Kore'de Internet kafeler kapanınca!

0
sundance
Profesyonel bilgisayar oyuncuları ve kişi başına düşen Internet bant genişliği konusunda, herkesin ilk aklına gelen ülke olan Güney Kore'de, Starcraft'ın apayrı bir yeri olduğu bilinen bir gerçek.

Bu güne kadar, 20-25 yaşlar arasındaki beş gencin, aralıksız 30 saatin üstünde Starcraft oynadığı için kalp krizi sonucu öldüğü G.Kore'de, acaba bir kararname ile "Internet kafeler kumarhane statüsündedir" diyerek bu oyun alanları kapansa acaba ne olurdu?

Sanırız böyle bir şey.

Görüşler

0
ysa
eheh güzelmiş. bende ciddi ciddi okuyorum haberi (:
0
yilmaz
starcraft çıksa da online bir kapışsak.
HD demoları izlediniz mi?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Quake 1 Neden En İyisi ?

sundance

FPS (Vur Onu!) oyun tarzının en çok oynanan oyunlarından Quake`i bilmeyen yoktur herhalde. Q1 Q2 Q3 derken oyun piyasasında oldukça özel bir yer edindi kendine Quake.

Fakat sağlam oyuncular hala Quake 1 diyor da başka bir şey demiyor. Niye diye merak ediyorsanız Quake 1'in En İyisi Olmasının 10 Sebebi

Uplink- Hacker Olmanın Dayanılmaz Hafifliği...

redogre

Son 3 saattir bilgisayar hack ediyorum, devlet bilgisayarlarından sosyal kayıt numaralarını değiştirip, özel networklerden bilgi çalıp bir yandan da kazandığım parayla bilgisayarımı update ediyorum... Hem de tamamen yasal olarak... Nasıl mı? Uplink adlı oyun ile :))

Pusu Röportajı

FZ

Radikal'de Pusu oyunu ile ilgili bir röportaj yayınlandı. Dikkat çeken birkaç cümle:

Peki Pusu'nun maliyeti tam olarak ne?
Cemil: 200-250 bin dolar arasında.
Aynısını yabancı bir ülkede yapsalar maliyeti ne olur?
Cemil: Muhtemelen 1 milyon dolara yaklaşır. Yani şöyle demek lazım; bizim projemizde de herkes alması gerektiği gibi maaş alsa, emeğinin karşılığını tam olarak almış olsa, Pusu'nun maliyeti 700 bin dolarlara çıkardı. 250 bin dolar diyerek kimseyi kandırmış olmayalım yani; 250 bin doları cebine koyan kimse yapamaz bu oyunu.

Yeni nesiller için Xenon

sundance

Zamanında SpeedBall, Cadaver, Gods, Chaos Engine gibi efsane oyunlarla Amiga ve C-64 kullanıcılarının gözbebeği olan Bitmap Brothers, tüm zamanların en iyi shootem-up'larından biri olan Xenon2'nin devamı Xenon 2000 ile huzurlarınızda.

Abandonware

SHiBuMi

80-90'ların bilgisayar kültüründen gelen hemen herkesin ilgisini çekecek bir site: www.theunderdogs.org. Sitede 80'li yılların başından 90'ların sonlarına kadar bir sürü oyun ve manualleri bulunuyor. Net üzerinde şimdiye kadar bundan daha geniş bir Abandonware PC oyun arşivine rastlamadım, eski oyun fanatikleri mutlaka gözatsınlar. Bana enteresan gelen başka bir olay daha var, bu oyunları W98 altında çalıştırırken zorluk çekiyordum ancak W2k hemen hepsini çalıştırabiliyor, aklınızda bulunsun.