Mahkeme

0
butch

Görüşler

0
bio
Recursive bir espri olmus. Bu sahiden de simdiye kadarki en kotu espriydi.
0
loker
:)))))))))))))))
0
punky
0
ersin2k
gülmezsem başıma birşey gelirmi acaba ??
0
ephe
Böö desem ne olur???
0
ephe
Böö desem ne olur???
0
dfix
Gülemeyen arkadaşlar için: bunu deneyin ne zaman baksam yüzümü bir tebessüm kaplıyor
0
darkhunter
Oh my...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Apple´dan Windows için ITunes

Evil_Empire

Apple, 1999 yılında çıkardığı muzik player, encoder, decoder, cdburner vs. uygulaması ITunes'un win2000-XP versiyonunu çıkardı.
ITunes cok genis mp3 arsivlerini duzenlemek, calmak ve kopyalamakla ilgili kullanisli ozellikler sunuyor. Karmakarisik arabirimli playerlardan sıkıldıysanız bir denemenizi oneririm. Ücretsiz bir yazılım olan ITunes 4.1'i http://www.apple.com/itunes/download/ adresinden indirebilirsiniz. GUI sevilecekse Apple olsun:)

Fazlamesai.net'e soralım: Açık Kaynak İş Modeli

noyton

Yakın zamanda Bora Güngören konuyla ilgili birçok yazı yazdı kendi blogunda, Türkiyedeki açık kaynak iş modellerinde ve şirketlerinden yola çıkarak. Ama bu tek taraflı bir görüş olduğu için Fazlamesai.net'e soralım:

Yoruyorum

redogre

An Gelir...

butch

Sonar Ekran Koruyucusu ile Ağınızı Dinleyin

FZ

Bu yazıyı okuyanların çoğu herhalde en az bir kez savaş filmi izlemiştir. Bu tür filmlerdeki radar, sonar, vs. ekipman ile düşman uçaklarını takip etme sahnelerini hatırlayacaksınızdır. Peki benzer bir tadı bilgisayar ağınızdaki ya da Internet'teki bilgisayarlar için yakalamak istemez misiniz? Şöyle bir nevi sonar ekranı olsa ama üzerinde uçak isimleri yerine ilgilendiğiniz bilgisayarların isimleri ya da adresleri, ağ uzaklıkları ile doğru orantılı olarak görünse falan ;-)

"İyi diyorsun güzel diyorsun ama nasıl yani?" diyenlere en güzel cevabı, değerli FM üyesi tongucyumruk arkadaşımız işte bu makalesi ile vermektedir. Okuyunuz, ufkunuz, vizyonunuz genişlesin :)