eBay, gittigidiyor.com’a ortak oldu

0
auselen
eBay yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye’nin en büyük elektronik ticaret platformlarından GittiGidiyor.com’a azınlık hissedarı olarak ortak olduğunu bildirdi. eBay ile gerçekleştirilen stratejik ortaklık ve işbirliği sayesinde, GittiGidiyor kullanıcıları daha geniş bir yelpazede e-ticaret ürün ve hizmetlerinden faydalanabilecekler.
17 milyon internet kullanıcısı ve sanal alışverişe büyük ilgi duyan tüketicileriyle, Türk e-ticaret sektörünün eBay açısından cazip bir pazar konumunda olduğu ifade eden açıklamada, gerçekleştirilen yatırım ile Türkiye’nin, eBay’ın faaliyet gösterdiği 37. ülke olduğu bildirildi.

ntvmsnbc.com

Görüşler

0
yilmaz
GittiGidiyor'dan makul fiyatlar ile ürün alabilen var mı? Fiyatlar biraz yüksek gibi.
0
09u2
satıilan her urunden 10% alirsa fiyatlarin o sekilde olmasi pek normal...
0
selimmm
gittigidiyor'un %10 komisyonu çok fahiş bir rakam, normalde bu maksimum %1-2 lerde olmalı. Rekabet Kanunu madde 6'ya girer mi diye düşünmeden edemiyorum
0
setcom_2000
gittigidiyor.com'un ebay dan hisse alması iyi bir haberdir ama ebay'ın gittigidiyor'u alması ban göre iyi bir haber değildir. satıcı değil alıcı olmalıyız. küresel dünya küresel life :)
0
bio
Asıl GittiGidiyor.com'un eBay'den hisse alması haber olmazdı, çünkü eBay halka açık bir şirket. İsteyen hissesini alabilir.
0
setcom_2000
anlatmak istediğim sata sata elimizde ne kaldı? telekomun ya da petrol şirketin var mı? bizi satmaya alıştırmışlar. gittigidiyor.com ebayin çoğunluk hisselerini alsaydık al sana haber. bundan güzel haber mi olurdu. :)
0
Betelgeuse
Sata sata elimizde ne aldı diyorsun ama elinde gittigidiyor hissesi vardı da birileri satmaya mı zorladı seni? Sonuçta özel bir şirketti, hisselerine tanımadığımız bazı kişiler sahipti, şimdi o hisselerin bir kısmına yine tanımadığımız başka kişiler de ortak oldu, bizim için ne farkeder?
0
Mingitau
GG'nin hisse satmasının haberlik bir yanı yok yeni bir ortakları olmuş sadece...

ebay'da hisse satımı ise borsaya açk olduğundan dolayı geneli ilgilendirir.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Barack Obama, iPod ve Pazarlamada Yem Etkisi - Decoy Effect

FZ

Başkanlık seçimleri, iPod pazarlama, ekonomi, bilişsel bilimler ve NUMB3RS dizisi aynı yazıda yer alabilir mi? Basit ve eğlenceli bir senaryo ile bu soruya cevap verelim:

MP3 pazarlamaya çalışıyorsunuz, potansiyel müşterileriniz genellikle yüksek depolama kapasitesi ve düşük fiyat özelliklerini olumlu özellikler olarak algılıyorlar ancak bazı müşteriler daha çok şarkı depolamayı isterken bazı müşteriler az para harcamayı istiyor. Müşterilerinize A ve B gibi iki MP3 çalar seçeneği sunuyorsunuz:

Bilgisayar İşinden Kaça Para Kazanıyorsunuz?

FZ

Şuradaki Joel tartışma adresinde Salaries - what do you get? başlıklı bir araştırma mevcut.

ABD, AB'den, Avustralya, Hindistan gibi yerlerden yazan bilgisiyarcılar, aldıkları eğitim, sektördeki deneyimleri ve bunun sonucunda aldıkları maaşları belirtmişler. Yıllık maaşlar 270,000$ ile 25.000$ arasında değişiyor gibi görünüyor.

Acaba Türkiye'nin bilgi işlem sektöründeki manzara nasıldır?

Bir Veri Madenciliği Çalışması: Türkiye Ekonomik Stabilite Endeksi

FZ

Türkiye Ekonomik Stabilite Endeksi (TESE) Türkiye'de çıkabilecek bir ekonomik krizi 6-7 ay önceden tahmin edebilen bileşik öncü göstergenin adıdır. TESE, yapay zeka ve veri madenciliği yöntemleri kullanılarak tarafımızdan geliştirilmiştir. TESE'nin en önemli özelliği Türkiye'nin öndegelen makroekonomik değerlerine bakıp ekonomik stabiliteyi tek bir rakamla göstermesidir. Bu rakamın sıfırın altına düşmesi, eğer ekonomimizde ciddi yapısal değişiklikler yapılmazsa, Türkiye'de 6-7 ay içinde bir kriz meydana gelebilecegi anlamına gelir.

Bad Boys; What You Gonna Do When They Come For You ?

sundance

Yaklaşık 12 saat kadar sonra insan kaynaklarından bir arkadaş gelip, benle çalıştıkları 21 aylık süre içinde ne kadar memnun olduklarını fakat ekonomik zorluklar nedeniyle bulunduğum departmanın kapatılacağını söyleyecek...

Sanırım IT sektöründeki birçok insanın korkulu rüyası benim de başıma geliyor. Ama ben diyorum ki, boşverin hepsini, gelin hep beraber istifa edelim. Korkumuz onlarınki kadar büyük olamaz belki ama coşkumuz eminim daha büyük olacaktır. Ve eğer GNU`nun babası Richard Stallman hala hayattaysa, biz neden aç kalalım ki :))

Dolar gene aldı yürüdü

kuzen

Piyasalardaki çalkantı nedeniyle dövizdeki yükseliş devam ederken, doların satış fiyatı bankalararası piyasada 1 milyon 640 bin liraya kadar yükseldi. Son gerçekleşen işlem 1 milyon 500 civarında gerçekleşti. Kotasyonlar azaldı. Marjlar açıldı. Saat 14:15 itibariyle alış kotasyonu 1 milyon 490 bin, satış kotasyonu 1 milyon 640 bin lira seviyesinde.

(Editörün notu: Şimdi gel de upgrade hayalleri kur! Bu işin de suyu çıktı valla!)