Kadınlar, Oyun ve Hacker Mantığı

0
ts
Konuşmalarımda hep söylerim "hackerlık aslında bir bakış açısı ve algılayış biçimidir" diye. Geçtiğimiz dönemde bunu destekler nitelikte bir dizi olay yaşadım. Uzun zamandır bir World of Warcraft oyuncusuyum. Oyunda hemen her karakteri deneyip tecrübe ettim. Şu anda da uluslararası bir guild'de fırsat buldukça oynamaya devam ediyorum.
Devamı: http://tsahin.blogspot.com/2008/12/kadnlar-oyun-ve-hacker-mant.html

İlgili Yazılar

Bush Lütfen!

parsifal

Her şey Jenna Bush'un ailesini bir tv programı sırasında özel hat numarasından aramasıyla başladı.

Ve İzlandalı bir gencin Bush'u bu numaradan İzlanda Cumhurbaşkanı'yım diyerek aramasıyla devam etti. Bush'un sekreterine kadar ulaşıp geri araması için mesaj bırakan genç, wikipedi ve google sayesinde sorulan tüm güvenlik sorularına kolaylıkla cevap verdiğini belirtti.

6 degrees of Wikipedia

FZ

"Six degrees of separation" lafı dünyadaki iki kişinin ortak tanıdıkları aracılığı ile düşündüklerinden çok daha yakın bağlantılı olduklarını anlatmak için kullanılır.

Six degrees of Wikipedia da benzer şeyi Wikipedia'daki ansiklopedi maddeleri için denemenizi sağlıyor. Tek yapmanız gereken siteyi ziyaret edip iki kavramı girmek. Eğer bir yönde sonuç çıkmazsa, diğer yönde de test etmek mümkün.

Profesyoneller için Klavye: Ultimate Hacking Keyboard

tongucyumruk

İtiraf ediyorum: Ben bir klavye meraklısıyım. Ofiste bileklerimin ağrımaya başlaması ve bu ağrıların Microsoft Natural 4000 klavyeye geçmemle çabucak kesilmesinin ardından önümdeki bilgisayarla temel etkileşim aracım olan bu cihaza daha çok dikkat etmeye başladım. Natural 4000 ergonomi anlamında eşsiz bir klavye olsa da ne yazık ki tasarım ve pratiklik konusunda sınıfta kalıyordu. Bunun üzerine...

Open Office Sunumlarınızı Cep Telefonunuzdan Yönetin

anonim

Open Office eklentisi mOOo Impress Controller ile cep telefonunuzdan sunularınızı kontrol altına alın:

Klavyede nasıl bir değişiklik istersiniz?

sundance

Bir düşünün. Bilgisayarınızla iletişimde en sık kullandığınız arabirimlerden klavyenin nasıl olmasını isterdiniz? Daha fazla multimedya tuşları mı? Daha hızlı yazmaya yarayacak bir düzen mi?

Peki, her tuşun üstündeki simgenin o an çalışan programa göre değişmesine, masaüstünde duran program ikonlarınızın klavyenizde olmasına ne dersiniz?

Bir düşünün, grafik işleme programında neyin kısa yolunun olduğu yazsa, ya da rusça yazmak istediğinizde anında klavye Kril alfabesine dönse... Yapan yapıyor.