LKD Yılın En İyi Basılı-Görsel İçerik Çalışması: fazlamesai.net

0
larweda

Linux Kullanıcıları Derneği yılın penguenleri 2004 ödülleri kapsamında fazlamesai.net web sitesi "En İyi Basılı-Görsel İçerik Çalışması" dalında ödüle layık görüldü. Bu ödülü hepimiz adına Ankara Milli Kütüphanede düzenlenen 3.ncü Linux ve Özgür Yazılım Şenliğinde biz kabul ettik. Hepimize hayırlı olsun!

Ödülü alan kadro:

Soldan Sağa: larweda, parsifal, butch
Ödül Platformu: tongucyumruk

Görüşler

0
o_ozardic
tebrik ederiz. :) nice ödüller almanız dileğiyle
0
pH
tebrikler.
0
conan
FM ailesine tebrikler! :)
0
standalone
tebrikler.

yalniz, register a$amasinda formda bazi degi$kenlerin degerleri yazilmami$, yahut turkce cevirisi yapilmami$. _REGHTMLCODE gibi..

bilginize..
0
Nightwalker
Hazır konu açılmışken bu yılki şenliği nasıl buldunuz ? Bana sanki biraz zayıf kaldı gibi geliyor.
İlk olarak harhangi bir üniversitenin dışında yapılmış olması şahıs katılımını ve compex ile aynı zamana denk gelmesi şirket katılımını düşürmüş gibiydi. Hp bile stand açmamıştı.
0
aRda_
Neden olmsuz acidan bakiyorsunuz anlayamadim."HP bile stand acmamis" (sanki adini andiginiz firma her linux etkinligine katilacak diye sart var gibi!)
Bu soylem yerine "prosoft, IBM, Novell, Mavi Bilgisayar, Mavi Akademi ve SPD stand acmis demek yerine neden olumsuz bir tavir anlayamadim dogrusu..?

Bence bu zamana kadar yapilmis en basarili senlik idi.
7'den 70'e emegi gecen herkeze cani gonulden tesekkurlerimle ...

Arda CETIN
0
sametc
tebrikler fazlamesai ! :)
0
FZ
2 yıla yakın süredir FM sitesinde editörlük yapma zevkini yaşayan biri olarak sitenin böyle bir ödüle layık görülmesinden ötürü onur duydum!

Kendi adıma okurların ve takipçilerin siteyi sahiplenmesinden çok memnunum, insanların bir süre okur durumundan çıkıp yazar durumuna gelmesi ise doğru yolda olduğumuzun göstergelerinden biri diye düşünüyorum.

Kendi alanlarında uzman olan bilgisayarcıların da bu siteyi takip etmesi ve burada genç arkadaşlarla etkileşime girmesi, tartışmalara katılması da ayrı bir güzellik, artarak devamını dilerim ;-)

Güzel bir söz vardır: "Marifet iltifata tabidir" diye. Madem ki bize iltifat edilmiş o halde hep birlikte marifetimizi daha da güzelleştirerek sunmaya ve paylaşmaya devam :)

Bu arada görebildiğim kadarı ile tongucyumruk tüm zamanların en fantastik ``ödül platformu´´ olmuş! :-P
0
murat09
Tebrikler.. Bu ödülü FM in tüm aktif kullanıcılarınında dolaylı vs değil, direkt olarak hakettiğini düşünüyorum.
Fakat hallolması gereken birkaç eksik var, forumun ismi var kendi hala yok. Bazı değişkenlerin Türkçe karşılıkları eksik ve siteye üye girişi yapıldığında ilk sayfada Türkçe karakterler hatalı..Zamanla bunların da çözümlenebileceğini bildiğim için fazla da umursamıyorum, ne de olsa çalışkan bir site ekibi var :-)
Ayrıca bir fikrim var, haberdeki resmin altına da isimlerin soldan sağa ... gibi yazılması daha güzel olurdu sanki..
Sevgiler ve saygılar...
0
malkocoglu
Tebrikler! Basarilarin devami dilegiyle...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Tembel FM Kare

redogre

Gözlem: Ne zamandır birşey yazmamıştım ama gene

cayfer

Tipik bir "Windows power user" ortalama günde iki saatini boşa harcıyor...
Kendi çevremde "bilgisayar işini bilen" ve XP gibi güncel Windows işletim sistemi kullanan insanların ortalama günde iki saatlerini sistemlerine "ilgi" göstermekle geçirdiğini gözlüyorum.

Bu gözlem herhangi bir bilimsel yönteme dayanmıyor. Ölçmedim, hesaplamadım. Baştan belirteyim de metodoloji konusunda eleştiriler almayayım.

Internet`de Kızılderili Olmak!!!

sundance

1992 yılından beri Internet yaygın bir şekilde kullanılmakta. Bu süre içinde öncelikle daha önceden bilgisayar merakı olanlar, sonra da hemen herkez yavaş yavaş bu yeni medyaya dahil olmaya başladı... Öncelikle tamamen teknik adamlardı bu ortamın müdavimleri, daha sonra yavaş yavaş sanatçılar da dahil olmaya başladı. Herne kadar altyapıyı sağlayanlar yine aynı insanlar olsa da, içerik daha bir ön plana çıkmaya, sayfalar artık birer sanat eseri kategorisi haline gelmeye başladılar.

Ve sonra kıyamet koptu, Üniversiteler Visual Communication Design bölümleri açmaya başladılar ve artık hobi olarak bile bilgisayarla ilgilenmeyen insanlar bile tasarım ve Internet konusunda söz sahibi olmaya başladılar.

Ve Micros~1 bir firma daha satın alır...

butch

ICQ ve Network Adminlerle Başetmelerin İncelikleri - 1

sundance

Gestapo bir Network Admininiz mi var ? ICQ`u port bazında ve mirabilis.com`a her türlü erişim olarak firewalldan kesti mi ? Buyrun size çözümler.

Öncelikle gidip Miranda adresinden nightly sürümü indirin. Ardından kontrol etmeniz gereken iki şey var eğer port bazında bir sınırlama varsa 4000 nolu port kapatılmış diyelim, ICQ 21 numaralı porttan da hizmet verebiliyor, sadece portu ayarlayıp kullanmaya devam edebilirsiniz...