Microsoft OpenGL Kurulundan Çıktı

0
FZ
Güvenilir kaynaklardan alınan habere göre Microsoft OpenGL platformu ile ilgili en yetkili organ olan ARB'den (Architecture Review Board) çıktığını duyurdu. Yapılan açıklamalarda bunun OpenGL'in gelişimini olumsuz etkilemeyeceğini ve Microsoft'un bir şekilde yine OpenGL'e katkıda bulunacağı belirtildi.

Görüşler

0
oktay
Adında *açık* lafı geçince rahat edememişlerdir :)

oktay
0
redial
Ya da yakinda, OpenGLm$ geliyor da olabilir :D
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bill Gates Öğrencilerle buluşuyor

anonim

Bildiğiniz gibi Bill Gates'in 2.defa Türkiye'ye geleceği açıklanmıştı daha önce. Anlaşılan bu gelişinde biraz daha uzun kalacak ve programında öğrencilerle buluşmada var. 30 Ocak 2006 tarihinde gerçekleşecek organizasyonun ayrıntıları aşağıda;

Microsoft'tan .NET Çıkarması

yilmaz

Visual Studio.NET 2005 , SQL Server 2005 ve BizTalk Server 2006 akademik tanıtımlarına Aralık ayında başlayacak. Ülke çapında 8 üniversitede (İstanbul Üniversitesi de bu üniversitelerden biri) bu tanıtımlar yapılacak. .NET 1.0 ile beklediği performansı yakalayamamış olan Microsoft bu sefer sağlam adımlarla ilerliyor.

Sanırım sürükle bırak programcılığı yaygınlaşacak.

http://www.msakademik.net/haberdetay.aspx?id=112

Windows 95 10 Yaşında

sundance

10 yıl önce, 24 Ağustos 1995'de Şirket Windows 95'i büyük bir gala yemeği ile Windows 95'i duyurmuştu.

Opera'dan beş gün küçük olan Windows 95'in 10'uncu yılı ise Şirket'in Windows 95'e olan desteğini 31 Aralık 2000 itibariyle çekmiş olmasından dolayı duyurulmadı bile.

Petrolde... pardon mp3de rekor ceza $1,500,000,000

sundance

Guardian'ın habeine göre geçtiğimiz Perşembe, bir San Diego mahkemesi, şu ana kadarki en büyük patent ihlal cezasını verdi.

Sözkonusu dava Alcatel-Lucent tarafından müzik kayıtlarının MP3 formatına çevrilmesi ile ilgili sahip oldukları patentin ihlal edildiği iddası ile açılmıştı.

Bu rekor cezayı alan firma ise bu cezanın, online müzik sektörüne çok ciddi bir sekte vurabileceğini belirtmiş.

Windowsda sağ kalmak için gerekli yazılımlar.

oktay

İstesek de istemesek de bazen kendimizi bir Windows makinenin başında iş yapmaya çalışırken bulabiliyoruz.

Bu gibi zamanlarda gerek Linux'den aşına olduğumuz uygulamalar gerekse Windows'a özgü fakat kaliteli uygulamalar imdadımıza yetişir.

Ben de diğer arkadaşlara yardımcı olması bakımından kendi bildiğim bir kaç uygulamayı kısa açıklamalarıyla birlikte paylaşmak istedim.

Zorunlu Windows günlerinizin kısa sürmesi dileği ile.