En Harbi Kişisel Bilgisayar 2

0
redogre
Aslında bu yeni bir haber değil, En Harbi Kişisel Bilgisayar haberinin yorumlarını takip edenler görmüşlerdir. Modelci.com. Ama yorumlar arasında kaybolmasına gönlüm el vermedi. Arkadaş su soğutmalı cpu yapmış, ve gayette güzel olmuş!!

Görüşler

0
tongucyumruk
Modifikasyon olayinda bambaska bir boyutta burada hakkaten oldukca seker! olmus.
0
conan
OMG! bubbles bubbles!! :)
peki yeni kart takmak isteyince ne oluyor? :)))))))))
0
anonim
cok kolay bir sekilde anlasilacagi gibi bu isi yapanin ozellikleri benim kafamda su sekilde belirdi:

bos gezenin bos kalfasi olan, evde yapacak isi gucu olmayan, cebindeki tomarlardan rahatsiz, beyincigi cok saglikli olmayan bir arkadas ;)

ama windows kullanmasi beni cok uzdu
puhahaha ;)

kisaca arki hayal gucunden ve elini ardina koymayip sikilmadan usanmadan boyle bir is yaptigi icin kutluyorum

bu arada oldu olacak ekranida kopugun icine koysaydida bulut temali imac gibi bir sey olsaydi ;)
0
skoylu
>ama windows kullanmasi beni cok uzdu

Zaten Windows kullanmasa boyle seylere ihtiyac olmazdi ki !

Bir universitenin firewall'i var. Ustunde de bildigim en hasin CPU ve RAM canavari squid'de calisiyor. Is yapti desinler gibisinden 1 CPU daha taktik. 2 Tane PIII 850, 128 MB RAM. Yaklasik 1800 Bilgisayara hizmet veriyor. CPU yuku %0.01 :((( Ama RAM yetmiyor, 200 MB SWAP kullanmis..

Simdi bu alet Win98 veya Win2K olsaydi CPU yuku min. kac olurdu ki acep ? Eee, calismayan CPU isinmaz, isnmayan CPU sogutma gerekmez. Iste Windows'un ikide bir cakildigi makinelerde Linux'un tas gibi calismasinin sirri burada...

Saygi ve sevgiler..
0
skoylu
Fantastik, egzotik vs. seylerle ugrasmak iyidir. Akvaryum seyretmek gibi insani dinlendirir.

Oysa, bu kadar bogusmadan, masraf etmeden, basit bir peltier elemani alip taksaydi (guclusu 50$ gibi bir fiyatla), sanirim -20 dereceye bile indirebilirdi o CPU'yu. Soyleki, metal bardaktaki suyu 8 dk icinde dondurabiliyor bu meretler ki, derin dondurucu bu isi yarim saatte ancak yapiyor..

Bu, milletin Linux uzerinde MS-Office calistirmak gibi bir durum bence, takdire sayan bir gayret fakat havanda su dogmekle esit sonuclar veriyor. Endustrinin bu isler icin urettigi diger cozumler icin kyrotech ti sanirim oraya bir gozatin. -250° C calisan bir CPU nasil oluyormus anlatiyorlardi..
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

AMD`den geri adım.

conan

AMD 2003'ün ikinci çeyreğinde yaklaşık 2000 çalışanını işten çıkaracağını açıkladı. Bu AMD'nin çalışanlarının %15'i demek oluyor. Açıklamaya göre işten çıkarılanlarla 2003 masraflarında 350 Milyon $ azalma olacakmış. İşten çıkarılanlar arasında şirketin ABD, Avrupa ve Asya çalışanları da bulunuyor. AMD CEO'su Hector Ruiz'e gore "AMD'nin başarısı ancak çok güçlü bir finansal taban oluşturmakla sağlanabilir'miş. 3. Çeyrekte beklenen satışı yapamayan AMD'yi zor günler mi bekliyor acaba :(

Yeni Squeezebox : Ağ Radyosu

darkhunter

slimdevices'in squeezebox adlı ürünü bilgisayarınızdaki şarkılar için bir arayüz oluşturma kaygısı güdmekteydi. Bu arayüz sayesinde şarkılarınızı diğer dijital eğlence sistemlerine yönlendirebiliyordunuz. Bir tür müzikseti konforu...

NVIDIA Entegre AMD Tesisi Sürüm -2

elrond

NVIDIA yeni chipsetini buglarından arındırmış görünüyor. nFORCE-2 seri üretimine başlanmış. Benim nedense Riva128'den beri bu adamlara bir sempatim var. nForce2'yi ne zamandır bekliyordum, en sonunda çıktı! Hardware testi yapanlara referans boardlar dışında markalı boardlar gitmeye başlamış (Asus A7N8X en öne çıkan)
nForce1(?) pek tutulmadı nedense. Ben çıktığı gün aldım, iyikide almışım her şeyinden memnun olduğum ilk mainboardum Asus A7N266-D. Neyse nForce-2'nin temel özellikleri şöyle...

Kandaki Yakıt Hücreleri

vst

Slashdot'ta bildirildiğine göre, bir Japon araştırma grubu, kanda faaliyet gösteren bir yakıt hücresi geliştirmiş. Glikozdan elektronları çekip çıkartan hücrenin faaliyeti sonrasında toksin de açığa çıkmıyor. Belki de birgün insanları seri bağlayarak küçük bir şehrin elektrik gereksinimi karşılayabilir, ya da paralel bağlayarak, dizüstü bilgisayarımızı kesintisiz kullanabiliriz. İstihdamı arttırmak için başka önerisi olan?

HD DVD Kapımızıda

St

PCWorld'ün haberine göre NEC CD, DVD, ve HD DVD entegrasyonunu gerçekleştiren ilk okuyucuyu geliştirdi. Ülkemizde henüz yeterince yaygınlaşma imkanı bile bulamayan DVD teknolojisinden HD DVD teknolojisine yumuşak bir geçiş için üretilen okuyucu, üç kuşak optik diski desteklemesi sayesinde kullanıcılar için büyük kolaylık sağlayacak.

Orjinal Haber: http://www.pcworld.com/news/article/0,aid,118976,00.asp