Azarbaycan Linuks İstifadaçilari Qrupu!!

0
larweda
Azerbaycan Linux kullanıcıları grubunun ana sayfası www.linuxaz.com gerçekten zengin içerikli bir linux sayfası. İlk bakışta azarbaycanca`nın (böyle mi deniliyor acaba?) Türkçeden farklılıkları dolayısı ile komik gelse de içeriğe bakılınca gayet zengin ve özenle hazırlanmış olduğu görülüyor. Bir göz atılmasını, ve hatta düzenli olarak ziyaret edilmesi faydalı olur bence.

Görüşler

0
orqan
Amcalar gayet basarililar yaw. Mutluluk verici
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Koha Kütüphane Otomasyon Sistemi Semineri

caglar_onur

"Linux Kullanıcıları Derneği", 10 Haziran 2004 Perşembe günü IBM İstanbul Linux Merkezi'nde bir seminer düzenliyor. Seminerde, dünyanın ilk özgür ve açık kaynak kodlu kütüphane otomasyon sistemi olan Koha anlatılacaktır. Koha sistemi; kütüphaneler için entegre bir sistem olarak kataloglama, opac (online public access catalogue), ödünç verme, üye yönetimi ve satın alma modüllerinden oluşur. Şube kütüphaneleri de destekleyen Koha, dünya çapında halk, özel, okul, üniversite ve araştırma kütüphanelerinde kullanılmaktadır.

Yeni Neler Çıkmış

ebola

Eğer sizde benim gibi acaba kurcalamadığım hangi linux dağıtımı var. Bilmemnenin yeni surumunde şu paketin sürümü nedir diye düşünenlerden bunları takip etmekten yorulanlardansanız size bir haberim var: www.distrowatch.com Bügüne kadar hiç duymadığınız dağıtımlardan haberdar olabilir bunlar hakkındaki incelemeler okur ve karşılaştırmalarda bulunabilirsiniz..
size ilginç dağıtımlar konusunda bir kaç tiyo..
Haydar Linux,
Gentoo Linux,
ve Lesbian Linux.

Linux`la kalın, mutlu kalın...

Linux Komikleri :)

butch

Linux karikatürlerine ne dersiniz. http://comic.escomposlinux.org/ adresinde haftalık yayınlanan karelerden birkaç örnek Bugzilla , The Matrix Rebooting, Knoppix

Gel vatandaş geeell... BEDAVA Linux Mainframe´e gel...

sidar

IBM, Linux'a kur yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda başlatılan büyük çaplı Linux destek operasyonunun bir parçası olarak herkese Linux'u tanıtmayı/sevdirmeyi misyon edinen IBM, zSerisi'den 10 işlemcili bir mainframe'i tüm kullanıcılara açacak. Kayıt olan kullanıcılar 2.1 terabyte'lık disk kümesine sahip olan bu dev Linux makinesine Telnet/SSH aracılığı ile bağlanarak web'de surf edebilecek, program geliştirip test edebilecek; kısacası istediği herşeyi yapabilecek. Kayıt olan herkese sanal sunucular verilmesi sayesinde kullanıcılar herhangi bir makineden Telnet/SSH aracılığı ile IBM'in bu dev makinesine girip top oynatılabilecek.

McDonald's da Linux'u Seçti

yuxel

Novell, dünyanın en büyük fast food zinciri McDonalds'ın , Almanya'daki yaklaşık 1.200 şubesinde Suse Linux kullanma kararı aldığını açıkladı.