Linux Semineri : djbDNS Sunucusu

0
anonim
Linux Kullanıcıları Derneği, 23 Ağustos PERŞEMBE günü saat 18.30'da Ankara Üniversitesi'nde djbDNS sunucusu semineri düzenliyor. djbDNS, Bind'a alternatif olarak Qmail'in yazarı D.J.Bernstein tarafından geliştirilen "güvenlik garantisi" olan bir DNS sunucusu. Seminerin konuşmacısı djbDNS Türkçe kurulum dokümanını hazırlayan Ömer Faruk Şen.

Görüşler

0
anonim
Arkadaşlar birazda şu seminerleri, toplantıları vs... istanbul da yapsak nasıl olur?

ya da oluyorda biz mi duymuyoruz.
0
urxalit
Ankara´daki kadar sık olmasa da İstanbul´da da oluyor. Ben hiç katılamadım. İstanbul grubunun sitesinden bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Şimdi baktım site pek güncellenmiyor, ama oradaki listeye üye olursanız haftada bir ya da 15 günde bir seminer olacağı zaman duyuru geliyor.
0
anonim
Merhabalar,
Ankara daki seminerlerin çoğu Istanbul'da da yapılıyor. Genelde 2 haftada bir pazar gunleri, ama yaz nedeniyle 3 haftada bir yapıyoruz. Web sitesi pek guncelleşmiyor. sadece seminer duyurusu değiştiriliyor. Doruk.Net deki makinada pek yetkimiz malesef o yüzden. Eylul itibari ile tekrar düzenli ve planlanmış şekilde seminerlere devam edilecek. istanbul-anons'a uye olursanız duyurular sizlerede gelir.
ARiF
0
anonim

teşekkürler...
0
sundance
Bakın ne diycem, şu anda fazlamesainin 410 üyesi var, iyi kötü IT sektöründen (özellikle de GPL ortamlarından) takipçilerimiz var. Gelin şu Seminerler için Fazlamesai'de bir köşe açalım, ana sayfadan, nerde ne Open Source semineri varsa (veya başka önemli bulduğumuz etkinlikler de olabilir) takvim gibi dursun.

Ne dersiniz ?
0
SHiBuMi
Evet php.net deki gibi sağ üst köşede duran eventlist gibi bir çalışma faydalı olur.
0
anonim
Her gün girdiğimiz bu site de seve seve tıkladığımız bir linkimiz daha olur :)


0
FZ
Evet! Evet! fazlamesai.net bu alanda önemli bir boşluğu doldurabilir, doldurmalıdır da! Madem serbest yazılım mantalitesini destekliyor o halde mevzu ile ilgili etkinlikler ilgili zaman ve mekan bilgisini de üyelerine, takipçilerine sunmalıdır.
0
banderas
gittik gördük güsel oldu ... milletin koskoca IBM ''leri çalistirip yaptiklari olayi bu daniel amcanin program1yla PII 350 ile çalistirdigini duymak Linux tarafarlari adina çok hos bir olaydi...
bu arada katilanlar biras az gibiydi .. am olsun yine de gayet faideliydi...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Akademik Bilişim 2003 Konferansı`nda Linux Seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 3-5 Şubat 2003 tarihlerinde Adana Çukurova Üniversitesi'nde yapılacak olan Akademik Bilişim Konferansı'nda her yıl olduğu gibi tüm konferans boyunca linux seminerleri düzenliyor. İleri düzey ağ yönlendirmeden, disksiz terminallere; masaüstü uygulamalarından başarı öykülerine kadar birçok konu ele alınacak. - Ayrıntılı Bilgi -

Scala Toplantıları

tongucyumruk

Son günlerde başta Twitter, foursquare gibi ortamların geliştirildiği dil olmasiyla adini duyuran Scala programlama diline memleketimizde de ilgi artıyor. İşte bu ilginin bir sonucu olarak İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü tarafindan duzenlenen Scala buluşmalarının ilk videosuna buradan ulaşabilirsiniz. Toplantiların herkesin katılımına açık olduğunu hatırlatır, bir sonraki toplantıya sizi de bekleriz.

Güncelleme: İkinci toplantı videosuna da buradan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

E-posta Güvenliği Semineri

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü tarafından kamuya açık olarak düzenlenen seminer dizisinin bu haftaki konuğu Sabancı Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden Albert Levi ve seminerin konusu E-posta Güvenliği

Söz konusu seminer 8 Aralık 2005 Perşembe günü 17:00'da, Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü Mahkeme Salonu'nda başlayacaktır.

XQ2DB Semineri

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi bilgisayar seminerlerine devam ediyor. Bilgisayar Bilimleri bölümü tarafından organize edilecek olan son seminerin konusu: XQ2DB : Bir "XQUERY - İlişkisel Veritabanı Yönetim Sistemi" Arayüzü.

Söz konusu seminerin konuşmacısı Oxygen Technologies şirketinden Cengiz Erdoğan. Yer ve tarih bilgilerine gelince:

Yer : İstanbul Bilgi Üniversitesi, Kuştepe Kampüsü, Akademik Kurul Odası
Tarih: 25 Mart 2002, Pazartesi
Saat : 18:30

Linux Semineri : Virüsler

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği Ankara seminerleri, bu kez de uzun seminerlerin unutulmaz konuşmacısı Serdar Köylü'yü ağırlıyor. Yarın Ankara Üniversitesi'nde saat 18.30'da başlayacak olan seminerlerde, anti-virüs yazılımlarının deva olamadığı bilgisayar virüslerinden nasıl korunacağız sorusuna yanıt aranacak. Detaylı bilgi ve tüm program burda.