Internet`in Gücü: Beyaz Gölge Geri Geldi!

0
sundance
Bir dönemin efsanevi dizisi, bu ülkede 1970-1975 arası nesilden baskete heves eden hemen herkesin ilham kaynağı, Türk Basketboluna katkısı Gençlik ve Spor Bakanlığı`nın bir kaç katı olan (en az :) Beyaz Gölge; basketbol üzerine en kapsamlı Türkçe içerik sağlayan batug.com`un kampanyası sayesinde bir kez daha TRT ekranlarında.

Bir müddettir bu konudaki kampanyayı ısrarla devam ettiren www.batug.com`cular, şimdi de dizinin hafta içi sabah 9:15`ten biraz daha iyi bir saate kayırılması için bir kampanya başlatmışlar. İşte gerçek Internet...

Görüşler

0
anonim
beyaz golge aslında basketbol denen bu surrealıst oyunu sevdırmek işlevinden cok bı lısede basket oynayan bı avuc gencın yedıklerı nanelerı annattıından mutevellıt ele alınmalıdır.Bı bolumunde coolıdge(kuuliç) hatunuyla kavga eder bu esnada takımdakı kısa sıpalardan bırı kıza ıs koyar ve ısı pısırırler.Meger kısa sıpa(ks) belsogukluu olmus daa onceden ve kıza bulastırmıs bılmeden.Kulıc hatunla barısıncada belsogukluu yerınde duramamıs zaten kuul olan içimize atlamıııışş.Ks koçun saglık dersınde annattıı belırtılerı kendının de belırttıgını cakıyo ve durumu sıp dıye annıyo.Beldeki sookluk kıza,kuliçle barışıncada kutlama sırasında herhalde kuuuliçe.Sora noluyo kuuliç durumu çakmasın diye alıyo onu bi fahişe arıyolar ısmarlıcam diyo(ooha)ve bulamıyolar koskoca kentte.Kuliçin hasta olduunu kuuliç bilmiyo fahişeden kaptın dicek kısa sıpa kendini kurtaracak hesapla.Sora herşey ortaya çıkıyo ve kuuliç ks yi affediyo(arkadaşlık işte buna denir boynuzu arkadaşın takarsa sorun yok demekki basketbol takımlarında diyo seyredenler ve basketten direk soguyo bizim vatan evlatları .:))Yani demem oki doru düzgün basket topu bile görünmeyen bi dizi.(antreman sonrası veya öncesi görüntüler var, action zamanları yok basket sevdirmek için zorlu kısmı atlamıslar sadece geyikleri çekmişler, heves edip antremana başlayan yurdum basketçileri tez vakitte bu spor dalından soğumuş diziyi seyrederek spor yaptıını düşünüp içini ferahlatmışlardır)Bu başarılı bi dizidir ama televizyonculuk açısından.Fakat allahtan dizi karakterlerini ideal seçmeyen akıllı elemanlar bugünlerde avrupa şampiyonasında çemberi tutturmaya çalışıyolar.Seçenler ise dizinin yeniden başlamasını kutluyolar.Sürçü lisan ettiysek affola.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Siteleri kapatan birimin başkanını dinlemek ister misiniz?

coskung

TİB Internet Dairesi Başkanı Osman Nihat Şen, 6 Kasım akşamı Bilgi Üniversitesi Bilişim Teknolojisi Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin davetiyle, bir yüksek lisans dersine misafir konuşmacı olarak katılıyor. İlgili merkezin direktörü ve Bilgi Üniv. Hukuk Fakültesi Hocası Leyla Keser Berber'in duyuru metni aşağıda.

DSL İhalesi Meteksan´ın

FZ

Türkiye'de internet kullanıcı sayısı uzun bir dönemdir artmıyor. Bunun en büyük sebeplerinden birisi bilgisayarlaşma oranının değişmemesi. Ancak öte yandan mevcut bilgisayar sahipleri için de internet erişimi hem yavaşlığından dolayı verimli değil, hem de sunulan hizmetin bedeli çok yüksek. Bu gidişatı bir parça da olsun değiştirebilecek DSL bağlantısının genişletilmesine yönelik Türk Telekom tarafından açılan ihaleyi Meteksan kazandı.

DSL teknolojisi bugün kullandığımız telefon hatları üstünden çok daha hızlı internet erişimi sunabiliyor. Şu anda sadece İstanbul, Ankara, İzmir ve Çanakkale olmak üzere toplam 4 il ve 32 santralda hizmet veren sistem, Meteksan'ın geçtiğimiz hafta aldığı ihale ile çok yakında 40 il ve 168 santralda hizmete girmiş olacak.

Kaynak: Radikal

VCD Track 02

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinin geçen yıl içinde ürettikleri işlerden zengin bir seçkinin sunulacağıTrack 02 sergisi 14 Haziran - 12 Temmuz tarihleri arasında, İstabul Bilgi Üniversitesi, Taksim Hazırlık binasında izlenebilir.

\r \r Multimedya, web tasarımı gibi yeni medya ürünlerinin yanı sıra grafik tasarım ve fotoğraf gibi daha geleneksel işlerin de monitörlerde izlenebileceği sergide video çalışmalar projeksiyonla gösterilecek. Tasarımcı olsun olmasın, görsel kültüre ilgi duyan herkese açık olan bu sergi sıradışı tasarımlarla genç tasarımcıların beynini ve ruhunu kışkırtacağa benzer.

Captcha Mucizesi

anonim

Dünyada insanoğlu tarafından hergün 60 milyona yakın CAPTCHA çözümlemesi yapılıyor. Her bir CAPTCHA çözümlemesi yaklaşık 10 saniye sürüyor. Tek başına bakıldığında çok kısa gözüken bu süre 60 milyon işlemle çarpıldığında 1 günlük iş saati kaybı 150.000 saati buluyor. Peki harcanan bu eforu faydalı bir ürüne dönüştürmek mümkün mü? Yakın zamanda birçok sitede görmeye başlayacağınızı tahmin ettiğim Recaptcha isimli küçük ve çok yaratıcı bir web uygulaması, bu kayıp saatleri insanlığın bilgi arşivinin sayısallaştırılıp çok daha geniş kitlelere ulaştırılmasını sağlayarak bizlere tekrar kazandırıyor.

Linuxcuyuz.biz

Dirty_tux

İsteyen herkese ücretsiz olarak Linux dağıtımlarının CDlerini gönderen Linuxcuyuz.biz sitesi 1 Mart'ta açıldı. Sonunda herkesin merakla beklediği bir proje daha hayata geçirildi ve artık Türkiye'de de ücretsiz olarak isteyen herkes istediği Linux dağıtımının CD'lerine ulaşabilecek. Ayrıntılı bilgi için: http://linuxcuyuz.biz