2 Şehir 2 Hafta sonu 2 Parti: Buenzli + Evoke

0
retrolog
Ağustos ayında iki tane süper parti var. İlki İsviçre'de : Buenzli. 19-20-21 Ağustosta. Hemen sonraki hafta da ise Almanya'da : Evoke. 26-27-28 Ağustos. Bu iki partiye girmek için tek bilet alabilirsiniz. 42 Euro. detaylı bilgi için : tıklayın

Görüşler

0
bio
Harikaymış. Biz de serbest dolaşım hakkımızı ve bedava uçak/tren/gemi biletlerimizi kullanarak hangi partilere gitsek diyorduk.
0
tesla
Eylül ayında 7d5 yapılacak ! ! ! .... üzerime gelmeyin, fazla bilgi veremem, Asıl duyuruyu yakında organizasyonu düzenleyenler vericektir....
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

En güzel Amiga dergileri artık yanıbaşımızda...

Agony

Türk Amiga topluluğu AmigaTürk desteğiyle, geçmişte yeni bilgiler edindiğimiz, kimi zaman eğlendiğimiz efsane dergiler yeniden hayat buluyor....

Evoke2005

retrolog

http://2005.evoke-net.de/ gerçek SCENE partisi görmek isteyenlere için 26-28 Ağustos 2005, Köln/Almanya'da ve Amiga, Commodore, Atari, Sinclair, console, vb. sistemleri kapsıyor.

Nightshift Demoscene - Yarışma Ödülleri Açıklandı

retrolog

İlki bu yıl düzenlenecek olan NIGHTSHIFT 06 - KAYIP UYGARLIK - Demoscene aktivitesinde, Bimeks firmasın sponsorluğu sayesinde muhteşem ödüller verilecektir.

64'ler'den Abdurrahman Pala ile Röportaj

dcc

Bir zamanların 64'ler dergisinin sahibi Abdurrahman Pala ile "o günleri" anlatan bir röportaj yaptım. Eğer MAC Adventure, Son Sayfa, Teleteknik veya Elvira gibi kelimeler sizin için bir anlam ifade ediyorsa bu röportajı okuyun!

Mac Mini İçin Amiga OS4

3lobyte

Amiga ve Amiga OS birbirinden ayrı 2 firmada yaşama mücadelesi verirken Aralık ayında bir gelişme yaşandı Powerpc işlemcili Amigaların işletim sistemi AmigaOs 4 Mac mini g4 e uyarlandı.