Internet`in Gücü: Beyaz Gölge Geri Geldi!

0
sundance
Bir dönemin efsanevi dizisi, bu ülkede 1970-1975 arası nesilden baskete heves eden hemen herkesin ilham kaynağı, Türk Basketboluna katkısı Gençlik ve Spor Bakanlığı`nın bir kaç katı olan (en az :) Beyaz Gölge; basketbol üzerine en kapsamlı Türkçe içerik sağlayan batug.com`un kampanyası sayesinde bir kez daha TRT ekranlarında.

Bir müddettir bu konudaki kampanyayı ısrarla devam ettiren www.batug.com`cular, şimdi de dizinin hafta içi sabah 9:15`ten biraz daha iyi bir saate kayırılması için bir kampanya başlatmışlar. İşte gerçek Internet...

Görüşler

0
anonim
beyaz golge aslında basketbol denen bu surrealıst oyunu sevdırmek işlevinden cok bı lısede basket oynayan bı avuc gencın yedıklerı nanelerı annattıından mutevellıt ele alınmalıdır.Bı bolumunde coolıdge(kuuliç) hatunuyla kavga eder bu esnada takımdakı kısa sıpalardan bırı kıza ıs koyar ve ısı pısırırler.Meger kısa sıpa(ks) belsogukluu olmus daa onceden ve kıza bulastırmıs bılmeden.Kulıc hatunla barısıncada belsogukluu yerınde duramamıs zaten kuul olan içimize atlamıııışş.Ks koçun saglık dersınde annattıı belırtılerı kendının de belırttıgını cakıyo ve durumu sıp dıye annıyo.Beldeki sookluk kıza,kuliçle barışıncada kutlama sırasında herhalde kuuuliçe.Sora noluyo kuuliç durumu çakmasın diye alıyo onu bi fahişe arıyolar ısmarlıcam diyo(ooha)ve bulamıyolar koskoca kentte.Kuliçin hasta olduunu kuuliç bilmiyo fahişeden kaptın dicek kısa sıpa kendini kurtaracak hesapla.Sora herşey ortaya çıkıyo ve kuuliç ks yi affediyo(arkadaşlık işte buna denir boynuzu arkadaşın takarsa sorun yok demekki basketbol takımlarında diyo seyredenler ve basketten direk soguyo bizim vatan evlatları .:))Yani demem oki doru düzgün basket topu bile görünmeyen bi dizi.(antreman sonrası veya öncesi görüntüler var, action zamanları yok basket sevdirmek için zorlu kısmı atlamıslar sadece geyikleri çekmişler, heves edip antremana başlayan yurdum basketçileri tez vakitte bu spor dalından soğumuş diziyi seyrederek spor yaptıını düşünüp içini ferahlatmışlardır)Bu başarılı bi dizidir ama televizyonculuk açısından.Fakat allahtan dizi karakterlerini ideal seçmeyen akıllı elemanlar bugünlerde avrupa şampiyonasında çemberi tutturmaya çalışıyolar.Seçenler ise dizinin yeniden başlamasını kutluyolar.Sürçü lisan ettiysek affola.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

80x15 Brilliant Button Maker

Soulblighter

Bazı sitelerin alt tarafında şirin düğmeler vardır. RSS VALID, XHTML 1.1 gibi bilgiler yazar. O tarz düğmeler hoşunuza gidiyorsa ve kendi siteniz için oluşturmak istiyorsanız, buyrun size güzel bir araç...

RTUK@internet

ganzo66

Aşagıdaki yazı Fatih Altaylı tarafından yazılmıştır. Dikkatle okuyun ve Türkiye'de internetin ve hosting mekanizmasının çivisinin nasıl çıktığını sizde görün. Bu tip yasa ve oluşumlara engel olmak için derhal harakete geçmek gerekmektedir. Bizler sesimizi ciddi olarak duyurmak zorundayız, yoksa hayatlarında internette iş yapmamış insanlar tamamen yasakçı zihniyetle dünyada bir örneği daha olmayan bir uygulamayı başlatacaklar. Bize etkisi şu an olmayabilir ama şimdi bir şeylere karşı durmazsak zamanı geldiğinde ve yardıma ihtiyacımız olduğunda etrafımızda kimseyi bulamaya biliriz. DİKKAT ve PANİK !!!!!

Yeni P2P - IRIS

cazz

Amerika'da, devlet tarafindan gorevlendirilmis bir ekip, var olan P2P teknolojisindeki sorunlari cozme amacli yeni bir P2P agi kuruyormus : IRIS (Infrastructure for Resilient Internet Systems)...

Projeden (ve MIT'den) Hari Balakrishnan soyle demis :

"Sunuculara karsi Denial of Service saldirilarini sona erdirecek!"

Balakrishnan ve arkadaslari , IRIS icin yeni bir arama algoritmasi da gelistireceklermis...

Bakiniz efenim...

Yeni bilgi kaynağınız

sundance

Bir ülke hakkında güncel olarak bazı istatistiki bilgilere ulaşmak mı istiyorsunuz? Alman vatandaşlarının yaş ortalamasını ya da Uganda'daki rejim partisinin eğilimi hakkında bilgiye mi ihtiyacınız var?

Bu ihtiyaçlarınıza kolayca ve güvenilir! cevaplar bulmanız çok kolay. Yine mi Google diyenler yanıldı, bu sefer CIA hem de yıllardır.

Türk Uzmandan ``Casus´´ Matematiksel Model

anonim

ABD´de yaşayan Türk profesör Bülent Yener, IRC sohbet odalarında geçen konuşmaları tespit edecek matematiksel bir modelleme üzerinde çalışıyor. ABD hükümeti Yener´in çalışmasını terörizmle mücadelede kullanacak.

Sohbet odaları internetin en çok ziyaret edilen alanlarından. Kullanıcıların diledikleri konuları konuştukları sohbet odaları, aynı zamanda kötü niyetli ``hacker´´ların şifre ve kredi kartı numaraları çaldıkları bir alan. Ancak, bu kez hedefte terörist örgütlerin şifreli haberleşmesi var. Ayrıntılı bilgi için ntvmsnbc.com.