Bilişim Çalışanları Anketi

0
wetware

Bilişim çalışanlarının genel profilini çıkarmak ve sorunlarını tespit etmek amacıyla EMO BM MEDAK (http://bilmuh.org/) tarafından bir anket düzenlendi. Anket, yalnızca Bilgisayar Mühendislerini değil, bu sektöre emek veren tüm çalışanları kapsıyor. Daha sağlıklı veriler elde edilebilmesi için, anket sürecinin en geniş katılımla gerçekleştirilmesi gerekiyor. Ankete ulaşmak için tıklayınız.

Anket sonuçları, anketin tamamlanmasından sonra kamuoyu ile paylaşılacak.

Görüşler

0
Tarık
Bilişim 'çalışanları' anketinde okul mezuniyet bölümünde neden ilkokul yok?

Siteye üye olmadan anketi doldurabiliyoruz. Fakat üye olmadan anket istatistiğini göremiyoruz neden?

(umarız anketin ilgili, bilgili kişileri 'fm' takip ediyordur.)
0
wetware

Anket sonuçlarını görme yetkisi site üyeliğinden bağımsız işliyor. Sonuçları daha sonra yine aynı siteden yayınlayacağız.

Ancak şöyle bir durum sözkonusu olabilirdi:
A ve B kişisi aynı işyerinde çalışıyor. İkisi de aynı anda anketi doldurmaya başladı. A kişisi anketi doldurdu ve sonuçlarını gördü. Hemen ardından da B kişisi aynı şeyi yaptı. Bu durumda, A, iki sonuç arasındaki farktan B'nin yanıtlarını tahmin edebilirdi.

Hem özel hayata saygı, hem de bazı şirketlerde olan maaş bilgisinin 3. şahıslarla paylaşılmaması yönündeki kuralın ihlaliyle anketi dolduranın zarar görmesini istemediğimizden böyle bir tercihimiz oldu.

Uyarınız üzerine ilköğretim de yanıtlara eklendi

0
Tarık
Mantıklı ve hızlı açıklama için teşekkürler...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

FRP intihar ettiriyor mu?

SHiBuMi

Bugünkü (pazar) Milliyette sorumlu gazetecilerimiz FRP konusuna da el atmışlar ve FRPnin genç, saf beyinleri nasıl intihara sürüklediğini belgeleriyle (!) ortaya koymuşlar. Geçenlerde Kanal D ana haber bülteninde Yüzüklerin Efendisi sonunda kağıt oyunu(!) da oldu başlığını duyunca zaten işin çoktan suyunun çıktığını düşünmüştüm ama bu kadarına da pes yani.

Internet Tarayıcınız hangisi?

parsifal

Güzide bir üniversitemizin web sayfasında bir anket var: "Internet Tarayıcınız hangisi?"
Sorun bunun zaten anket hazırlamadan da öğrenilebileceği filan değil. Sorun seçenekler...
Nerde diğerleri???
"İşletim Sisteminiz hangisi?" diye anket hazırlasalar seçeneklerin ne olacağını tahmin edebiliyorum...
(Windows parantezinde) xp, 2000, mee, 98, 95, 3.x...

Becer Şu İşi!

FZ

Vahşi BT (Bilişim Teknolojileri) sektöründe iş arayanların karşılaşabileceği abuk sabuk durumları gözler önüne sermek isteyen güzide bir arkadaşımızın yaptığı Becer Şu İşi! isimli web sitesi bir yandan güldürürken bir yandan da düşündürüyor :-P

WordPress Blogları Mahkeme Tarafından Engelleniyor

charissma

Henüz sebebi konusunda bir netlik yok ama görünüşe göre Türk Mahkemeleri, ücretsiz kişisel web günlüğü edinebileceğimiz wordpress.com ve ona bağlı blogları engelliyor. Siteye ve bloglara erişmek isteyen TTNet kullanıcıları şu mesajın yazdığı bir sayfaya yönlendiriliyorlar:

Ne olacak bu memleketin hali...

urxalit

Millet olarak insani değer yargılarını kaybetmeye başladık. İnsanlar hiç düşünülmeden kapının önüne konuyor. Pamukbank ile Yapı Kredi birleşeceğinden her şubeden en az 6 kişi çıkarılıyor. Milliyet, Hürriyet gibi gazeteler eleman çıkarıyor. Show TV dün yaklaşık 60 kişinin işine son vermiş. İşten çıkarmalar 1 hafta daha sürecekmiş. Show Basın tamamen kapanıyor.