Linux Semineri : djbDNS Sunucusu

0
anonim
Linux Kullanıcıları Derneği, 23 Ağustos PERŞEMBE günü saat 18.30'da Ankara Üniversitesi'nde djbDNS sunucusu semineri düzenliyor. djbDNS, Bind'a alternatif olarak Qmail'in yazarı D.J.Bernstein tarafından geliştirilen "güvenlik garantisi" olan bir DNS sunucusu. Seminerin konuşmacısı djbDNS Türkçe kurulum dokümanını hazırlayan Ömer Faruk Şen.

Görüşler

0
anonim
Arkadaşlar birazda şu seminerleri, toplantıları vs... istanbul da yapsak nasıl olur?

ya da oluyorda biz mi duymuyoruz.
0
urxalit
Ankara´daki kadar sık olmasa da İstanbul´da da oluyor. Ben hiç katılamadım. İstanbul grubunun sitesinden bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Şimdi baktım site pek güncellenmiyor, ama oradaki listeye üye olursanız haftada bir ya da 15 günde bir seminer olacağı zaman duyuru geliyor.
0
anonim
Merhabalar,
Ankara daki seminerlerin çoğu Istanbul'da da yapılıyor. Genelde 2 haftada bir pazar gunleri, ama yaz nedeniyle 3 haftada bir yapıyoruz. Web sitesi pek guncelleşmiyor. sadece seminer duyurusu değiştiriliyor. Doruk.Net deki makinada pek yetkimiz malesef o yüzden. Eylul itibari ile tekrar düzenli ve planlanmış şekilde seminerlere devam edilecek. istanbul-anons'a uye olursanız duyurular sizlerede gelir.
ARiF
0
anonim

teşekkürler...
0
sundance
Bakın ne diycem, şu anda fazlamesainin 410 üyesi var, iyi kötü IT sektöründen (özellikle de GPL ortamlarından) takipçilerimiz var. Gelin şu Seminerler için Fazlamesai'de bir köşe açalım, ana sayfadan, nerde ne Open Source semineri varsa (veya başka önemli bulduğumuz etkinlikler de olabilir) takvim gibi dursun.

Ne dersiniz ?
0
SHiBuMi
Evet php.net deki gibi sağ üst köşede duran eventlist gibi bir çalışma faydalı olur.
0
anonim
Her gün girdiğimiz bu site de seve seve tıkladığımız bir linkimiz daha olur :)


0
FZ
Evet! Evet! fazlamesai.net bu alanda önemli bir boşluğu doldurabilir, doldurmalıdır da! Madem serbest yazılım mantalitesini destekliyor o halde mevzu ile ilgili etkinlikler ilgili zaman ve mekan bilgisini de üyelerine, takipçilerine sunmalıdır.
0
banderas
gittik gördük güsel oldu ... milletin koskoca IBM ''leri çalistirip yaptiklari olayi bu daniel amcanin program1yla PII 350 ile çalistirdigini duymak Linux tarafarlari adina çok hos bir olaydi...
bu arada katilanlar biras az gibiydi .. am olsun yine de gayet faideliydi...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İstanbul ve Kayseri´de Linux Seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği 24 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Marmara Üniversitesi'nde, 30 Mayıs Cuma günü de Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde Linux seminerleri düzenliyor.

Seminerler her zaman olduğu gibi herkesin katılımına açık ve ücretsiz.

Linux Semineri : Anjuta ve Glade ile Grafik Arabirim Geliştirme

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 19 Nisan Cumartesi günü İstanbul'da bir linux semineri düzenliyor. Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı seminer saat 15:00'te başlayacak. Seminerde, Anjuta yazılımı ve Glade kütüphanesi ile grafik arabirim geliştirilmesi anlatılacak. - Ayrıntılı Bilgi -

Gencsen Geleceksin 2.0 IYTE

numangoceri

Geçtiğimiz akademik yıl ilki gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören Gençsen Geleceksin bu yıl hedefini daha da büyüterek "Gençsen Geleceksin 2.0" adıyla yeniden başlıyor ve ilk kez İYTE(İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'n)'de gerçekleşek olan etkinliğin konusu şöyle:

Gençler ve teknoloji severlerin geleceğin teknolojilerine vizyonel bir bakış açısı ile bakmalarını sağlamayı amaçlayan yarım gün sürecek etkinlikler içerisinde mobil teknolojilerden, internetin geleceğine kadar geniş bir yelpazedeki içerik, konusunda uzman konuşmacılar tarafından gerçekleştirilecek. “Neden Gelmeliyim?” diyorsan…

Kayseri Erciyes Üniversitesi Linux Seminerleri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 15-16 Aralık 2004 tarihlerinde, Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde dolu dolu bir program ile seminerler düzenliyor. İçerik şöyle:

Bilgi Güvenliği Semineri

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü'nün seminerleri devam ediyor.

Bugün (Pazartesi) akşam 18:30'da, Kuştepe kampüsündeki akademik kurul odasında verilecek olan seminerin konusu : Bilgi Güvenliği. Seminer, Computer Associates Türkiye Genel Müdürü Hakan Turgut tarafından verilecek, ilgililere duyurulur.

Bilgisayar Bilimleri bölümünün ana sayfasına bakacak olan arkadaşlar Mayıs haftasının ilk haftasonunun Turing Haftasonu olarak ele alınarak konu ile ilgili yurtdışından gelecek olan araştırmacıların verecekleri seminerler dizisinin de haberini okuyabilirler. Süreç içinde konu ile ilgili gelişmelerden fazlamesai.net üyelerini haberdar edeceğim.