Fazlamesai.net bugün saat 17:00`de 92.3`te

0
sundance
Fazlamesai.net, nedir nasıldırıyla, en kirli çamaşırları ve en temiz çarşaflarıyla 92nokta3 Radyo`da saat 17:00`de Net Güncesi programında.

92nokta3 FM 92.3 frekansından yayın yapan, teknoloji ve özellkle bilişim konularında geleceğimizi ilgilendiren mevzulardan bahseden bir radyo. Eğer bulunduğunuz yerden 92.3`ü alamıyorsanız çok üzülmeyin 92nokta3.com`dan Internet üzerinden de yayın yapıyorlar.

Ne de olsa bütün radyolar bizim; FM :)
Yayını kaçıranlar için ses kayıtı... Dikkat 13 mb.

Görüşler

0
conan
KACIRDIIIIIIIIMMMM! 1 saatle. Kahrolsun saat farki! :P
0
butch
mp3'ünü ister misin :)
0
conan
Istemez miyim! Soruya bak!!! :)
0
butch
programın mp3 ü aha burda. Dosya 12Mb. Yalnız bir kötü haber, kayıt radyo kartının azizliği yüzünden çok kötü oldu. Başında iğrenç sesler çıkıyor, ama devamında konuşmalar anlaşılıyor (sabırlı olun). Düzeltmeye çalıştım ama pek başarılı olamadım. Üzerinde çalışıyorum halen. Bir aşama kaydedebilirsem haber veririm.

Not: Sabah indirin halen upload ediyorum.
0
anonim
bitmedi bitmedi upload. gece yarım kalmış....
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bilgisayar Biliminin/Mühendisliğinin Anlamı

FZ

Eminim bu siteyi takip eden insanlardan bir kısmı genç arkadaşların sorduğu "ya, hocam ben bilgisayar okumak istiyorum, bilgisayar mühendisi olacağım, ne dersin?" şeklindeki sorulara maruz kalmıştır. Bu tür sorulara kapsamlı ve sistematik olarak cevap vermek, genç (ya da yaşlı) insanları "bilgisayar mühendisliği/bilgisayar bilimleri" nedir, ne değildir konusunda aydınlatmak kolay değildir. Ancak geçen gün sundance arkadaşımın bana gönderdiği bir belge bu konuya son noktayı koymuş durumda: ODTÜ'den Dr. Göktürk Üçoluk'un BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİNE İLİŞKİN SIKÇA SORULAN SORULAR başlıklı yazısı sanırım konu ile ilgili hemen herkesi aydınlatacak nitelikte.

fazlamesai'ye soralım: Tek bir işletim sistemini dayatmanın hukuki boyutu nedir?

pinguar

Yaklaşık 4 senedir kullandığım emektar dizüstü bilgisayarımda düzeltilemeyecek bazı sorunlar çıkınca bana da yeni bir bilgisayar almak farz oldu. Kısa bir araştırmadan sonra gözüme ihtiyaçlarımı karşılayacak türden bir dizüstü bilgisayar kestirdim. Ama tahmin edersiniz ki üzerinde Windows XP işletim sistemi ile geliyor.

Bilgisayarın Ürettiği Sanat Sanat mıdır?

FZ

Güzel bir soru, çok tartışılmış bir konu. Meraklı bir bünye konu hakkında metafizik bir makale yazıp tartışmayı yeniden başlatmış. Tartışmaya yol açan ise TypoGenerator isimli program.

fazlamesai.net camiası bu konuda ne düşünüyor? Sizin için bu önemli mi? Hayran kaldığınız bir grafik tasarımın bir grafik ustası tarafından emek harnarak değil de bir program tarafından birkaç saniye içinde üretildiğini öğrenseniz hayatınızın şokunu mu yaşarsınız yoksa sorun yok işte, ne güzel görüntü, bana güzellik hissi veriyor, gayet de çekici, hoşuma gidiyor... mu dersiniz?

Kaynak: /.

Kopya korumalı kompakt diskler yolda

butch

msnbc.com'un haberine göre nisan ayıyla beraber müzik endüstrisinde yeni bir dönem başlayacak. Sebep kopya korumalı ilk kompakt-diskin Amerika'da piyasaya çıkacak olması. Bu yenilikle müzik cdlerinin artık dijital olarak kopyalanması mümkün olmayacak. Bence bunun aşılması da uzun sürmez, sizce?

FM`de yeni bir editör!

sundance

Kurulduğu günden beri Fazlamesai.net`in en büyük destekçilerinden olan, yazarlar sıralamasında ikinci, yorumlar sıralamasında açık ara birinci olan, sevgili arkadaşımız, değerli insan, cryptoloji aşığı matematikçimiz, FZ; bugünden itibaren, Fazlamesai.net`in editörlerinden biri olmuştur.

Kendisine bir kez daha hoşgeldin diyor, arkadaşlığından dolayı tekrar teşekkür ediyoruz.

Paylaştıkça daha eğlenceli hale gelen fazlamesailerimiz için...