Türkçe reddit

0
anonim
Fazlamesai'nin de uzun süre kendi sitesinde konu ettiği reddit.com sitesi artık Türkçe. Siteye http://tr.reddit.com adresinden erişebilirsiniz. Haberler eklemeyi, siteyi öksüz bırakmamayı unutmayın.
Bilindiği üzere reddit haber alışkanlıklarınızı takip eden, ve size zamanla alışkanlıklarınıza göre haberler sunan, son nesil bir web sitesi. Sitenin Lisp'le yazılmış olması Fazlamesaicilerin ilgisini çekmişti. Ardından site Python + CherryPy ortamına geçirildi. Şimdi ise yapay zeka kısmı Fortran'da tekrar yazılıyor (Fortran evet!)..

Görüşler

0
FZ
Türkçe reddit'ten fazlası var zaten uzun zamandır.

ntpy.com

Yoksa haberiniz yok mu? ;-)
0
turkix
Adamlar uzun zamandır işin yapay zeka temelini oturtmak için kasıyor. Sanmıyorum bir anda bir web sitesi çıkıp, daha kısa zamanda, bu adamların yaptığından daha iyi bi yapay zeka çatısı çıkartsın. Adamlar Lisp'le başladı, Python falan derken şimdi hızdan dolayı Fortan'da tekrardan yazıyolar. Bizimkiler neyle çalışıyor bu arada? Yine de destek olunmasını temenni ederim tr.reddit.com'a
0
switch
Burda var birde
http://www.isaretle.com
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fazlamesai çözümleri!

anonim

Devamlı FM aşağı FM yukarı bahsediyoruz, peki bu güne kadar gerçek fazlamesai problemi konusunda ne yaptık? Bilirsiniz canım hani şu Ben 40 yaşına kadar cumartesi neymiş pazarları bile çalıştım. veya Ne fazlamesaisi iş bitene kadar çalışacaksınız o kadar? ya da Patrondan önce işten çıkan arkaşı kovmaaak istiyorum yaklaşımları konusunda bir okurumuz bazı yapıcı öneriler getirmiş:

1. Hayır demeyi öğreniniz
2. Hayır demeyi öğreniniz
3. Hayır demeyi öğreniniz
4. Sitede java mı yoksa .net mi iyi tartışmak yerine, patronlara karşı nasıl etkili biçimde organize olunur ve karşı konulabilir onu tartışınız.

Görüntü işlemede ünlü bir yüz: Lenna

GtG

Görüntü işleme ile uğraşmış olanlar bu yüzü mutlaka görmüşlerdir. Yeterince meraklılar ise resmin sahibinin isminin Lenna olduğunu ve gerçekte bir playboy yıldızı olduğunu da öğrenmişlerdir.
Peki bir playboy yıldızı nasıl oldu da akademik dünyanın kapılarını aralayıp görüntü işleme laboratuvarlarına misafir oldu? İşte ufak bir araştırma sonucu ulaştığım cevap:
The Lenna Story

Fazlamesai: Yine Yeni Yeniden (veya: The Matrix Reimagined)

tongucyumruk

Bu yazıya giriş yapabilmek için pek çok başlık düşündüm, mesela son karar verdiğimden başka aşağıdakiler de geldi aklıma:

  • Fazlamesai: Old habits die hard
  • Fazlamesai: Oradaydık, ve şimdi buradayız
  • Fazlamesai: Bizi hatırladınız mı?
  • Fazlamesai: TNG (Veya The Force Awakens)

Hepsi de benim için bundan 16 sene önce dahil olduğum fazlamesai.net'in farklı yönlerini bana hatırlattığı için...

2000lerde Müzik Kalitesi ve Yüksek Ses Savaşları

FZ

Matematikçi, müzisyen ve yazılım geliştirme uzmanı bir dostumdan önemli bir konuya dikkat çeken ilginç bir e-posta alınca tüm müziksever FM üyeleri ile paylaşmadan edemedim:

"Emre kadresim,

Yeni yılın kutlu olsun.

Türkiye´nin Seçimi ve Bilişim

elrond

Evet herkesin seçim sonuçlarını izlediği(?) bu anda internete bağlanıp FM' e haber yazma özverisini(!) gösteren Elrond' tan Turkiyenin seçimi ve bilişim altyapısı haberi ;-)
Evet anladığım kadarı ile WinTEL bu seçimlerde baskın olarak kullanılan bilişim altyapısı olmuş durumda.