AmigaOS4 Video

0
Soulblighter
Mart sonunda çıkan AmigaOS4'ün video görüntüsüne buradan indirebilirsiniz.

Bu video görünütüsünde AmigaOS4'ün hızı, sağlamlığı, ve PPC G3 800HMz sistem üzerindeki performansını ve Petunia JIT, WarpOS, Warp3D 5.0 ve daha bir çok özelliğin kullanımını görebilirsiniz...

Kaynak: AmigaWorld

Görüşler

0
zekeriya_akyildiz
Merakla hemen videoyu indirdim, ve izledim. Daha önce hiç amiga sistem görmemiştim ama birçok sistemden daha hızlı olduğunu soylemek yanlış olmaz. Ayrıca sistem çok çabuk açıldı, oyun testleride bayaa iyiydi. Ama amiga 4 kullanabilmemiz için nasıl bir sitem bulacağız türkiyede?
no: daha önce pegasos türkiyeye bir mail atmıştım ama cevap alamadım :(
0
Soulblighter
AmigaOS4, yeni çıkacak olan AmigaONE sistemler üzerinde çalışıyor...

AmigaOS4'ün tanıtım yazısı [www.intuitionbase.com] ve bu sitedeki [amigayardim.tripod.com] bilgiler sana yardımcı olabilir.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

64'ler'den Abdurrahman Pala ile Röportaj

dcc

Bir zamanların 64'ler dergisinin sahibi Abdurrahman Pala ile "o günleri" anlatan bir röportaj yaptım. Eğer MAC Adventure, Son Sayfa, Teleteknik veya Elvira gibi kelimeler sizin için bir anlam ifade ediyorsa bu röportajı okuyun!

2 Şehir 2 Hafta sonu 2 Parti: Buenzli + Evoke

retrolog

Ağustos ayında iki tane süper parti var. İlki İsviçre'de : Buenzli. 19-20-21 Ağustosta. Hemen sonraki hafta da ise Almanya'da : Evoke. 26-27-28 Ağustos. Bu iki partiye girmek için tek bilet alabilirsiniz. 42 Euro. detaylı bilgi için : tıklayın

Amiga için PS/2 Fare Bağdaştırıcı

Agony

Amiga bilgisayarlarda özellikle de eski modellerde kimi zaman fare bulmak sorun olurdu. RS232 uyumlu olanlar da artık tarih oldu diyebiliriz.

Ancak Türkiye'den bir grup Amigacı bu soruna kesin çareyi bulmuşlar.

Nasıl mı?

Bronx röportajı

dcc

Ünlü Commodore ve Amiga demo grubu Bronx'un kurucuları Turbo ve Vigo ile bir röportaj yaptım. Zombie Boys'un kuruluşu, Midnite Movie'nin kötü kaderi, Zombie Boys'tan Bronx'a geçiş, Bronx-Clique sürtüşmesi ve grubun 1990'ların sonundan itibaren yeniden canlanması... Hepsi ve daha fazlası bu röportajda!

7D5 Demoscene Party IV

retrolog

Geleneksel 7DX Parti Seri'sinin yenisi 17-18 Eylül tarihlerinde, Maltepe Üniversitesi - Marmara Eğitim Köyünde yapılacaktır.