Google Moon!

0
parsifal
Eskiden Google Earth vardı. Artık bir de Google Moon var. Kısıtlı bir bölgeyi göstersede bu sefer beta değil!

Görüşler

0
onurgu
Sitenin FAQ kısmında dolaşırken ilginç bir tiyoya vakıf oldum, aynen aktarıyorum:

4. Is Google Moon a result of your Copernicus initiative?

Glad you asked, and yes, the development of our lunar hosting and research center continues apace. We usually don't announce future products in advance, but in this case, yes, we can confirm that on July 20th, 2069, in honor of the 100th anniversary of mankind's first manned lunar landing, Google will fully integrate Google Local search capabilities into Google Moon, which will allow our users to quickly find lunar business addresses, numbers and hours of operation, among other valuable forms of Moon-oriented local information.

Hızlı bir çevirisi:

4. Google Moon Copernicus İnisiyatifinizin (-belki de girişiminizin ç.n.) bir parçası mı?

Sorduğunuz için teşekkürler, ve evet ay üssü barındırma ve araştırma merkezi çalışmalarımız sürüyor. Genellikle gelecek ürünlerimizi önceden açıklamayız ama, evet bu durumda 20 Temmuz 2069'da insanlığın ilk insanlı aya inişi onuruna Google Local arama motoru yeteneklerini Google Moon'la tam olarak bütünleştireceğimizi söyleyebiliriz. Bu hizmet kullanıcılarımızın ay üzerindeki firmaların adreslerini, telefon numaralarını ve çalışma saatlerini diğer ayla ilgili yerel bilgilere ek olarak hızlıca bulmasına imkan tanıyacak.


--
iyi günler
Onur
0
deChiffre
ya ben şüpelenmeye başladım google'ın beta sürümler çıkarmasından.bu ne kardeşim herşey beta sorumluluk almak istemiiyor mu?
0
conan
Sonuna kadar bir zoom yapmayi deneyin ;)
0
Soulblighter
Aaaa, bize Ay diye peyniri yutturmuşlar. :)
0
jfever
maalesef cok gec bir haber.
0
conan
Maden daha once biliyordun neden sen haber yapmadin?
0
neurorebel
Gerçekten güzel geyik yapmışlar... Sonuna kadar zoom edince de FAQdaki bilgiyle örtüşüyor ehehe
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Sanal Kitaplık Yayında

ozhan

Google en son servisi sanal kütaphane yayına başladı. Yayınevleri ve Google arasında geçen uzun tartışmalar sonuca vardı ve telif hakları sorunu beli kısıtlamalarla aşıldı.

All your base, are belong to Google!

tongucyumruk

Siz Google haberi okumaktan sıkıldınız, biz Google haberi yazmaktan sıkıldık, ama Google bir türlü yeni icatlar çıkartmaktan sıkılmıyor! Haliyle bize de oturup "acaba bu sefer ne yapacaklar" diye beklemek kalıyor.

Microsoft vs. Linux

Soulblighter

Google'da en çok aranan kelimeleri karşılaştıran "Google Fight" sitesinin sonuçlarına göre Google'da "Linux" kelimesi, "Microsoft" kelimesinden daha çok aranmış. :) Tam sonuçlar ise http://www.googlefight.com adresinde.

Google her zaman doğru yapmıyormuş!

anonim

Google dünyanın en büyük IT şirketlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor, ve bünyesinde konusunda dünyanın en uzman adamlarını çalıştırıyor, bu çalışanlar herşeyi en iyi yolla yapabiliyorlar fakat normal matematiksel çıkartmayı yapamıyorlar! :). İsterseniz bir deneyin

Kaynak: digg.com

Google Earth Sayesinde Kalıntılar Bulundu

melitical

İtalyan bilgisayar programcısı Luci Mori, Google Earth ve Google Map 'i kullanarak Parma yakınlarında Romalılara ait tarihi bir villanın kalıntılarını buldu.