iPod Ailesi'nin Yeni Üyesi!

0
parsifal
iPod ailesinin yeni üyesi iPod nano aramıza katıldı. 2 GB ve 4 GB'lik seçenekleri ile iPod Shuffle'ın abisi olan ürün hakkında daha fazla bilgi için buraya bakabilirsiniz.

Editör'ün notu: "Ah birde alo diyebilseydim" diyenlerde buraya baksınlar.

Görüşler

0
desenturk
özellikle siyahı çok güzel ama o kadar paraya değer mi bilemiyorum...
0
FZ
Değmez.
0
sleytr
0
irfaN
Dayanamıycam... Laptop'u satıp ipod alcam .-)
0
anonim
Benim estetik/fiyat/performans favorim olympus un m:robe100. Yeni ipod kadar kucuk degil ama cok hos. Tr de de satılıyor.

http://www.olympusgroove.com/flash.html?//www.olympusgroove.com/
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Steve Jobs: DRM'e ihtiyacımız yok!

tongucyumruk

Dünyanın en büyük DRM korumalı müzik satıcısı olan iTunes sistemine sahip olan Apple'ın CEO'su Steve Jobs DRM konusunda şimdiye kadar müzik dünyasındaki hiçbir büyük şirket yöneticisinin yapamadığı bir açıklama yaptı. Açıklamasında, yapılan araştırmalara göre, bir iPod'da yüklü olan müziğin %97'sinde DRM koruması bulunmadığından ve DRM'in eninde sonunda kaybetmeye mahkum olduğundan bahseden Jobs, müzik şirketlerinin ikna edilebilmesi halinde iTunes'tan DRM korumasını tamamen kaldırmaya gönüllü olduklarını belirtti.

Editörün notu: Her ne kadar bunu FairPlay'in karşı karşıya kaldığı baskılar neticesinde yapılmış ustaca bir kıvırma hamlesi olarak görsem de Apple'ın müziği serbest bırakmak adına bu yönde bir hamlede bulunmuş olmasının DRM karşıtı hareketler bakımından oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum.

Macworld 2006 ve Jobs'un Konuşması

wizzyfx

Macworld San Francisco 2006'nın merakla beklenen olayı Steve Jobs'un konuşması gerçekleşti.

GNU-Darwin Projesi

sundance

Herne kadar Mac haberlerinden Max sorumlu olsa da ;) buna rastlamışken yazmadan geçemezdim... GNU ekibi bu sefer de tamamen serbest bir Darwin dağıtımı için kolları sıvadı

Takip etmeyenler için söyleyelim Darwin, MacOs X`in, grafik arayüzü Aqua olmayan hali ve x86 makinalarda da çalışabilmekte.

BSD`i seviyorsanız gelişmeleri izleyin...

QuickTime Streaming Server 4.0 Public Preview Hazır

anonim

Apple QTSS 4 (Quicktime Streaming Server) Public Preview'ı bitirdi.
Çoğu insanın, Windows Media Player'ın daha iyi olduğunu savunmasına ve ülkemizde çoğu Windows kullanıcısının QuickTime Player kullanmasına rağmen, bence QT Player, internet üzerinde en kaliteli ses ve görüntü yayın yazılımıdır. Player'ı indirmek için buraya, QTSS4 için ise buraya.

Şimdi de Mac için Staroffice!

butch

Bir süredir süren Apple ve Sun işbirliği önümüzdeki yaz Staroffice'in Mac platformu için bir sürümü ile sonuçlanacakmış. Hatırlatalım; Staroffice ücretsiz, neredeyse kusursuz bir office yazılımı. Üstelik birkaç ay önce `opensource´ oldu. Ayrıntılı bilgi burada