ASTALA VİSTA TÜRKÇE

0
redogre

Görüşler

0
ripper
muhahaha
daha fazlasi lazim olursa.
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=microsoft+turkcesi
0
simor
Evet, dilimizdeki farsça kelimelerin çokluğunu unuttuğumuzu da düşünürsek, dilimizi elin gavuruna bırakmamak lazım.
0
Challenger
Elin gavuruna mı? Windows' un yerelleştirmesini bir Türk şirket yapmıyor muydu?
http://www.estr.com/en/r_owner.asp
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fazlamesai 1 yaşında

butch

Az önce Sundance'e fazlamesai'nin birinci yılı dolunca birşeyler yapalım dedim ve o anda farkettim ki fazlamesai ben bunları söylerken zaten 1 yaşına girmiş. Bir anda garip oldu ortalık ve biraz gülüştük. Evet, fazlamesai.net'te ilk haberin yayınlanmasından bu yana tam 1 yıl geçmiş. Bunu sizlerle de paylaşalım dedik. Bizim için çok zevkli geçti geçtiğimiz bir sene ve ben kendi adıma çok şey öğrendim siteye katkıda bulunan herkesten.
Neyse saçmalamaya başlamadan durayım ve seneye de buralarda ve daha güçlü olacağımız umudunu içimde taşıdığımı söyleyeyim. Herkese teşekkürler...

fazlamesai.net in, slashdot.org out

mos

Bu akşam Kablo TV'de henüz test yayınında olan bir kanalda -adı sanırım Technology Channel- klasik in/out eşleştirmeleri vardı. Daha önce Firefox in , Internet Explorer out yazısı gözüme çarpmıştı, ancak bu sefer

fazlamesai.net in
Slashdot.org Out

yazıyordu yahu! :)

Deliriyorum

redogre

Fazlamesai Google Gadget

uhallac

Birkaç gün önce Google Desktop kurdum. Boş zamanlarda üzerinde uğraşabileceğiniz şık bir oyuncak. Desktop SDK ile yazılım geliştirme olanağı sağlamışlar. Ben de Fazlamesai'deki güncel haberlere masaüstünden ulaşmak isteyen kullanıcılar için bir gadget hazırladım.

Dosyayı buradan indirebilirsiniz. SDK'yı kurarsanız "fm.gg" dosyasını açarak koduna erişebilirsiniz.

Internet`de Kızılderili Olmak!!!

sundance

1992 yılından beri Internet yaygın bir şekilde kullanılmakta. Bu süre içinde öncelikle daha önceden bilgisayar merakı olanlar, sonra da hemen herkez yavaş yavaş bu yeni medyaya dahil olmaya başladı... Öncelikle tamamen teknik adamlardı bu ortamın müdavimleri, daha sonra yavaş yavaş sanatçılar da dahil olmaya başladı. Herne kadar altyapıyı sağlayanlar yine aynı insanlar olsa da, içerik daha bir ön plana çıkmaya, sayfalar artık birer sanat eseri kategorisi haline gelmeye başladılar.

Ve sonra kıyamet koptu, Üniversiteler Visual Communication Design bölümleri açmaya başladılar ve artık hobi olarak bile bilgisayarla ilgilenmeyen insanlar bile tasarım ve Internet konusunda söz sahibi olmaya başladılar.