Eben Moglen Türkiye'de

0
butch

Görüşler

0
bio
Turgay Seren de olsaymis bari karede.
0
anonim
"sarcastic" :)
0
oktay
'2006' yazıyor copyright'da :) (Orada tarihin işlevi nedir hiç anlamam ama, yine de belirteyim dedim)

oktay
0
pvc
Süs olsun diyedir.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fazlamesai.net: Yenilikler

butch

Yaklaşık 2 ay önce yaptığımız altyapı değişikliğinden sonra FM'e yavaş yavaş yeni özellikler eklemeye başladık. Bunların bir kısmı dikkatinizi zaten çekmiştir. Biz yine de sizi bilgilendirelim.

Enerji Tasarrufu

redogre

Barış ve Adaletten Yana Tavır Alıyorum

SHiBuMi

Neyi ne kadar değiştirir bilemiyorum ama, aşağıdaki metin ile hemfikirseniz, http://www.zmag.org/wspj/sign_statement_frm.cfm adresinden altına imzanızı atabilirsiniz.

Bu tip eylemlere fazla katılmayan ve sonuçlarına fazla inanmayan biri olarak, metnin gereksiz duygusallıktan arındırılmış kesin dili, zmag.org gibi dünyadaki bir sürü değerli düşünürün yer aldığı bir platformda olması ve savaşın görüntülerinin insanda giderek daha fazla isyan uyandırması sebebiyle ben imzamı attım. Belki bir gün bu imzalar, bu savaşa sebep olanlar yargılanırken "biz bunu insanlık için yaptık" diye kendilerini savunmak istediklerinde, bu iddialarını çürütücü delil olarak kullanılabilir.

Online Seçim

cryptoNIX

Slashdot'daki habere göre Kuzey Amerikada bugün gerçekleşecek belediye başkanlığı seçimlerine, oy verenler telefon ve internet aracılığı ile katılabilecekler.

CanVote ismindeki bir şirketin alt yapsını ayarladığı sisteme şu ana kadar 100 bin kişi online oy kullanmak için başvurmuş durumda. Şirket kendilerine başvuranlar bir PIN numarası veriyor ve bu numara ile birden fazla oy kullanılmasını engelliyor, gerçi slashdot'ta yapılan yorumlarda çok ilginç komplo teorileri üretilmiş ama bakalım bir ilk olan bu online oy verme işlemi nasil sonuçlanacak.
Detaylli bilgi için ...

Mutlu Yıllar

butch