64'ler'den Abdurrahman Pala ile Röportaj

0
dcc
Bir zamanların 64'ler dergisinin sahibi Abdurrahman Pala ile "o günleri" anlatan bir röportaj yaptım. Eğer MAC Adventure, Son Sayfa, Teleteknik veya Elvira gibi kelimeler sizin için bir anlam ifade ediyorsa bu röportajı okuyun!

Görüşler

0
Alcofribas
Müthiş bir iş çıkartmışsın. Ellerine sağlık... Keşke bir video kaydı falan da olsa. Apo abiyi o dönemleri anlatırken görsek.
0
sleytr
Çok güzel günleri hissettiren çok güzel bir röportaj olmuş, teşekkür ederim.
0
FZ
Elinize sağlık, okuması çok keyifli bir röportaj olmuş.
0
robertosmix
Beni çok duygulandırdı. Hazırlayan arkadaşın ellerine sağlık. Saygılarımı sunuyorum.
0
ucetin
Kendisi o dönemle ilgili aklıma gelebilecek soruların çoğunu cevaplamış. Zaman ayırıp bu röportajı yapan arkadaşa çok teşekkürler, nostalji oldu gerçekten. Acaba bugün aynı kalitede ve samimiyette bir dergi çıkartmak mümkün olur mu?

Facebook kullanıyorsanız, bir süredir açık olan 64ler grubu var. 64ler diye aratın. Apo abi ve eski yazarlardan birkaçı daha üye.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Amiga için PS/2 Fare Bağdaştırıcı

Agony

Amiga bilgisayarlarda özellikle de eski modellerde kimi zaman fare bulmak sorun olurdu. RS232 uyumlu olanlar da artık tarih oldu diyebiliriz.

Ancak Türkiye'den bir grup Amigacı bu soruna kesin çareyi bulmuşlar.

Nasıl mı?

Mac Mini İçin Amiga OS4

3lobyte

Amiga ve Amiga OS birbirinden ayrı 2 firmada yaşama mücadelesi verirken Aralık ayında bir gelişme yaşandı Powerpc işlemcili Amigaların işletim sistemi AmigaOs 4 Mac mini g4 e uyarlandı.

Amiga'nın son günü!

sundance

1985'te ortaya çıktığında zamanının en az on yıl ilerisinde olduğu söyleniyordu. 1994'de kapandığı gün dönemin en hızlı grafik çipi AAA'ı üretmiş haldeydiler.

Gerçek anlamda multitasking, aynı ekranda birden fazla grafik modu, dört kanal sesi ve hatta bir çok C-64 hackerına ilham verici özellikleri ile ve daha birçok şeyi hayatımıza kazandıran Amiga yaklaşık on yıl ortalığı kasıp kavurdu.

Tunç 'Turbo' Dindaş Röportajı

dcc

Bilgisayar dergiciliğinin duayenlerinden, bir zamanların Kommodor Abi'si Tunç Dindaş ile bir röportaj yaptım. Zamanın Commodore, Amiga Dünyası ve tabii ki Megamiga dergilerinin perde arkasında olup bitenleri okumak ister misiniz? O halde buyrun: bu linke tıklayın.

Açık kaynak kodlu amiga os AROS

3lobyte

Bir çoğumuzun bilgisayara başlama nedeni olan Amiga bilindiği gibi artık yok ancak birileri aslında lisanslı olan Amiga OS'un açık kaynak kodlu halini geliştiriyor! Üstelik bunu kullanmak için bir Amigaya ihtiyacınız yok.