Google Dünya Linux'da

0
embryo_cs
Uzun zamandır Google'ın "Dünya"'sına Mac OS X veya ms~ ile bakmak zorunda kalanlar artık kendi linux masaüstlerinde Google'ın Beta (Version 4) "Dünya"'sını görebilecekler.
Tabi Sketchup 'ın linux sürümünün çıkması uzun surebilir.

Görüşler

0
sleytr
biraz konu dışı olacak ama dikkatimi çekti.
download sayfasından google dışı verilen tek bağ x.org. sizce neden sadece x.org'un sitesine bag vermisler?
0
ecder
blender'a ihraç olanağı olan bir formatla beraber sketchup'ı da çıkardıkları gün windoze'a tümüyle veda ettiğim gündür (hoş okul dışında win makine görmyorum ama...) :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google Earth

parsifal

Laf kalabalığı yapmaya hiç gerek yok.
Google yine yapmış yapacağını.
http://earth.google.com/

Google Yardımıyla Kendi TLD'nizi Yönetin: Nomulus

tongucyumruk

Eğer alan adı dünyasını bir süredir takip ediyorsanız biliyorsunuzdur, uzun bir süredir ICANN'in "para varsa varım" politikası sayesinde gerekli ücreti ödeyip altyapınızı da kurduktan sonra .ninja, .xyz veya .google gibi kendi TLD'nizi (TLD = Top Level Domain, Üst Seviye Alan Adı) kurabiliyorsunuz.

Google sayesinde, artık kendi TLD'nizi çok daha kolay bir şekilde kurup...

Google Görüşme Üniversitesi: Web Geliştiricisinin Yazılım Mühendisliğine Yolculuğu

butch

John Washam, eğitimini ekonomi alanında tamamlamış ama kariyerini web programcısı olarak yapmış biri. Başarılı olan bir kaç iş de kurmuş. Hayatını bu alandan kazanıyor. Kariyerini, çocukluğunda hayal ettiği yazılım geliştiricilik üzerine kurduğunu, iyi bir yazılımcı olduğunu düşünürken bunun doğru olmadığı gerçeğiyle yüzleşmiş. Bundan birkaç yıl önce iş aramaya karar verdiğinde, aslında...

Google Türkiye adam arıyor!

sundance

Haydi bakalım arkadaşlar, var mı Google Türkiye'de çalışmak isteyen?

Google her zaman doğru yapmıyormuş!

anonim

Google dünyanın en büyük IT şirketlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor, ve bünyesinde konusunda dünyanın en uzman adamlarını çalıştırıyor, bu çalışanlar herşeyi en iyi yolla yapabiliyorlar fakat normal matematiksel çıkartmayı yapamıyorlar! :). İsterseniz bir deneyin

Kaynak: digg.com