Apple´dan Windows için ITunes

0
Evil_Empire
Apple, 1999 yılında çıkardığı muzik player, encoder, decoder, cdburner vs. uygulaması ITunes'un win2000-XP versiyonunu çıkardı.
ITunes cok genis mp3 arsivlerini duzenlemek, calmak ve kopyalamakla ilgili kullanisli ozellikler sunuyor. Karmakarisik arabirimli playerlardan sıkıldıysanız bir denemenizi oneririm. Ücretsiz bir yazılım olan ITunes 4.1'i http://www.apple.com/itunes/download/ adresinden indirebilirsiniz. GUI sevilecekse Apple olsun:)

İlgili Yazılar

Web 2.0: İçeriği biz üretelim, parayı onlar kazansın?

FZ

dsully: lütfen en fazla 2 cümle ile bana web 2.0'ı tarif et.
jwb: içeriği sen yaparsın. parayı onlar alır.

Acaba gerçekten böyle mi? Ya da bu noktaya nasıl gelindi? Internet, alışık olduğumuz anlamda Internet olmaktan çıkıyor mu? Mute'a InfoEnclosure 2.0 başlıklı bir makale yazan Dmytri Kleiner ve Brian Wyrick tam da bu konuyu ele alıyorlar.

Fazlamesai.net Bülten

butch

Bir süredir gerek zaman darlığı, gerek FM ilkeleri sebebiyle yer vermekte zorlandığımız bültenler için artık yeni bir Fazlamesai ortamı var.

BÜLTEN, FM editörlerinin onayından geçmiş tüm bilişim firmaları ve onların temsilcilerine açık. Tek yapmanız gereken FM üye adınız ile temsil ettiğiniz firmanın adını o firmaya ait bir e-posta adresinden bize göndermek.

Gerisi size kalmış.

Yazılımcılar İnsan Beynini Anlama Konusunda Biyologlardan Daha Avantajlı (Mı?)

FZ

Sabah yolda gelirken ve insan sinir sistemini düşünürken aklımdan şunlar geçiyordu: "The most undocumented information processing system of all times."

Gün içinde, Redwood Neuroscience Institute bünyesinde çalışan Bill Softky´nin iki makalesini okuduktan sonra sabahki düşüncelerim aklıma geldi:

FM`de yeni bir editör!

sundance

Kurulduğu günden beri Fazlamesai.net`in en büyük destekçilerinden olan, yazarlar sıralamasında ikinci, yorumlar sıralamasında açık ara birinci olan, sevgili arkadaşımız, değerli insan, cryptoloji aşığı matematikçimiz, FZ; bugünden itibaren, Fazlamesai.net`in editörlerinden biri olmuştur.

Kendisine bir kez daha hoşgeldin diyor, arkadaşlığından dolayı tekrar teşekkür ediyoruz.

Paylaştıkça daha eğlenceli hale gelen fazlamesailerimiz için...

KnoppixCD ve Linux El Kitabı PC World Kasım`da

PCW

Daha önce FM'de hakkında çok şeyler yazılıp çizilen Knoppix dağıtımını tam sürüm olarak bu ay, yani PC WORLD'ün Kasım-2002 sayısına yetiştirmeyi başardık. Ayrıca Sundance'in çok özel katkılarıyla hazırladığımız "Linux El Kitabı"nı da beğeneceğinizi umuyoruz. Her türlü görüş, öneri ve eleştirilerinizi bekliyoruz.