LKD Yılın En İyi Basılı-Görsel İçerik Çalışması: fazlamesai.net

0
larweda

Linux Kullanıcıları Derneği yılın penguenleri 2004 ödülleri kapsamında fazlamesai.net web sitesi "En İyi Basılı-Görsel İçerik Çalışması" dalında ödüle layık görüldü. Bu ödülü hepimiz adına Ankara Milli Kütüphanede düzenlenen 3.ncü Linux ve Özgür Yazılım Şenliğinde biz kabul ettik. Hepimize hayırlı olsun!

Ödülü alan kadro:

Soldan Sağa: larweda, parsifal, butch
Ödül Platformu: tongucyumruk

Görüşler

0
o_ozardic
tebrik ederiz. :) nice ödüller almanız dileğiyle
0
pH
tebrikler.
0
conan
FM ailesine tebrikler! :)
0
standalone
tebrikler.

yalniz, register a$amasinda formda bazi degi$kenlerin degerleri yazilmami$, yahut turkce cevirisi yapilmami$. _REGHTMLCODE gibi..

bilginize..
0
Nightwalker
Hazır konu açılmışken bu yılki şenliği nasıl buldunuz ? Bana sanki biraz zayıf kaldı gibi geliyor.
İlk olarak harhangi bir üniversitenin dışında yapılmış olması şahıs katılımını ve compex ile aynı zamana denk gelmesi şirket katılımını düşürmüş gibiydi. Hp bile stand açmamıştı.
0
aRda_
Neden olmsuz acidan bakiyorsunuz anlayamadim."HP bile stand acmamis" (sanki adini andiginiz firma her linux etkinligine katilacak diye sart var gibi!)
Bu soylem yerine "prosoft, IBM, Novell, Mavi Bilgisayar, Mavi Akademi ve SPD stand acmis demek yerine neden olumsuz bir tavir anlayamadim dogrusu..?

Bence bu zamana kadar yapilmis en basarili senlik idi.
7'den 70'e emegi gecen herkeze cani gonulden tesekkurlerimle ...

Arda CETIN
0
sametc
tebrikler fazlamesai ! :)
0
FZ
2 yıla yakın süredir FM sitesinde editörlük yapma zevkini yaşayan biri olarak sitenin böyle bir ödüle layık görülmesinden ötürü onur duydum!

Kendi adıma okurların ve takipçilerin siteyi sahiplenmesinden çok memnunum, insanların bir süre okur durumundan çıkıp yazar durumuna gelmesi ise doğru yolda olduğumuzun göstergelerinden biri diye düşünüyorum.

Kendi alanlarında uzman olan bilgisayarcıların da bu siteyi takip etmesi ve burada genç arkadaşlarla etkileşime girmesi, tartışmalara katılması da ayrı bir güzellik, artarak devamını dilerim ;-)

Güzel bir söz vardır: "Marifet iltifata tabidir" diye. Madem ki bize iltifat edilmiş o halde hep birlikte marifetimizi daha da güzelleştirerek sunmaya ve paylaşmaya devam :)

Bu arada görebildiğim kadarı ile tongucyumruk tüm zamanların en fantastik ``ödül platformu´´ olmuş! :-P
0
murat09
Tebrikler.. Bu ödülü FM in tüm aktif kullanıcılarınında dolaylı vs değil, direkt olarak hakettiğini düşünüyorum.
Fakat hallolması gereken birkaç eksik var, forumun ismi var kendi hala yok. Bazı değişkenlerin Türkçe karşılıkları eksik ve siteye üye girişi yapıldığında ilk sayfada Türkçe karakterler hatalı..Zamanla bunların da çözümlenebileceğini bildiğim için fazla da umursamıyorum, ne de olsa çalışkan bir site ekibi var :-)
Ayrıca bir fikrim var, haberdeki resmin altına da isimlerin soldan sağa ... gibi yazılması daha güzel olurdu sanki..
Sevgiler ve saygılar...
0
malkocoglu
Tebrikler! Basarilarin devami dilegiyle...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

FM'e öner: Twitter bağlantısı

auselen

FM'in bir twitter hesabı olsa ve yayınlanan yazılar başlık, meta, özet vs olarak oradan duyurulsa. Ben kendim twitter kullanmıyorum ama görülebilirlik için daha kolay olabilir.

Belki fm.net'de bahisler geçebilir.

Bir de FM'in bir meta kısmı olsa da böyle konular konuşulup tartışılsa sevinirim.

2006 SourceForge.net Community Choice Awards

anhanguera

"2006 SourceForge.net Community Choice Awards"´a 14 farklı katagoride toplam 40 adet proje sourceforge tarafından aday gösterilmiş ve 17 Martta sonuçlanan ilk ön eleme gerçekleştirilmişti. Şimdi sıra asıl oylamada.

Aday gösterilen 40 proje arasında Türkiye`den iki adet proje de yer alıyor, Xynth, ve F4L.

fazlamesai.net'e soralım: Büyük Firmalar, Websitesi Kıranlar ve Müşteriye Saygı

Ragnor

Büyük masaüstü frp oyun geliştiricilerinden WhiteWolf'un sitesi cracker'lar (Hayır hacker demeyeceğim işte :)) tarafından kırılmış. Ama bu haberi yazma nedenim bunu söylemek değil. Nedenim WhiteWolf'un örnek ve de beklenmedik davranışı.

Bilgisayar Biliminin/Mühendisliğinin Anlamı

FZ

Eminim bu siteyi takip eden insanlardan bir kısmı genç arkadaşların sorduğu "ya, hocam ben bilgisayar okumak istiyorum, bilgisayar mühendisi olacağım, ne dersin?" şeklindeki sorulara maruz kalmıştır. Bu tür sorulara kapsamlı ve sistematik olarak cevap vermek, genç (ya da yaşlı) insanları "bilgisayar mühendisliği/bilgisayar bilimleri" nedir, ne değildir konusunda aydınlatmak kolay değildir. Ancak geçen gün sundance arkadaşımın bana gönderdiği bir belge bu konuya son noktayı koymuş durumda: ODTÜ'den Dr. Göktürk Üçoluk'un BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİNE İLİŞKİN SIKÇA SORULAN SORULAR başlıklı yazısı sanırım konu ile ilgili hemen herkesi aydınlatacak nitelikte.

FreeMind: Özgür Yazılım Dünyasından Zihin Özgürleştirme Hareketi

FZ

Bu geleneksel bir yazı değildir.

İnsan zihni, bilişsel bilim, zihin haritaları, psikoloji, beyin fırtınası, bilgi temsilleri, yazılım geliştirme, epistemoloji, metafizik, karmaşıklıkla başa çıkmak, Java ve özgür yazılımın faydaları ilginizi çekiyorsa buyrun okuyun.