2 Şehir 2 Hafta sonu 2 Parti: Buenzli + Evoke

0
retrolog
Ağustos ayında iki tane süper parti var. İlki İsviçre'de : Buenzli. 19-20-21 Ağustosta. Hemen sonraki hafta da ise Almanya'da : Evoke. 26-27-28 Ağustos. Bu iki partiye girmek için tek bilet alabilirsiniz. 42 Euro. detaylı bilgi için : tıklayın

Görüşler

0
bio
Harikaymış. Biz de serbest dolaşım hakkımızı ve bedava uçak/tren/gemi biletlerimizi kullanarak hangi partilere gitsek diyorduk.
0
tesla
Eylül ayında 7d5 yapılacak ! ! ! .... üzerime gelmeyin, fazla bilgi veremem, Asıl duyuruyu yakında organizasyonu düzenleyenler vericektir....
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Nightshift Demoscene - Yarışma Ödülleri Açıklandı

retrolog

İlki bu yıl düzenlenecek olan NIGHTSHIFT 06 - KAYIP UYGARLIK - Demoscene aktivitesinde, Bimeks firmasın sponsorluğu sayesinde muhteşem ödüller verilecektir.

Amiga'nın son günü!

sundance

1985'te ortaya çıktığında zamanının en az on yıl ilerisinde olduğu söyleniyordu. 1994'de kapandığı gün dönemin en hızlı grafik çipi AAA'ı üretmiş haldeydiler.

Gerçek anlamda multitasking, aynı ekranda birden fazla grafik modu, dört kanal sesi ve hatta bir çok C-64 hackerına ilham verici özellikleri ile ve daha birçok şeyi hayatımıza kazandıran Amiga yaklaşık on yıl ortalığı kasıp kavurdu.

7D5 Demoscene Party IV

retrolog

Geleneksel 7DX Parti Seri'sinin yenisi 17-18 Eylül tarihlerinde, Maltepe Üniversitesi - Marmara Eğitim Köyünde yapılacaktır.

Evoke2005

retrolog

http://2005.evoke-net.de/ gerçek SCENE partisi görmek isteyenlere için 26-28 Ağustos 2005, Köln/Almanya'da ve Amiga, Commodore, Atari, Sinclair, console, vb. sistemleri kapsıyor.

NIGHTSHIFT 06 - KAYIP UYGARLIK

retrolog

Commodore, Amiga, PC, ATARI, AMSTRAD ve CONSOLE severler! 2006 yılının ilk demoscene aktivitesine davetlisiniz. Resmi internet sitesi : http://nightshift.untergrund.net/