Googles Flight Simulator

0
uosfie
Google Flight Simulator, Google'nın GoogleMaps kimliğini esprili bir dille oyuna döken bir geliştirici tarfından yazılmış. Aslında oyunun bir kopyasını kendi blog sayfama yerleştirmek istedim, ama siz iyisimi Mark Caswell-Daniels'in kendi sitesini bir gezin derim.

Görüşler

0
bio
Googles degil Goggles olacak galiba.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google Earth

parsifal

Laf kalabalığı yapmaya hiç gerek yok.
Google yine yapmış yapacağını.
http://earth.google.com/

Google PC

demirten

Los Angeles Times'da çıkan bir habere göre Google, başta WallMart olmak üzere dev mağaza zincirleriyle PC satmak üzerine görüşmeler yapmaktaymış. Ayrıca analistlerin yorumları, 2006 yılı içerisinde, Google işletim sistemli ucuz bilgisayarların satışına başlanabileceği yönünde. Haberin tamamı için: latimes.com/business/

Linux'da GTalk VoIP kullanmak isteyenler için

sundance

GTalk'la yapılan ses iletişimini başarılı buluyor fakat sırf bunun için Windows kullanmak istemiyor musunuz? Gözünüz aydın, bu konuda artık Tapioca isimli bir yazılım var.

Ekran görüntülerine'de bakabileceğiniz yazılımın, gerçekleşebilmesinin en önemli sebebi tabi ki Google'ın libjingle API'si.

Progressive Web App Dünyasına Giriş: Manifest

butch

Progressive Web App (PWA), Google'ın günümüz web uygulamalarının iyi birer mobil uygulamaya dönüşebilmesi için önerdiği özellikler çerçevesinde ortaya çıkan bir kavram. Tarihsel olarak Responsive Web'den sonra ortaya çıkan gelişme olarak anılacak ve görünen o ki web dünyasında bir büyük değişime daha tanıklık etmemize sebep olacak.

Bir PWA'nın temelde sahip olması gereken özellikler...

Google Urchin

cbc

Google bünyesindeki Urchin ağacı sonunda meyvesini verdi. Google Analytics adındaki bu Google servisi temelde bir ziyaretçi sayacı. Google'ın dünyayı ele geçirmesine yardımcı olacak bu araç web sitenizin nereleri daha çok ziyaret ediliyor, nerelerden ziyaretçiler geliyor gibi verileri toparlamanıza yardımcı oluyor hatta aynı anda Google da toplamış oluyor.

Kullanmaya başlamak için sitesine giriş yapıp ürettiği kodu kendi sayfalarınıza eklemeniz gerekiyor.