Bu Sitede Tıklamak Yasak: dontclick.it

0
FZ
Hiç fareye tıklamadan bir siteyi güzel güzel gezebilir ve işaret parmağınızı dinlendirebilir misiniz? Başlangıçta saçma ve zormuş gibi geliyor ancak bazılar böyle düşünmüyor: http://dontclick.it/

Çok kısa süren bir alışma süresinden sonra tüm siteyi çok daha sükunet içinde, sürekli bir fare çıtırtı sesi olmadan gezebileceğinizi fark ettiğinizde epey şaşıracaksınız.

Görüşler

0
FZ
Gezinirken sıkıntı yaşayan oldu mu?
0
Soulblighter
Üstad alışınca gayet rahat. Yalnız Flash'la yapmışlar. Bunu bir de DHTML ile yapmak lazım.
0
ttk
Ben.
Bir şeyin üzerine fareyi götürmem onun aktif olmasını istedeğimi mi gösterir illaki ?
Saçma geldi bana ama, tercih meselesi neticede.
0
anonim
hm çok güzel birşeymiş clicksiz gezmek :) ayrıca bkz: http://www.opera.com/support/tutorials/nomouse/
0
robertosmix
Fikirler çok orjinal. Takdir ettim.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Skype 2.0 Beta Yayınlandı

wizzyfx

Skype 2.0 sürümü ile internet üzerinden ücretsiz video görüşme imkanı da sağlıyor. Şu anda windows için beta versiyonu hazır olan programın final sürümü için ise henüz bir tarih belli değil.

Buradan indirilebilir.

Google IRC !

sundance

Web sayfaları, Usenet grupları.pdf, .doc, .ppt uzantılı dosyalar, imajlar derken Google Internet´de arama yapanların vazgeçilmez aracı halini aldı.

Benzerlerinden hep bir kaç tur önde olan ve her seferinde daha önce yapılmamış bir şeylerle ortaya çıkan Google görünüşe göre bu sefer de botlarını IRC kanallarına salmış durumda!

Nasıl bir sonuç çıkar, ne olur bilmiyoruz ama, birçok kullanıcının geyik diye bakıp uzak durduğu, halbuki Open Source camiası başta olmak üzere birçok teknik konuda çok önemli bir ortam olan IRC kanalları da yakında Google´dan sorulacak gibi.

Efendim, biri Büyük Ağabey mi dedi ?

ADSL Tarifesi Yenilendi!

resilence

Türk Telekom'un ADSL tarifelerinde yaptığı değişiklik Telekomünikasyon Kurumu tarafından onaylandı. Kullanıma bağlı ADSL uygulamaya konulurken ISS'ler için uygulanan ADSL tarifesi de değişti.

Yeni Fiyat Tarifesi
Tüm bağlantı ücretleri 59.000.000 TL
128/32 -> hizmetten kaldırıldı
256/64 -> 49.000.000 TL
512/128 -> 99.000.000 TL
1024/256 -> 169.000.000 TL
2048/512 -> 269.000.000 TL

Kaynak: turk.internet.com

ICANN `.biz’ ve `.info’yu onayladı

pulsar

İnternetle ilgili genel politikaların belirlerlenmesinden sorumlu olan ICANN, yedi yeni alan adı ekinden ‘.biz’ ve ‘.info’yu onayladı. Yeni ekleri kullanan alan adlarını bu yazdan itibaren görebileceğiz.
İnternetin hızla büyümesiyle birlikte özellikle ‘.com’lu alan adları yetersiz kalmaya başlamıştı. Geçen sene alan adı kayıtçılarından yeni alan adı tekliflerini kabul etmeye başlayan ICANN, kasım ayında yedi yeni ek belirlemişti.

Aktivistler için Google benzeri bir Arama Motoru

revolte

Resist! (Diren!) Kollektifi aktivistler için yeni bir arama aracını duyurur:

Resist - Belli başlı aktivist web sitelerinin çoğunu, ve başka ilerici kaynakları tek yerden arayın!

Bu eşsiz proje aktivizm ve radikal politikaya odaklı hızlı ve kapsamlı bir araştırma aracı sağlıyor. Sonunda alternatif haberler, analizler, ilişkiler, olaylar ve başka bilgileri bulmanızı sağlayan bir arama motoru var - hepsi de "aktivist web" bağlamında.