Linuz balığı. Linux´cular bu tam size göre...

0
BatoR
Şöyle düşünün : Arabanız var, sakin sakin yol alıyorsunuz, yoldan geçenler arabanıza bakıyor; hayranlık, şaşkınlık... Dahası mı?
www.thinkgeek.com :O)

Görüşler

0
conan
Baligin hikayesi komiktir :) Hristiyanlar bu baligi hristiyanligin sembolu olarak secmisler. Amerika`da da bu balik koyu hristiyanlarin arabalarini suslemeye baslamis zamaninda. Su anda 10 arabadan birinde kesinlikle bu baligi ve turevlerini gormek mumkun.

Fakat daha sonrasinda darwinizmin koyu taraftarlari ise bu baligi evrimlestirmisler :) Daha sonrasinda ise bu olay cilgin gibi gelismis ve Linux ve GNU baligina kadar gitmis :) Hemen hemen butun balik cesitlerini de burada gorebilirsiniz.

0
BatoR
Teşekürler Conan, sayende bir (ilginç) konuda daha bilgi sahibi olduk.(samimiyetle...)

Hmm oldukça ilginç, peki sen bu balık olayını nereden, nasıl...

Neyse merak işte...

Teşekkürler.
0
conan
Gozumun onunde dolasiyorlar arabalarin tamponlarinda :) Bana da amerikali bir arkadasim anlatmisti ona sordugumda. Ben de netten ufak bir arastirma yaptim.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

GNU/Linux ve BSOD

zekeriya_akyildiz

Microsoft'a gün doğdu, daha geçen gün ve daha önceleri hep göçmüş olan MS Windows sistemlerinin resimlerini yayınlarken. Microsoft düşkünü arkadaşlar durumu açıklamaya çalışırken falan ortalık karışmış yüzlerce entry alt alta gelmişti. Şimdi BSOD sırası GNU/Linux' ta (disk hatası gerçi ama olsun):

http://www.flickr.com/photos/milliped/116393699/

Klasik MacOS veritabanı artık Linux´ta

anonim

Apple'ın klasik veritabanı olan FileMaker Pro 5.5 MacOS x, Window 2000, Windows NT den sonra sonunda Linux (X/86) da çalışıyor.Çok basit bir veritabanı uygulaması olan FileMaker Pro Linux da çalışması ve özellikle X/86 tabanlı Linux da çalışması gerçekten ilginç ve güzel bir gelişme. http://www.filemaker.com/products/fms_home.html

Slackware Linux Türkiye Açıldı!

anonim

Resmi Slackware Linux Türkiye temsilciliği www.slackware.org.tr adresinde açılmıştır. Tüm slackware fanatiklerine duyurulur.

2005 Linux/Windows TCO raporu - ithamlar ve cevaplar.

darkhunter

Yankee Group hazırladığı araştırmaya karşı Linux topluluğundan kendisine yöneltilen araştırmanın tarafsız olmadığı şeklindeki eleştirilere sert biçimde yanıt verdi.
Yapılan araştırmanın sonucuna göre Windows 2003 sunucusunu olarak en az Linux dağıtımları kadar kaliteli ve güvenilir olarak değerlendirilmişti. Araştırma ekibinden Laura DiDo, bu tepkilerin hedefinde yer almıştı. Laura DiDo bu tür tepkileri veren topluluk üyelerinin özgür yazılıma en büyü zararı verdiklerini belirtti. Bu tür tepkilerin özgür yazılıma bir katkıda bulunmadığı tersine olarak da olumsuz izlenimlere neden olduğunu dile getirdi.

Linux Foundation Bireysel Üye Alımına Başladı

javamorg

Linux Foundation, Eylül ayından itibaren bireysel üyelik sistemini devreye soktu.