Bilişim 2001´e 1 Kala

0
mambo
Türkiyenin en büyük teknoloji ve iletişim fuarı Bilişim 2001 için yoğun çalışmalar sürüyor.
25000 metrekare alanda yapılan bu devasa fuarda aklınıza gelen hemen hemen bütün büyük şirketler katılıyor.4-9 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan fuar için bilet fiyatları 7 milyon olarak açıklanmış, ama daha önceki tecrübelere dayanarak zaten sponsor olan bütün firmalardan davetiye bulmanız mümkün. Bilet için ayrı bir ücret ödemeye gerek yok yani! Yok ben illaki para verip bilet almak istiyorum diyosanız o zaman Biletix'e bir göz atın.
Fuarda internet,bilgisayar,iletişim,ofis teknolojileri ile ilgili en son çıkan ve daha çıkmamış modelleri görmeniz hatta bunları karıştırmanız bile mümkün olacak. Katılan şirketlerin listesi,fuar da neler sergileyeceklerini, fuar hakkında daha fazla bilgi edinmek için Bilişim 2001'in internet sayfasına bakmanız yeterli olacaktır.

Fuarda yalnızca teknoloji ile ilgili bilgilere sahip olmakla kalmayıp insanların promosyonlardan almak için birbirleriyle yarışmalarını hatta ezip geçmelerini bile izleyebilirsiniz. Eğer siz de bu promosyon canavarlarından değilseniz izlemesi gayet eğlenceli olacaktır. :)

Görüşler

0
urxalit
Geçen yıl Bilişim çok kötüydü. İyice panayır yerine dönmüştü. Zaten bu yıl birçok ciddi firma katılmayacakmış. Yok dart attırıp birşeyler hediye ederler, araba çekilişi yaparlar... Tepebaşı Tüyap´taki bilgisayar fuarlarından farkı kalmadı yani. Sadece daha büyük. Büyük olması da Türk usulü arabesk bir pazar yeri olmasını engelleyemiyor. Hani derler ya boy devede de var ama eşek çekiyor. :)

Çok mu ağır konuştum? Ama böyle herşeyi bozanlar hakediyor...
0
anonim
Öyle ise gitme, bakalım dayanabilecekmisin?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Nokia N-gage'i Yeniden Yarattı!

anonim

2003 yılında piyasaya çıkan ve dünya çapında 2 milyon adet satan Nokia N-GAGE pek çok kişi tarafından başarısızlık olarak görülmüştü.Nokia bu ilk N-GAGE macerasından sonra tek bir konsol üretmek yerine N-GAGE'i bir platforma dönüştürmeyi planladı ve bunu resmi olarak duyurdu. N-GAGE platformu üyesi telefonlar N81, N95, N93 ve N73 olarak duyuruldu. Yeni nesil oyunların arasında ise Fifa 08, Asphalt Urban GT 3, The Sims 2 Pets vb. de var. Tek bir N-GAGE cihazı olmayacağını belirten Nokia, yeni telefonlarından N81'e iki adet oyun tuşu ekleyerek bir oyun telefonuna dönüştürdü. Kasım ayında hizmete girecek bu platform büyük ihtimalle n-gage sevenlerinin tercihi olacak.

Almanya gerçeği ve düşündürdükleri

anonim

Almanya Saarland Eyaletinin Sulzbach kentinde geçen Cuma, 17.08.02 tarihinde 19 yaşındaki Ahmet Sarlak, 25 yaşındaki ırkçı Carlos N. tarafından aldığı bıçak yaraları ile hayatını yitirdi. Hafta sonu Sulzbach´ta 3000 kişinin katıldığı "Irkçıları kınama yürüyüşü" gerçekleştirildi. Yürüyüşe Saarland Eyaleti´nin CDU`lu İçişleri Bakanı Annegret Kramp-Karrenbauer´in yanı sıra çok sayıda siyasetçi ve Mainz Baskonsolosu Dr. Menter Sahinler de katıldı. Sulzbach Belediye Başkanı Hans-Werner Yimmer ise "Bu yürüyüş imdat çagrısı gibi" diye konuştu.

Efsane Yeniden

redogre

Amiga.com adresinde eski dostumuz Amiga nın yaptığı sessiz ama güçlü atağı izleyebilirsiniz. AmigaOS4, Nokia ile ortak projeler vs vs.... Hatta Nokia Mediaterminal de Amiga işlemcisi kullanılmış bile.. AmigaOs screenshotlara ve logo yarışmasına da bir göz atmaya değer.

Bakalım eski dost neler yapabilecek?

Boğaziçi Robot Günleri

FZ

12-13 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Robot Günleri 2007, Boğaziçi Üniversitesi IEEE Elektroteknoloji Kulübü'nün düzenlediği ve geleneksel hale getirmeyi amaçladığı, yarışmalar, seminerler, paneller, söyleşiler ve sergiler gibi aktivitelerden oluşan bir öğrenci organizasyonudur. Kulüp olarak Robot Günleri düzenlememizdeki başlıca amaçlardan biri robotla uğraşan insanların çalışmalarını daha ileri seviyelere taşımaları için onlara hedefler göstermek ve gerekli motivasyonu sağlamaktır. Her sene yarışmalarda yeni hedefler belirleyecek bu sayede de her sene geleceğin robotlarını üretmeye bir adım daha yaklaşmış olacağız.

Bir Megamarketi Çıldırtmak

anonim

GNU/Linux, Microsoft, virüsler, kodlar, yeni donanımlar, C++.... Bütün bu karmaşanın arasında insan dinlenmek için de okumak istiyor. Mehmet Emin Arı´nın yeni öyküsü "Bir Megamarketi çıldırtmak..." Umberto Eco´nun Denemelerinden yapılan “Bütün büyük sistemler çıldırmaya çok yatkındır” alıntısıyla başlıyor.

Yaptığınız iş her neyse biraz ara verin ve bir göz atın dinlenmek için. Ayrıca hazır başlamışken sitedeki diğer bilimkurgu öyküleride ilginizi çekebilir. Ama dinlenme işini de fazla abartmayın :)