"Dungeons & Dragons" ile ilişkili güvenlik riskleri

0
anonim
İsrail Ordusu D&D oynayan yada oynamış olan askerlere daha düşük seviye güvenlik erişim hakları verdiğini açıkladı.

"Gerçeklerden daha kopuk ve etkilenmeye daha açık oluyorlar"

Haberi okumak için buraya lütfen.

Görüşler

0
Geryon
MUhahahaha :) :) :)
0
bahadirkandemir
A: "Dur! Geçemezsin!"
B: "Zar atayım önce..."
0
Nightwalker
İsrail gibi komple paranoyak olmuş bir toplumdan her tür mantıksız davranış biçiminin beklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu açıdan bu saçma sapan haberle ilgili başka bir yorum yapmayacağım. Ama eminim bunlar bizim milliyet gazetesi ile pek güzel anlaşırlardı.

not: Birazdan bizim partinin büyücüsü ile bard ına haber veriyorum israil e sefere çıkıyoruz gelmek isteyen olursa beklerim :)
0
Phaedrus
Ben Bu haberi aktarırken icinde oldugum dusunceyi su sekilde ozetlemek isterim.

Ben Kesinlikle asker olamam!

Kesintili de olsa 8 yıldır RPG oynuyorum. Sadece Medivial Fantasy oynamadım. Sci-fi, cyber-punk, whitewolf settingleri. Conspiracy ler, politik icerikliler.

Ince eliyen sık dokuyan, askerlerin psikolojisini anlamak ve bunlardan dogabilecek risk analizlerini yapan kuruluslara saygım var. "Risk analizi yapan ve bunların farkında olan hayatta kalır" gorusunu meslegim geregince de benimsedim. Hayalgucunu zorlayan, masabasında saatlerce anlatılanı kafasında kuran insan dedikleri gibi yeniliklere ve ilgi cekene inanmaya daha yatkın oluyor. Haliyle ordu gibi kendi capında korkunc maddesel bir mantıgı olan hicbir kurulusda bizler gibilerin isi olmaz.

Evet Benden kesinlikle asker olmaz :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Hangi Dağıtımın Güvenlik Açıklarına Cevabı Daha İyi?

darkhunter

SearchSecurity, genel güvenlik açıklarının yamanması konusunda, hangi dağıtımların daha başarılı ve hızlı olduğuna dair istatistiksel bilgiler vermiş.

SHA-1 kırıldı!

abakana

Bruce Schneier blogunda Şandung Üniversitesinden bir grup aratırmacının SHA- 1 algoritmasını kırdığını belirtti.

SHA-0 ve SHA-1'e yönelik daha önceki kırma girişimlerinden üretilen yeni metod büyük bir kripto-analitik sonuç olarak belirtilmiş.

Tehlikeli Modüllerin Tespiti

FZ

Tacettin Karadeniz´in GNU/Linux sistemlere sızabilecek tehlikeli ve kötü niyetli modüllerin tespit edilmesini konu alan yazısı ileriseviye.org sitesinde yayına girmiştir.

Keylogger üreticisine dava... Ama neden?

tongucyumruk

ABD ordusunda çalışıyorsanız, eşinize güvenmediğiniz için bilgisayarına keylogger yüklediyseniz ve boşanmanızın ardından durum ortaya çıkınca hiç tahmin etmediğiniz tazminat davası ile karşı karşıya kalırsanız ne yaparsınız?

Tabiiki her vatansever Amerikan vatandaşının yapacağını: Kanadalı şirketi dava edersiniz.

Microsoft Olası JPEG Saldırısına Karşı Araç Yayınladı

anonim

Güvenlik uzmanlarının, çok büyük bir kurtçuk saldırısının yaklaştığı öngürüsünde bulunduğu bugünlerde Microsoft JPEG işleme sistemindeki GDI kütüphanesinin açıklarını tanımlayan bir "tarayıcı alet" yayınladı.

Tarama aracı MS04-028 yaması ile birlikte yayınlandı. Bu yama JPEG imaj dosyalarının işlenmesi sırasında ortaya çıkan kritik bir açığı kapatıyor. Internet Fırtına Merkezi (The Internet Storm Center - ISC) de windows kullanıcısı olmayan kullanıcılar için bir tarayıcı yayınladı.