Bush Lütfen!

0
parsifal
Her şey Jenna Bush'un ailesini bir tv programı sırasında özel hat numarasından aramasıyla başladı.

Ve İzlandalı bir gencin Bush'u bu numaradan İzlanda Cumhurbaşkanı'yım diyerek aramasıyla devam etti. Bush'un sekreterine kadar ulaşıp geri araması için mesaj bırakan genç, wikipedi ve google sayesinde sorulan tüm güvenlik sorularına kolaylıkla cevap verdiğini belirtti.

Görüşler

0
erhanbaris
peki numarasi neymis.
bir mesajda biz birakalim...
0
Black_America
Araştırmacı diye bun danilir işte yaf !
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Paket Filtrenize Ne Kadar Güveniyorsunuz?

anonim

Wireshark (Ethereal), Snort veya aynı 'raw socket'leri kullanan bir packet 'sniffer' kullandığınızı düşünelim. Acaba gerçekten veriler güvenilir mi? Ne kadar güvenilir? Bu yazının amacı bu tip yazılımların nasıl aldatılabileceğini göstermektir:

Yazının devamı...

Commodore Program Döküm Eki ve bazı istatistikler...

dcc

1986-1992 arasında yayınlanan Commodore dergisinin ünlü Program Döküm Eki'nde yayınlanan bütün programların bir listesini çıkardım ve bazı istatistiklere ulaştım. Buyrun bir bakın.

Sony PSP 2.0 Kırıldı!

Soulblighter

Sony'nin taşınabilir oyun konsolu PSP'nin 2.0 sürümündeki firmware'de bulunan hata, duvar kağıdı olarak ayarlanan resimlerin içine gömülen kodların çalıştırılmasını sağlıyor. Böylece bir resim içine gömülen kodlar, resim duvar kağıdı olarak ayarlandığında, çalıştırılıyor.

From the Shadows

anonim

Kendilerine From the Shadows ismini veren ve “not tv. dot tv.” diye ortaya çıkan iki kişinin kurduğu grubun video çekimlerine şans eseri nette dolaşırken denk geldim. Şu ana kadar 5 bölüm yapmışlar ve download etmek istediğiniz zaman boyutları toplamda 1 gb.’ı buluyor.

5 bölümün içeriğin içeriğini izlediğim kadarıyla özetleyeyim:

PortableApps: Notebook ya da Laptop kadar hantal şeyle işim olmaz diyenlere!

FZ

cember.net ortamında yazışırken Onur Gözüpek güzel şeylerden bahsetti:

"Efendim bilmeyenler için aktarayım, John Haller isimli bir vatandaş üşenmemiş Mozilla'nın ürettiği programların "portable" olanlarını (ve başka şeyleri) yani portatiflerini hazırlamış. Mozilla ne üretmişse, aynısının "parmak belleklerde taşınabilir" versiyonlarını yapmış. Diyelim ki, e-postalarınızı kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Üstelik Outlook'tan da sıkıldınız. O halde hemen Portable Thunderbird'ü kuruyorsunuz flashdiskinize (ki ben parmak bellek demeyi tercih ederim) ve e-postalarınızı her daim yanınızda taşıyorsunuz.