Acil Durumlar İçin CD Zarfı Tarifleri

0
butch
Son zamanlarda mecburiyet haline gelen toplu CD alımları, beraberinde ciddi nakil sorunları getiriyor. CD hazır, bürodan çıkacaksınız ama zarf bulmak mümkün değil. Bu adreste bulacağınız Origami CD Zarfı tarifleri işinizi görebilir.

Görüşler

0
Zebani
Gece gece zarf yaptım sayenizde. Şimdi de; http://www.merrimack.edu/~thull/fit.html üç boyutlu bişiler deneyeceğim. ;)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

xsynth Artık Sony PlayStation Portable Üzerinde

FZ

FM camiasının sağlam programcılarından ve xynth isimli masaüstü sistemi ve pencere sisteminin geliştiricisi Alper "anhanguera" Akcan, acımasızca hacker modunda Sony PSP'ye girişmiş ve bu güzel projesinin sonuçlarının yol açtığı heyecanı bizimle paylaşma istemiş. FM Forum'da kalmasına gönlüm razı olmadı, ana sayfaya taşımak istedim, afiyet olsun...

Floppy Sürücüsünden Turntable

butch

40 yıllık Floppy sürücüsünden Turntable olur mu?. Birileri niyeti bozmuş, sürücüde saklı gücü keşfetmiş ve zoru başarmış. Meraklılarına duyurulur.

/., audioorigami

BBS belgeseli ve teXtFiles

roktas

Debian Planet'te Joey Hess'in günlüğünden öğrendiğim bir çift site: BBS belgeseli ve textfiles. Şu an orta yaş demlerindeki FM takipçilerinin hicranla yadedeceği, unutulmaya yüz tutmuş bir antik alt kültürü anlatıyor bu siteler :-). Biraz Amiga, biraz phreak, biraz warez... İnternet, dünyayı çepeçevre kuşatmadan önce bilgisayar tutkunları nelerle uğraşıyordu?

Görkemli grafik donanımlarının yokluğunda insanlar bilgisayarın çalışmasını nasıl resmediyordu? Dikkatinize muciben, bilgisayar niçin gerfingerpoken yapılmaması gereken bir makineydi? Ve daha bunun gibi niceleri...

Hamiş - Böyle bir dokümanter çalışmanın Türkiye ayağını da merak ederim doğrusu. Eski BBS'çilere duyurulur!

Islık Çalarak Bilgisayarınıza Hükmedin

FZ

Bilgisayarınıza ıslık ya da benzeri bir şekilde sesle kumanda edebilmek ister misiniz? Belli bir melodi çalınca bir programın çalışmasını? Başka bir şey mırıldanınca bir sistemin devreye girmesini?

Hayali Gitar

melitical

Helsinki Teknoloji Üniversitesi'nden bir grup öğrenci, webcam ve bilgisayar sayesinde kullanıcının parmak hareketlerini algılayarak buna göre ses üreten 'hayali gitarı' icat ettiler.