En Güzel Linux: Ne Pardus, Ne Debian, Ne Red Hat

0
FZ
Ciddi görünümlü bir PC Windows, yakışıklı ve havalı bir Apple bir araya gelir ve muhabbete girerse, sonra da ortama çekici mi çekici Linux katılırsa acaba ne olur?

En güzel Linux işte bu Linux. Maceranın devamı da burada.

Not: Altyazı ya da dublaj için gönüllü olan? ;-)

Görüşler

0
anonim
:D tiyatro ve radyo programı hazırladım alt yazı hazırlama işini hiç yapmadım ama dublaj işini amatör olarak radyo programı hazırlarken yaptım. linux süper.
0
FZ
:)
0
dtemarti
Reklamda 2 sinek 1 çiçek var. Haliyle çiçek daha estetik. Vistanında gözlükleri unutulmamış hani :)
0
sfp
ne güzel linux diyo öyle yau :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Dağarcığınıza Her Gün İki Söz

auselen

Türk Dil Kurumu, elektronik posta adresini bildiren herkese günde iki kelimeyi, anlamı ile birlikte ücretsiz olarak gönderiyor: http://tdk.org.tr

Pek güzel bir hizmet, hergün bir tebessüm garantili. Bugünkü ise bizlere bayram şekeri gibi...

PENGUEN Dergisi ve GNU/Linux

FZ

PENGUEN mizah dergisinin son sayısında (5 Mayıs 2005) Selçuk Erdem'in bir karikatürü var, yan yana oturmuş kız ile adam, adam kıza yazıyor: "Aşkım, modem ışığım, Google'da aradım ismini, dedi do you mean güzeller güzeli, sensiz 56K senle ADSL geldi, USB 2.0 derken, kablosuz derken, senin her gülüşün forwardlanırken, ben ayakizinde GNOME teması, çıkmasın sayfa bulunamadı hatası".

Debian listelerinde fırtına gibi esen, şenlik afişleri hazırlayan karikatüristimizin bu son darbesi mizah dünyasına bomba gibi düşerken "GNU/Linux her yerde!" sloganı yankılanmaya devam ediyor :)

Ubuntu mu? Saçmalamayın!

parsifal

Amazon'dan Sharpen More bildiriyor...
Amazon.com'dan Ubuntu 7.04 satın alan bir kullanıcı tüm bilgilerinin silindiğinden şikayet edip, Ubuntu'nun hayatta satın aldığı en kötü oyun olduğunu belirtti.
Ürün için verdiği 0.24 $'ı çöpe attığı için üzgün olduğunu ve windows'dan fazgeçtiği için çok üzgün olduğunu belirtti.

Yaşamın Kıyısından...

parsifal

Yatağıma yatarken dedim ki: "Hadi bir de şu TV'yi açayım, seyrede seyrede uyurum. Son 1 saattir yatakta kıvranıyorum.
En sonunda dayanadım. Buyrun...

ATV'de bir program, Yaşamın Kıyısından, anladığım kadarıyla Beyoğlu civarlarında gece turlarına çıkıp ilginç haber yakalamaya çalışıyorlar.
Kavga çıkaranlar, sarhoş olanlar, polis, hastane vs. Beyoğlu ve civarında yaşayanlar için günlük görüntüler(hele birde kuş bakışı ise)...
Neyse programın sonunda Internet bölümü var.
Bu bölümde bir çoklarımızın postalarına gelen ilginç, komik vb. mpeg'ler mevcut.
İşte sigorta bu noktada atıyor...

Portal yönetiminde şok çözüm!

ninja-g

Portal gibi büyük içerikli sitelerde çalışan bütün arkadaşlar! işte size nefis bir sorun çözme yöntemi: Sayfaları yaptınız bitti derken birden bire template olarak kullandığınız başka bir dosyanın üzerine save yaptınız. (save as'i unuttunuz!) Üstelik bununla kalmayıp dosyaları yayın server'ına upload...