
ersin2k
Bilgeliğinden ve dayanıklılığından şüphem yok :) Biraz araştırdıktan sonra Etienne Suvasa tarafından çizildiğini öğrendim. Yine de şöyle biraz daha renkli biraz daha modern hatlı hani FreeBSD şeytanı gibi olsaymış diyorum içimden...
0
redogre
Ama yarışma GNU logosu değil GNUPG logosu yarışması benim anladığım.

Yoksa GNU logosunu değiştirmeye kim karar verebilir, bu konuda kim yetkili, veya böyle biri var mı hiç bilmiyorum.
0
tejas
Yarışma GnuPG logosu için zaten. Arkadaşlar yukarıda "GNU'nun logosu da değişse iyi olur" anlamında söylemişler.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bu Internet Adam Olmaz

sundance

Evet Word`u açıp Q33NY yazıp, sonra da bunu Windings fontu ile görürseniz bir komployu farkedeceksiniz zira bu ikiz kulelere çarpan uçaklardan bir tanesinin uçuş nosu. Dahası NYC yazıp bunu Windings ve Webdings fontları ile gösterdiğinizde daha fazla bilgi edineceksiniz. Allahaşkına pes, hiç sıkılmıyorlar mı bu zırvalıkları yollamaya, bunlara inanmaya. Herneyse iyi ki Urban Legens Reference diye bir site var bu tür zırvalıklara geçit vermeyen. Gidin işin aslını, dünya üzerinde Q33NY diye bir uçuş nosu olmadığını ve bu yalanın (NYC) 1992 yılında ortaya çıktığını, dahası Microsoft`un bu konuda bir genelge bile yayınlamış olduğunu göreceksiniz.

Not: Dahası ekranın genç ve tombul ;) ana haber bülteni sunucularımızdan birisi TV`de söz konusu kerameti izah etmiş :))

MySQL'in Orijinal Geliştiricisi Sun'dan Ayrıldı

anonim

Michael Widenius, Sun Microsystems'deki işinden ayrıldı. Michael Widenius blog'unda kendi firmasını kuracağını yazdı.

Kaynak: cnet.com

1.474 Mp Yemin Töreni Fotoğrafı

parsifal

Fotoğrafçı David Bergman'ın Barack Obama'nın yemin töreninde Canon G10 fotoğraf makinesi ve Gigapan robot ayakla çektiği 220 fotoğrafın birleşmesiyle oluşturulmuş panoramik fotoğraf tif formatında yaklaşık 2 Gb yer kaplıyor.

Bilişim Zirvesi 2001 Çağrı Merkezi

musshani

4-7 Eylül 2001 tarihleri arasında, Bilişim Haftası kapsamında, gerçekleştirilecek Bilişim Zirvesi'01 hazırlıkları devam ediyor. İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı ile Askeri Müze Kültür Sitesi'nde gerçekleştirilecek olan Bilişim Zirvesi'01, katılımcılarını doğru yönlendirme, bilgilendirme ve katılımcılarının iletişim ihtiyacını gidermeye yönelik olarak Çağrı Merkezi faaliyetine başladı.

Mısır ve IBM çalışması: Ebedi Mısır

sefalet

Mısır hükümeti ve IBM'in ile ortaklaşa başlattıkları Eternel Egypt adlı proje hayata geçirildi. Ebedi Mısır (Eternal Egypt) projesi kapsamında, Antik Mısır ile ilgili tüm bilgiler, 360 derece açılı görüntüler, tarihi eserlerin bulunduğu bölgelerin panaromik görünüşleri, 5000 yıllık Mısır tarihinin yeniden canlandırılmış görüntüleri, web kameralardan gerçek zamanlı görüntüler, yüksek çözünürlüklü binlerce resim, üç boyutlu taramalar ve daha pek çok bilgi, belge ve arşiv genelağ ortamına aktarıldı.