Evoke2005

0
retrolog
http://2005.evoke-net.de/ gerçek SCENE partisi görmek isteyenlere için 26-28 Ağustos 2005, Köln/Almanya'da ve Amiga, Commodore, Atari, Sinclair, console, vb. sistemleri kapsıyor.

Görüşler

0
tesla
http://www.scene.org/ adresinden tüm Demoscene partilerine ulaşabilirsiniz.

Ah ahh bir gün kısmet olur mu ki oralara gitmek :(
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Amiga için PS/2 Fare Bağdaştırıcı

Agony

Amiga bilgisayarlarda özellikle de eski modellerde kimi zaman fare bulmak sorun olurdu. RS232 uyumlu olanlar da artık tarih oldu diyebiliriz.

Ancak Türkiye'den bir grup Amigacı bu soruna kesin çareyi bulmuşlar.

Nasıl mı?

Açık kaynak kodlu amiga os AROS

3lobyte

Bir çoğumuzun bilgisayara başlama nedeni olan Amiga bilindiği gibi artık yok ancak birileri aslında lisanslı olan Amiga OS'un açık kaynak kodlu halini geliştiriyor! Üstelik bunu kullanmak için bir Amigaya ihtiyacınız yok.

Bronx röportajı

dcc

Ünlü Commodore ve Amiga demo grubu Bronx'un kurucuları Turbo ve Vigo ile bir röportaj yaptım. Zombie Boys'un kuruluşu, Midnite Movie'nin kötü kaderi, Zombie Boys'tan Bronx'a geçiş, Bronx-Clique sürtüşmesi ve grubun 1990'ların sonundan itibaren yeniden canlanması... Hepsi ve daha fazlası bu röportajda!

NIGHTSHIFT 06 - KAYIP UYGARLIK

retrolog

Commodore, Amiga, PC, ATARI, AMSTRAD ve CONSOLE severler! 2006 yılının ilk demoscene aktivitesine davetlisiniz. Resmi internet sitesi : http://nightshift.untergrund.net/

64'ler'den Abdurrahman Pala ile Röportaj

dcc

Bir zamanların 64'ler dergisinin sahibi Abdurrahman Pala ile "o günleri" anlatan bir röportaj yaptım. Eğer MAC Adventure, Son Sayfa, Teleteknik veya Elvira gibi kelimeler sizin için bir anlam ifade ediyorsa bu röportajı okuyun!