Mor-Tel

0
anonim

Görüşler

0
Ansugo
"Bu teknoloji aynı zamanda hem ses hem de veri hizmetleri pazarındaki en büyük rakibimiz olan Türk Telekom’a da ciddi bir darbe vuracaktır. Zira bizimle rekabet edebilmek için Türk Telekom başta ADSL tarifeleri olmak üzere geniş bant İnternet hizmetlerinin ve tüm leasedline, kiralık hat ve Frame Relay bağlantı ücretlerini ciddi bir şekilde düşürmek mecburiyetinde kalacak ve milyarlarca dolarlık gelir kaybına uğrayacaktır" diyen Savaş Kayahan bunun ülke ekonomisi için son derece sağlıklı bir gelişme olacağını ve böylelikle bireysel ve kurumsal Türk kullanıcılarının çok daha iyi hizmeti çok daha ucuza alabileceğini belirtmiştir.
Telekom'un milyarlarca dolarlik gelir kaybina ugrasmasi ulke ekonomisi icin nasil oluyorda son derece saglikli oluyor ve (boylelikle lafina binaen) boylelikle nasil olacakta bireysel ve kurumsal kullanicilar cok daha iyi bir hizmeti ucuza alacak merak konusu...
0
gismo
buram buram parayla yapılmış haber kokuyor. Hatta kendileri yazmış. Böyle bir haber dili yok.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ayın linki

urxalit

Arkadaşlar bunu ayın linki olarak kabul etmek istiyorum. Akıllının biri pi sayısını link yapmış ve google.com´un PI sayfasına yönlendirmiş. :)

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097.org

Almak isteyenlere, com ve net domainleri boş. :)
(tabi baştaki 3. hostname)

Az ama öz : Opera 7

sleytr

Son bir aydır çıktımı diye iki-üç günde bir kontrol ettiğim Opera 7'nin ilk betasını sonunda indirdim. Şimdilik sadece Windows sürümü)
Bir saatlik bir kullanım sonrasında Opera 7'nin en az umduğum kadar iyi olduğunu söyleyebilirim. Sayfa gösterim motoru tamamiyle baştan yazılan Opera 7 artık bir çok standardı ve standard olmayan bazı özellikleri daha iyi destekliyor. (Changeloguna buradan bakabilirsiniz)
Norveç'li ustalar M2 ile Opera'nın sörf konusundaki hız ve performansını e-posta ve haber gruplarına erişim alanınada taşımışlar. Son olarak Opera'nın eklenen ve geliştirilen onca özelliğine rağmen hafifliğinden ve hızından hiçbir şey kaybetmediğini de belirttikten sonra sizi hemen bu 3.1mb'lık az ama öz browserın deneme sürüşüyle baş başa bırakıyorum...

Director Shockwave 8.5 ile 3 boyutlu bir Internet

redogre

Macromedia Shockwave player 8.5 i yükleyebildim sonunda. Internet te 3d devrimi yaratacağını iddia eden sitelerle ilgili açıklamaları okuyup azım sulanıyordu. Bir müddet Director 8 kullanmış biri olarak "Amman kimse tutmasın" nidalarıyla daldım director 8.5 ile yapılmış sitelere.... Gayette iyi oldu netekim. Henüz M.D. 8.5 e ulaşamadım ama ürünler göz kamaştırıcı ve gelecek vaad ediyor. Özellikle Director ile bir şeyler yapıp "Ahh ahhh, imkan olacaktı şööle bi 3d oyun yapacaktım !" diyenlere işte fırsat...

Yahoo da bi yere kadar...

ftaski

En sağlam altyapılardan birine sahip nerdeyse hepimize aşina Yahoo'nun mail servisi 4 haziran 2001 00:43 itibariyle servis veremez hale gelmiştir:
"Temporary problem accessing your mailbox. We sincerely apologize for the inconvenience. The problem with your mailbox has now been logged, and we are working to restore your access. Thank you for your patience.
Privacy Policy- Terms of Service - Guidelines Copyright © 1994-2001 Yahoo! Inc. All rights reserved. "
Yahu da bi yere kadar.

100 mbit bağlantı 109 ytl

nehuse

Şurada yazan habere göre tellcom firması ağaoğlu sitesinde 100mbit e kadar bağlantı hizmeti vermeye başlamış .Şu an lokal bir boyutta olmasına rağmen bu alanda bir ilk olması türktelekom'un tekelinin kırılmasına yönelik bir adım olması açısından bence çok önemli bir başlangıç. Umarım en kısa zamanda yaygınlaşır ve tekel kırılır.