7D5 Demoscene Party IV

0
retrolog
Geleneksel 7DX Parti Seri'sinin yenisi 17-18 Eylül tarihlerinde, Maltepe Üniversitesi - Marmara Eğitim Köyünde yapılacaktır.
Bu yıl 4.sü düzenlenecek parti'nin sponsoru Teknoloji Televizyonu. Amiga - Commodore 64 - Atari - Sinclair - PC ve Console makinelerini kapsayan partiye tüm bilgisayar meraklıları davetlidir.

Partinin resmi sitesi : http://7dx-party.org

Yarışmalar ile ilgili detayları, parti mekanını ve diğer tüm bilgileri buradan alabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Tunç 'Turbo' Dindaş Röportajı

dcc

Bilgisayar dergiciliğinin duayenlerinden, bir zamanların Kommodor Abi'si Tunç Dindaş ile bir röportaj yaptım. Zamanın Commodore, Amiga Dünyası ve tabii ki Megamiga dergilerinin perde arkasında olup bitenleri okumak ister misiniz? O halde buyrun: bu linke tıklayın.

Amiga için PS/2 Fare Bağdaştırıcı

Agony

Amiga bilgisayarlarda özellikle de eski modellerde kimi zaman fare bulmak sorun olurdu. RS232 uyumlu olanlar da artık tarih oldu diyebiliriz.

Ancak Türkiye'den bir grup Amigacı bu soruna kesin çareyi bulmuşlar.

Nasıl mı?

Mac Mini İçin Amiga OS4

3lobyte

Amiga ve Amiga OS birbirinden ayrı 2 firmada yaşama mücadelesi verirken Aralık ayında bir gelişme yaşandı Powerpc işlemcili Amigaların işletim sistemi AmigaOs 4 Mac mini g4 e uyarlandı.

NIGHTSHIFT 06 - KAYIP UYGARLIK

retrolog

Commodore, Amiga, PC, ATARI, AMSTRAD ve CONSOLE severler! 2006 yılının ilk demoscene aktivitesine davetlisiniz. Resmi internet sitesi : http://nightshift.untergrund.net/

Bronx röportajı

dcc

Ünlü Commodore ve Amiga demo grubu Bronx'un kurucuları Turbo ve Vigo ile bir röportaj yaptım. Zombie Boys'un kuruluşu, Midnite Movie'nin kötü kaderi, Zombie Boys'tan Bronx'a geçiş, Bronx-Clique sürtüşmesi ve grubun 1990'ların sonundan itibaren yeniden canlanması... Hepsi ve daha fazlası bu röportajda!