En Son Ne Zaman Badana Yaptınız?

0
FZ
Boya deyip geçmeyin, eğer sağda solda kablosuz ağ sistemleri çoğalmaya başladı ise, sinyallerle başa çıkmakta güçlük çekiyorsanız o zaman belki de izolasyona dair bazı şeyler yapmanın zamanı gelmiştir.

Force Field Wireless şirketi bu tür kaygıları olanlar için özel bir boya katkısı üretmiş. Duvarları, tavanı ve zemini boyamak için kullanacağınız boyaya bu katkı malzemesini eklediğinizde görüntüde herhangi bir değişiklik olmuyor ancak kablosuz iletişimde epey bir izolasyon sağlanıyor (diye iddia ediliyor).

Şirketin iddiasına göre duvara homojen olarak yayıldığında söz konusu malzeme 100 Mhz - 5 Ghz frekans aralığındaki sinyalleri yansıtarak odayı bir tür Faraday kafesine dönüştürüyor.

Kaynak: Information Week

Görüşler

0
o_ozardic
duvarları kurtardık diyelim, ya pencereler ?
0
FZ
:o
0
bahadirkandemir
Sinyal yansıtıcı perde bir çözüm olabilir.

Patentini alayım hemen :)
0
o_ozardic
üzgünüm, ben çoktan aldım :))
0
Challenger
Her ikiniz için de üzgünüm. Çünkü ürününüz tutmayacak. Çükü ben cama sürülen şeffaf boya yaptım ve patentini aldım. :-)
0
bahadirkandemir
Şerrefsizim aklıma gelmişti :)

Yazmak için geldim, bir baktım almışsın patenti :)
0
urxalit
Peki yazın pencereyi açmayacak mısınız? :) Açabilmek için son model ürettiğimiz faraday kafesi sinek tellerine ihtiyacınız olacak.. :)
0
sleytr
o kadar yüksek teknolojili bir yerde serinlemek için pencereyi açacak değiller ya! klima ne güne duruyor :)
aslında düşündümde pencereleride yok etsek, oların yerine pencere gibi duvara gömülü plasma (hatta OLED) ekranlar koyup, dışarının yada evrendeki herhangi bir yerin görüntüsünü kameralarla alıp bu yapay pencerelerimize versek :)

!total recall!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Şifre Bilimi Nedir?

eitatli

http://www.mystery-twister.com . Bu site, şifre bilimi (cryptography) nin nasıl birşey olduğunu bu işin içinde olmayan ancak merak edenlere yarışma yoluyla öğretmeyi hedefleyen bir site.

MYDoom Virüsünün Getirdikleri

aRda_

W32/Mydoom Virüs Tanımı : Toplu e-posta atan bir virustür. Aşağıdaki özelliklerde geliyor:
Kimden (From): Konu(Subject): test hi hello Mail Delivery System Mail Transaction Failed Server Report Status Error Metin (Body):

Gelmeyin Microsoft`un Üstüne :)

sundance

Love Bug, Kournikova gibi virus/worm saldırılarından illalah diyen Amerikan Hava Kuvvetleri, Microsoft`un hazırladığı Outlook Security Patch`e resmi olarak gülmek için bir rapor hazırlıyor!!!

Bilindiği üzere yollanan e-maildaki Visual Basic kodunun çalıştırılması sayesinde yayılan bu virüsleri durdurmak için Microsoft bu tür kodların çalışmasına izin vermesi için kullanıcının onaylayacağı bir window çıkartma yolunu seçmişti.

ISCTurkey Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı

anonim

"GELECEĞİNİ KORU"

Telekomünikasyon Kurumu, Gazi Üniversitesi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen ISCTURKEY (Information Security and Cryptology Conference) bu yıl "Geleceğini koru!" sloganı ve "Mobil / Elektronik İmza" ana temasıyla 13-14 Aralık tarihlerinde Ankara Sheraton Hotel & Convention Center'da.

LKD listeleri yeniden düzenleniyor

rootshell

Linux.org.tr´da Mustafa Akgül hocamızın imzasıyla yayınlanan açıklamaya göre LKD listeleri çıkan bir problem yüzünden yeniden oluşturulmuştur, eski üyeler ve yenileri lütfen müdüriyete ;)

Rootshell´e not: Lütfen bir dahaki sefere metni aldığın yerin urlini yazarsan, haberine müdahale etmek zorunda kalmayız.