En güzel Amiga dergileri artık yanıbaşımızda...

0
Agony
Türk Amiga topluluğu AmigaTürk desteğiyle, geçmişte yeni bilgiler edindiğimiz, kimi zaman eğlendiğimiz efsane dergiler yeniden hayat buluyor....
Scanner ile taranan dergiler pdf formatında herkesin kullanımına açılmış vaziyette. Amiga severlerin bir araya gelerek oluşturdukları bu eşsiz kaynağa aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz.

http://www.amigaturk.com
http://dergi.ac7.org/

İlgili Yazılar

Amiga'nın son günü!

sundance

1985'te ortaya çıktığında zamanının en az on yıl ilerisinde olduğu söyleniyordu. 1994'de kapandığı gün dönemin en hızlı grafik çipi AAA'ı üretmiş haldeydiler.

Gerçek anlamda multitasking, aynı ekranda birden fazla grafik modu, dört kanal sesi ve hatta bir çok C-64 hackerına ilham verici özellikleri ile ve daha birçok şeyi hayatımıza kazandıran Amiga yaklaşık on yıl ortalığı kasıp kavurdu.

Evoke2005

retrolog

http://2005.evoke-net.de/ gerçek SCENE partisi görmek isteyenlere için 26-28 Ağustos 2005, Köln/Almanya'da ve Amiga, Commodore, Atari, Sinclair, console, vb. sistemleri kapsıyor.

Açık kaynak kodlu amiga os AROS

3lobyte

Bir çoğumuzun bilgisayara başlama nedeni olan Amiga bilindiği gibi artık yok ancak birileri aslında lisanslı olan Amiga OS'un açık kaynak kodlu halini geliştiriyor! Üstelik bunu kullanmak için bir Amigaya ihtiyacınız yok.

NIGHTSHIFT 06 - KAYIP UYGARLIK

retrolog

Commodore, Amiga, PC, ATARI, AMSTRAD ve CONSOLE severler! 2006 yılının ilk demoscene aktivitesine davetlisiniz. Resmi internet sitesi : http://nightshift.untergrund.net/

Bronx röportajı

dcc

Ünlü Commodore ve Amiga demo grubu Bronx'un kurucuları Turbo ve Vigo ile bir röportaj yaptım. Zombie Boys'un kuruluşu, Midnite Movie'nin kötü kaderi, Zombie Boys'tan Bronx'a geçiş, Bronx-Clique sürtüşmesi ve grubun 1990'ların sonundan itibaren yeniden canlanması... Hepsi ve daha fazlası bu röportajda!