Türkçe reddit

0
anonim
Fazlamesai'nin de uzun süre kendi sitesinde konu ettiği reddit.com sitesi artık Türkçe. Siteye http://tr.reddit.com adresinden erişebilirsiniz. Haberler eklemeyi, siteyi öksüz bırakmamayı unutmayın.
Bilindiği üzere reddit haber alışkanlıklarınızı takip eden, ve size zamanla alışkanlıklarınıza göre haberler sunan, son nesil bir web sitesi. Sitenin Lisp'le yazılmış olması Fazlamesaicilerin ilgisini çekmişti. Ardından site Python + CherryPy ortamına geçirildi. Şimdi ise yapay zeka kısmı Fortran'da tekrar yazılıyor (Fortran evet!)..

Görüşler

0
FZ
Türkçe reddit'ten fazlası var zaten uzun zamandır.

ntpy.com

Yoksa haberiniz yok mu? ;-)
0
turkix
Adamlar uzun zamandır işin yapay zeka temelini oturtmak için kasıyor. Sanmıyorum bir anda bir web sitesi çıkıp, daha kısa zamanda, bu adamların yaptığından daha iyi bi yapay zeka çatısı çıkartsın. Adamlar Lisp'le başladı, Python falan derken şimdi hızdan dolayı Fortan'da tekrardan yazıyolar. Bizimkiler neyle çalışıyor bu arada? Yine de destek olunmasını temenni ederim tr.reddit.com'a
0
switch
Burda var birde
http://www.isaretle.com
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Yılbaşı Hediyesi

redogre

Bu sabah bir şeyler farklı

sundance

Hiç kendinize gerçekten ama gerçekten sordunuz mu 'Ne yapıyorum?' diye, veya 'Bu yaşamak istediğim hayat mı ?'

Sorsanız iyi olur çünkü herşey bir trafik kazasına bakıyor.

Yarın sabah uyandığımda ilk bir kaç saniyenin tadını çıkartmak istiyorum. Kim olduğumu, nerede uyandığımı ve 18 Aralık 2000'de ne olduğunu hatırlamadan önceki mutlu birkaç saniye...

Çünkü biliyorum ki artık hayatımda bir eksik var. Hem de Serdar gibi büyük bir eksik...

Paul Graham Çeviri Hareketi

sundance

Bazılarımızın 40 Milyon Dolarlık Adam olarak tanıdığı Paul Graham, bir dolar milyoneri ve Lisp hackerı olmanın yanısıra çok da başarılı bir makale yazarı.

Birçok konuda yazdığı makaleleri zaman zaman Fazlamesai'de de çevrilerek yayınlanan Graham, tam bir günümüz filozofu.

Ufuk açan bu makaleleler şahsen benim o kadar ilgimi çekti ki, Türkçe'ye çevirmek için bir çalışmaya başladım. Birkaç ay içinde bütün makalelerini çevirmeyi planlıyorum, umarım beğenirsiniz.

İlk makale Writing, Briefly'nin çevirisi huzurlarınızda.

Google toolbardan öte: Google Puffin

sundance

Pandia.com'da yeralan habere göre Google, kullanıcılarını daha da sadık kılmak için yaptığı Google toolbardan sonra şimdi de masaüstünde çalışacak ve hem harddiskinizi hem de Internet'i aynı anda tarayacak bir uygulama üzerinde çalışıyor.
İlginçtir, Microsoft ise Outlook ile uyumlu olarak çalışabilen Lookout programını ve şirketini satın almış :) Ve dahası bedava olarak downloada açmış. Heveslenenler için hem Outlook hem de .Net 1.1 gerektirdiğini belirtelim .

Fazlamesai yurda döndü

butch

Cezayir depremi ve devamında gelişen olaylardan en çok FM etkilendi. Yavaşlık sizin de dikkatinizi çekmiştir sanırım. Fazlamesai bir süreliğine(belki de sürekli) ülkemiz sınırları içine taşındı. Artık hızlandık. Ancak fazlamesai.org domaini altında durduğu için cookieleriniz durumdan hoşlanmayacak. Haberiniz ola!!!