Haritala Beni

0
redogre

Görüşler

0
feran
süperrr...
0
feran
Aaa, pardon-pardon-pardon. Tek rakip yurdum televizyonlarının pek araştırmacı-soruşturmacı -acar muhabirleriyle dolu TV magazin programları ;)
0
anonim
Ya şöyle daha bilişimci bir karikatür yapamadınız mı?
Çok yavan espriler baymaya başladı..
0
sleytr
Bu sonuncu bana da pek komik gelmedi ama ilk yorumdan da görebileceğiniz gibi birileri beğenmiş. Benzer şekilde bir önceki karikatürde "tedavi olarak wii öneren doktor"u çok sevmiş ve oradaki hımbıl geeke oldukça empati kurmuştum (:

Bence bu tip eleştiriler bu bölümün daha iyi olmasını değil ancak kapanmasını sağlar. Kendi adıma her seferinde öyle çok gülmesem bile yinede FM Kare'nin kapanmasını istemem. Beğenmiyorsanız bu bölüme bakmazsınız olur biter. Zaten olumlu yorum almaması ya da sayfa gösterimlerinin azlığıda gerekli geri bildirimi sağlayacaktır.
0
osteosit
İyi de daha bilişimci bir karikatür nasıl olsun? Google var, harita servisi var, penguen (yani özgür kuşlar) var. Penguenleri uçurmak gibi bilimsel hatalar da yapmıyorlar. Benim daha fazla sözüm olmaz buna. Okur gülerim...
0
pvc
Bazıları güzel bazıları kötü. Burada karikatür yapan eleman bu işi prof. manada yapmıyor. Bazı esprileri çok güzel (mesela bu) bazıları bir takım mesajlar verebiliyor (yine bu) bazıları ise tamamen lüzumsuz komedi manasında ucuz espri.

Örneğin bu karikatür güzel bir mesaj veriyor. Google sayesinde özel hayatın kalmaması. Mesela ben bugün 7 yıl öncesinden tanıdıgım bir insanın hakkında çok küçük bir google araştırması yaparak, onun fotoğrafına ona sormadan, ondan izinsiz olarak ulaşabildim. Hemde bunun için hiçbir şey yapmama lüzum kalmadı. Sadece isim ve soyadını Google'a yazdım. Onun son 7 senedir ne yaptıgını, nerede çalıştıgını, ne iş ile meşgul bulundugunu iş yerinin adresini + fotografını ele geçirmiş oldum. Ben onun eski bir dostuyum ve tabi ki benden kendisine zarar gelmeyecek. Fakat yinede bu iş tehlikeli. Aynısını kendim için düşünüyorum da, birileri benim isim ve soyadımı google'a yazsa belki pek bir şey elde edemez. Fakat babamın ismini soyadını yazsa kayda değer bir şeyler bulabilir belki. Aynısı google map için de geçerli. google map askeri yerlerin konumlarını açıkça belli ediyor mesela bununla kalmıyor ilgili yerin içine zoom bile yapabiliyorsun. Bu manada verilmek istenen mesaj gerçekçi.

Yalnız son karede penguenlerin o esnada ne yaptıkları açık olarak çizilmemiş olabilir. Belki o yüzden komik gelmemiştir fakat ben onu zaten okurken gözümde canlandırıyorum ve verilmek istenen mesajı anlayabiliyorum. Zaten düşündügüm şekilde çizilmiş olsaydı sitenin seviyesine uygun düşmezdi.

Bana kalırsa Fm kare güzel bir olay. Ben komik buluyorum bazı kareleri fakat her kare için komik diyemem .AMa eleştirmenin yanlıs oldugunu düşünmeye başladım. Çünkü söz konusu kişi prof. manada bir karikatürist yada prof .manada espri kabiliyetine sahip olan birisi değil. Herkes gibi tamamen sıradan bir insan.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Yoruyorum

redogre

Enerji Tasarrufu

redogre

irc.ttnet.net.tr #fazlamesai

sundance

IRC, belki de Internet'in en yararlı protokollerinden biri, ama kullanmasını bilene...

Bundan yaklaşık bir dört beş yıl önce IRC`de bayağı bir dolaşmış, file serverlarda filan uykusuz geceler geçirmiştim. Ama zamanla bu ilgi söndü, zaten ortalarda birbirini ayartmak için cirit atanlar dışında pek fazla kimse yoktu, bıraktım IRC ortamını.
Şimdilerde ise teknik bir problemim olduğunda, birilerine bir şeyler danışmam gerektiğinde ilk başvurduğum ortamlardan biri IRC, çünkü...

Tembel FM Kare

redogre

Biz Birbirimizi Anlamazsak

butch