Fazlamesai.net Bülten

0
butch
Bir süredir gerek zaman darlığı, gerek FM ilkeleri sebebiyle yer vermekte zorlandığımız bültenler için artık yeni bir Fazlamesai ortamı var.

BÜLTEN, FM editörlerinin onayından geçmiş tüm bilişim firmaları ve onların temsilcilerine açık. Tek yapmanız gereken FM üye adınız ile temsil ettiğiniz firmanın adını o firmaya ait bir e-posta adresinden bize göndermek.

Gerisi size kalmış.

Görüşler

0
towsonu2003
kimse diyecek bir sey bulamamis ;)
0
towsonu2003
Pardon, simdi baktim linke... Ilginc bir derleme olmus Novell'e karsi cogu acik kaynakcilarin (community) kizginligini dusununce -ana sayfadan-:

* Novell Open XML dosya biçimini destekleyeceğini duyurdu

* Novell'den Açık Kaynak Camiasına Mektup

* Novell Systems Management Duyuruldu

* Novell PartnerNet 2007 Yenilendi

* Novell ile Microsoft'tan Dev Anlaşma (ouch!)

* Sanallaştırmada Novell - Intel İşbirliği

novell novell novell, biraz daha novell ;)

eh, ne diyelim... bari bu aralar bulten'in ismini cok duyurmasaniz ;)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İnsanlık Tarihi Düşündüğümüzden Daha Geriye Mi Uzanıyor?

FZ

13 Şubat 2006 tarihinde Radikal'de Urfa'dan tarihi haber! başlıklı bir yazı çıktı.

Yazıya göre Alman arkeologlar, Şanlıurfa'daki Göbekli Tepe mabedinde, yaklaşık 11 bin yıl öncesine dayanan; insanlığın en eski haber sistemi olarak tanımladıkları ve günümüzde kullanılan yazının ilkel biçimi olan işaretler buldu.

Fm Forum geri döndü

butch

Birkaç aylık aradan sonra, Fm Forum yeniden yayında. Zamansızlık, Hosting problemleri bu gecikmeye sebep oldu. Herkesten özür diliyoruz. Hadi kayıp zamanın acısını çıkartıp, yüklenelim forumlara.

Fazlamesai.net'e soralım: Hala mı Napoleon Bonaparte söylemleri?

cbc

Google. Günümüzün ya da asrımızın devi, big brother, herşeyi gören göz.

Google, maddi gücü yüksek olduğundan firmaların yetenekli çalışanlarını toplayıp duruyor. En kötü olasılık sözleşme şartlarında geçen maddi değeri ödemek olacağından, gerekirse onu da ödeyip, mesela 2 kat maaş ile bünyesine herkesi topluyor ya da toplayabilir. Peki ya sizin çalıştığınız yere tek bağınız para mı? Bildiğiniz ve sevdiğiniz bir ortamı bilmediğiniz ve sevmeme olasılığınız olacak bir ortam ve maddiyat için terketmek ne kadar doğru?

Kelime Dağarcığımızı Geliştirelim!

parsifal

TDK, hemen hemen haftada iki üç kere girdiğim ve yazım klavuzunu ve sözlüğünü kullandığım en güvenilir Türkçe kaynak.
Geçen gün tesadüf eseri şöyle bir link'e rastladım. Bu link ile elmek (e-posta) grubuna üye oluyorsunuz ve her gün elmek adresinize Türkçe Sözlük’te ve Yabancı Kelimelere Karşılıklar kitabında yer alan birer sözü göderiyorlar.

FM International: Hello World!

FZ

Yaklaşık 5 yıl önce bugünlerde mütevazı bir şekilde yayın hayatına başlamıştık. Pek çok haber, yorum, görüntü değişikliğinin ardından içeriği televizyona taşıdık, altyapımızı yeniledik, galaksimizi ziyaret etmeye başladık ancak eksik olan bir şey vardı: Dünyadan geribesleme almak!