Amiga için PS/2 Fare Bağdaştırıcı

0
Agony
Amiga bilgisayarlarda özellikle de eski modellerde kimi zaman fare bulmak sorun olurdu. RS232 uyumlu olanlar da artık tarih oldu diyebiliriz.

Ancak Türkiye'den bir grup Amigacı bu soruna kesin çareyi bulmuşlar.

Nasıl mı?
RS232 ve PS/2'yi birletirerek oluşturulan bu adaptör sayesinde, PClerde kullanılan her türlü fareyi kullanmak mümkün hale geliyor. Kablolu, kablosuz, optik, vs.

Eminim ki bu alet bir çok kişiyi sevindirecektir.

Detaylı bilgi için: www.amigadonanim.com

Not: Site şu an yapım aşamasında. Ayrıca, bunlar özel üretim olduğu için sipraişe göre hazırlanmaktadırlar.

Görüşler

0
AsH
Link hatalı.! http://www.amigadonanim.com/
0
Agony
Evet link hatalı, yönetici arkadaşlar düzeltirler sanırım.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bronx röportajı

dcc

Ünlü Commodore ve Amiga demo grubu Bronx'un kurucuları Turbo ve Vigo ile bir röportaj yaptım. Zombie Boys'un kuruluşu, Midnite Movie'nin kötü kaderi, Zombie Boys'tan Bronx'a geçiş, Bronx-Clique sürtüşmesi ve grubun 1990'ların sonundan itibaren yeniden canlanması... Hepsi ve daha fazlası bu röportajda!

AmigaOS4 Video

Soulblighter

Mart sonunda çıkan AmigaOS4'ün video görüntüsüne buradan indirebilirsiniz.

Bu video görünütüsünde AmigaOS4'ün hızı, sağlamlığı, ve PPC G3 800HMz sistem üzerindeki performansını ve Petunia JIT, WarpOS, Warp3D 5.0 ve daha bir çok özelliğin kullanımını görebilirsiniz...

Kaynak: AmigaWorld

Açık kaynak kodlu amiga os AROS

3lobyte

Bir çoğumuzun bilgisayara başlama nedeni olan Amiga bilindiği gibi artık yok ancak birileri aslında lisanslı olan Amiga OS'un açık kaynak kodlu halini geliştiriyor! Üstelik bunu kullanmak için bir Amigaya ihtiyacınız yok.

En güzel Amiga dergileri artık yanıbaşımızda...

Agony

Türk Amiga topluluğu AmigaTürk desteğiyle, geçmişte yeni bilgiler edindiğimiz, kimi zaman eğlendiğimiz efsane dergiler yeniden hayat buluyor....

Evoke2005

retrolog

http://2005.evoke-net.de/ gerçek SCENE partisi görmek isteyenlere için 26-28 Ağustos 2005, Köln/Almanya'da ve Amiga, Commodore, Atari, Sinclair, console, vb. sistemleri kapsıyor.