BIOTURK

0
Zebani
Türk işi harika bir animasyon. Ben bayıldım. :) USA yüksek lisans eğitimini tamamlayan veya tamamlamak üzere olan Coşku Turhan'ın önemli bir animasyon çalışması, BİOTURK.

http://www.thebioturk.com/bioturk.html

Özeti:
Johnnie adında Amerikalı bir bilgisayar oyunu delisi geleceğin teknolojisiyle yaratılmış süper güçlü bir bilgisayar olan Bioturk'ü satın alır. Bu bilgisayarın güçlü işlemcisinin yanında, beslenme ihtiyacını kebaplardan karşılaması ve memleket hasreti gibi özellikleri de vardır. Bu bio-bilgisayarın, sahibinin odasını yavaş yavaş elegeçirmesiyle işler çığrından çıkar. Johnnie farklı bir kültürle kaynaşabilecek mi? Sorunun cevabı bu güzel ve komik masalda hayat buluyor...

Kaynak: http://www.alaturkaonline.com/yazar.asp?ID=5

Görüşler

0
T-u-N-i-X
Linux üzerinde Firefox ile flash görüntülenmesine rağmen hiçbir şeyi izleyemiyorum nedense... Giderek uyuz olmaya başladım şu flash'a..
0
Ragnor
Yükleme kısmı biraz kötü olmuş, ben windows üzerinde firefox ile izleyebildim ama önce bir süre açık bırak yavaş yavaş indirsin videoyu bitince önce anamenüye dön sonra tekrar aç trailer'ı bu sefer inik olduğundan hızlı açılıyor.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

George Lucas: 2 Thumbs DOWN! veya teknoloji iyi bir şey ama...

jazzy

Bizlere sormadan değişir mi 20 yıllık Anakin Skaywalker görüntüsü?

Bilenler bilir, Star Wars efsanesinin 6. filminin (Return Of The Jedi - 1983) sonunda bir kare vardır: Han, Leia, Chewy ve diğer elemanlar Ewoklar ile beraber eğlenirlerken Luke (sanki) boşluğa doğru bakmaktadır. Luke ve milyonlarca film izleyicisi dışında olay yerinde olan hiç kimsenin görmediği ise Luke'un orada artık "güçle bir olmuş" Obi-Wan, Yoda ve (peder bey) Anakin'i izlemesi (bkz: http://devan1.tripod.com/Pics/3jedi_3.jpg ), onlara bir "veda bakışı" atmasıdır.

Matrix Üzerine - Part One

SHiBuMi

Matrix Reloaded hakkında sıradışı biçimde FM'de tek bir yazı dışında hiçbir şey yazılıp çizilmedi. En büyük neden Internet'in tıkanmış olması ama yine de arayı fazla açmadan beyinlerimizi yormaya başlamakta fayda var. Başlangıç olarak ingilizce bir adres ve Neo'nun Architect ile olan diyaloğunun metnini yolluyorum. Fazla bir kişisel yorum yapmayacağım ama gerçek şu ki filmi seyredenler iki zıt kutba ayrılmış durumdalar, aşağıda verdiğim adreste de yazdığı gibi, ...of course, to the non-initiate, the characters' actions and dialogue seems arbitrary and incomprehensible, and the exposition is just filler between car crashes...
Adres: www.corporatemofo.com/stories/051803matrix.htm

"DON'T PANIC"

butch

Otostopçunun Galaksi Rehberi serisinin Kabalcı Yayınevi tarafından yeniden basıldığını kısa bir süre önce duyurmuştuk. İşte Douglas Adams'ın bu ölümsüz eseriyle ilgili yeni bir haber. Otostopçunun Galaksi Rehberi Filmi. Bizde ne zaman gösterime girer bilinmez ama 6 Mayıs 2005 tarihini bir yerlere not alın.

Robotech DVD´leri çıktı :)

butch

Daha önce de çıkacağından bahsettiğimiz Robotech DVD lerinin yurt dışında satışına başlandı. İlk parti iki diskten oluşuyor. İlk 12 bölümü içeren disklerde bundan başka bir sürü malzeme var. Haberi http://www.robotech.com/'da.
Meraklılarına ısrarla duyurulur...

Dark City vs. The Matrix

parsifal

Dark City, 1998 yılında çekilmiş, meslek icabı; "ulen bizde de böle bi imkan olsa ne maketler, ne projeler çıkardı ortaya" dedirten, pek çok yönden akılda kalıcı bir filmdi.

İspanyolca bilmediğimden sadece resimlerine bakarak "aradaki 30 benzer noktayı bulun" tadında olduğunu sandığım bu adres oldukça ilginç.
Esinlenme mi yoksa başka bir şey mi? Sırada hangi filmlerle benzerlikleri çıkacak acaba?
Yazarın notu: haber kaynağı için teşekkürler Jazzy