Acil Durumlar İçin CD Zarfı Tarifleri

0
butch
Son zamanlarda mecburiyet haline gelen toplu CD alımları, beraberinde ciddi nakil sorunları getiriyor. CD hazır, bürodan çıkacaksınız ama zarf bulmak mümkün değil. Bu adreste bulacağınız Origami CD Zarfı tarifleri işinizi görebilir.

Görüşler

0
Zebani
Gece gece zarf yaptım sayenizde. Şimdi de; http://www.merrimack.edu/~thull/fit.html üç boyutlu bişiler deneyeceğim. ;)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İki kültür: Lisp ve Un*x

misafir

Bu yazıda epey bir spekülasyon yapacağım. Bazı olguları es geçersem ya da hafifçe saptırırsam, hemen sinirlenmeyin. Sakince yazıyı bitirmeyi bekleyin. Amacım "flame war" çıkarmak değil, bazı gözlemlerimi paylaşmak.

6 degrees of Wikipedia

FZ

"Six degrees of separation" lafı dünyadaki iki kişinin ortak tanıdıkları aracılığı ile düşündüklerinden çok daha yakın bağlantılı olduklarını anlatmak için kullanılır.

Six degrees of Wikipedia da benzer şeyi Wikipedia'daki ansiklopedi maddeleri için denemenizi sağlıyor. Tek yapmanız gereken siteyi ziyaret edip iki kavramı girmek. Eğer bir yönde sonuç çıkmazsa, diğer yönde de test etmek mümkün.

Bush Lütfen!

parsifal

Her şey Jenna Bush'un ailesini bir tv programı sırasında özel hat numarasından aramasıyla başladı.

Ve İzlandalı bir gencin Bush'u bu numaradan İzlanda Cumhurbaşkanı'yım diyerek aramasıyla devam etti. Bush'un sekreterine kadar ulaşıp geri araması için mesaj bırakan genç, wikipedi ve google sayesinde sorulan tüm güvenlik sorularına kolaylıkla cevap verdiğini belirtti.

Ev Yapımı Klima Sistemi

vst

Türk kurcalayıcıları da kurcalamaların altına imza atmaya devam ediyorlar. http://www.emre.co.uk adresinde Emre Telci'nin evinde 4 günde tamamladığı ve her günü resimlerle belgelediği bir çalışmaya ulaşabilirsiniz.

Bir pervane sistemi, bakır borular, donmuş karbondioksit gibi basit parçalardan oluşturulan ve bir Apple etiketi ile performansı arttırılan (!) ev yapı klima ilginizi çekecek.

Kurcala, kurcala, ... calakur...

Not: Orjinal fikir Geoff Milburn'e ait. Emre, projeye eğlence olsun diye başlıyor ve soğutma kapasitesini de ciddi oranda arttırıyor - 7-8 derecelik bir oda sıcaklığı değişikliğinden bahsediyoruz.

F klavye mi? QWERTY mi? Hayır, ben K,UYPW kullanacağım!

cbc

Peter Klausler'ın evrimsel algoritma kullanarak pek çok klavye düzenini yarıştırmış. Sonuçta, kullandığı örnek veriler için optimum klavye tuş dizilimini bulmuş.