Gelecekten gelen adam

0
redogre
Gelecekten gelen adam!

Görüşler

0
Tarık
microsoft windows visa, pardon vista ya bu denli ön yargıyla bakmanıza anlam veremiyorum :O
0
ZZombie
Yalnız unutmamak gerek ki MS Vista SP için "Boyun sebebi ile DVD olarakçıkabilir." demişti.

En insan hali ile düşünüyor 1 CD lik bir işletim sistemine nasıl olur da 1 DVD lik yama çıkar diye?

Bir nevi Nasreddin hoca fıkrası gibi oldu,

- Hanim, kedi buradaysa et nerede, yok eger et bu ise kedi nerede?

:)
0
aliguney
vista sp5 :D
valla ne diyeyim güzel espiri.
ama şimdiden yeni windowsumuzu hazırlıyormuş mic. sp5 beleş olur, yeni os miz ise daha fazla zenginlik demek ;)
0
koraypeksayar
SP5 herhalde 20 BlueRay kaplıyordur :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fazlamesai.net bugün saat 17:00`de 92.3`te

sundance

Fazlamesai.net, nedir nasıldırıyla, en kirli çamaşırları ve en temiz çarşaflarıyla 92nokta3 Radyo`da saat 17:00`de Net Güncesi programında.

92nokta3 FM 92.3 frekansından yayın yapan, teknoloji ve özellkle bilişim konularında geleceğimizi ilgilendiren mevzulardan bahseden bir radyo. Eğer bulunduğunuz yerden 92.3`ü alamıyorsanız çok üzülmeyin 92nokta3.com`dan Internet üzerinden de yayın yapıyorlar.

Ne de olsa bütün radyolar bizim; FM :)
Yayını kaçıranlar için ses kayıtı... Dikkat 13 mb.

İxir Strikes Back

sundance

Türk Internet aleminde bir ilke imza atan İxir, iki-ayda-bir'sel hale getirdiği işten çıkartma festivalinin üçüncüsünü gerçekleştirdi.

Kabul ediyoruz o kadar alıştık ki "Nasıl olsa kadrolu değil bunlar, savalım gitsin" yaklaşımına ve bunun artık pek de bir haber değeri kalmamasına, ama yine de bu sefer önemli.

Çünkü çıkartılan yaklaşık 100 kişi ile birlikte İxir`de işten çıkartılacak ADAM kalmadı.

Hakia'dan Sonra Tanbul

anonim

Türk arama motorları zincirinin en son halkası, Tanbul. İlk defa yabancı bir sitede gördüğüm Tanbul'u bu sefer de eHub'da görünce Türkiye'de de duyurmak istedim. Ancak Tanbul Hakia gibi arkasında milyon dolarlar olan hırslı bir proje değil; daha çok Turkix'den tanıdığımız Emre Sokullu'nun hobi amaçlı, henüz konsept aşamasındaki bir araştırma projesi. Tanbul'un ABD'den patentli teknolojisinin -pek de ipucu vermeyen- bir özetini şu adresten bulmak mümkün.

Kopya korumalı kompakt diskler yolda

butch

msnbc.com'un haberine göre nisan ayıyla beraber müzik endüstrisinde yeni bir dönem başlayacak. Sebep kopya korumalı ilk kompakt-diskin Amerika'da piyasaya çıkacak olması. Bu yenilikle müzik cdlerinin artık dijital olarak kopyalanması mümkün olmayacak. Bence bunun aşılması da uzun sürmez, sizce?

Rezervuar Penguenleri

redogre