AmigaOS4 Video

0
Soulblighter
Mart sonunda çıkan AmigaOS4'ün video görüntüsüne buradan indirebilirsiniz.

Bu video görünütüsünde AmigaOS4'ün hızı, sağlamlığı, ve PPC G3 800HMz sistem üzerindeki performansını ve Petunia JIT, WarpOS, Warp3D 5.0 ve daha bir çok özelliğin kullanımını görebilirsiniz...

Kaynak: AmigaWorld

Görüşler

0
zekeriya_akyildiz
Merakla hemen videoyu indirdim, ve izledim. Daha önce hiç amiga sistem görmemiştim ama birçok sistemden daha hızlı olduğunu soylemek yanlış olmaz. Ayrıca sistem çok çabuk açıldı, oyun testleride bayaa iyiydi. Ama amiga 4 kullanabilmemiz için nasıl bir sitem bulacağız türkiyede?
no: daha önce pegasos türkiyeye bir mail atmıştım ama cevap alamadım :(
0
Soulblighter
AmigaOS4, yeni çıkacak olan AmigaONE sistemler üzerinde çalışıyor...

AmigaOS4'ün tanıtım yazısı [www.intuitionbase.com] ve bu sitedeki [amigayardim.tripod.com] bilgiler sana yardımcı olabilir.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Amiga için PS/2 Fare Bağdaştırıcı

Agony

Amiga bilgisayarlarda özellikle de eski modellerde kimi zaman fare bulmak sorun olurdu. RS232 uyumlu olanlar da artık tarih oldu diyebiliriz.

Ancak Türkiye'den bir grup Amigacı bu soruna kesin çareyi bulmuşlar.

Nasıl mı?

NIGHTSHIFT 06 - KAYIP UYGARLIK

retrolog

Commodore, Amiga, PC, ATARI, AMSTRAD ve CONSOLE severler! 2006 yılının ilk demoscene aktivitesine davetlisiniz. Resmi internet sitesi : http://nightshift.untergrund.net/

Nightshift Demoscene - Yarışma Ödülleri Açıklandı

retrolog

İlki bu yıl düzenlenecek olan NIGHTSHIFT 06 - KAYIP UYGARLIK - Demoscene aktivitesinde, Bimeks firmasın sponsorluğu sayesinde muhteşem ödüller verilecektir.

Evoke2005

retrolog

http://2005.evoke-net.de/ gerçek SCENE partisi görmek isteyenlere için 26-28 Ağustos 2005, Köln/Almanya'da ve Amiga, Commodore, Atari, Sinclair, console, vb. sistemleri kapsıyor.

Açık kaynak kodlu amiga os AROS

3lobyte

Bir çoğumuzun bilgisayara başlama nedeni olan Amiga bilindiği gibi artık yok ancak birileri aslında lisanslı olan Amiga OS'un açık kaynak kodlu halini geliştiriyor! Üstelik bunu kullanmak için bir Amigaya ihtiyacınız yok.