5. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği Etkin Katılım Çağrısı

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği'nin 11-14 Mayıs 2006 tarihleri arasında Ankara ODTÜ Kültür Kongre Merkezi'nde düzenlediği 5. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği için etkin katılım çağrısı yapıldı. Şenlikte davetli konuşmacıların yanı sıra katılımcıların bildirilerine, seminerlerine ve özgür yazılım proje ve gruplarının düzenleyeceği çalışma toplantılarına da yer verilecek. [ Detaylı Bilgi ]

İlgili Yazılar

OSCON 2007 Videoları Yayında

zekzekus

Bu haberde de sözü edilen sunumlardan bazılarının video çekimleri yayınlanmış durumda. Özellikle 3 saat süren "A Taste Of Haskell" sunumu dikkat çekici gözüküyor. Uzunluğu nedeniyle ikiye bölünen sunumun görüntülerine ulaşılabilecek adresler şöyle:

Bilgi Güvenliği Semineri

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü'nün seminerleri devam ediyor.

Bugün (Pazartesi) akşam 18:30'da, Kuştepe kampüsündeki akademik kurul odasında verilecek olan seminerin konusu : Bilgi Güvenliği. Seminer, Computer Associates Türkiye Genel Müdürü Hakan Turgut tarafından verilecek, ilgililere duyurulur.

Bilgisayar Bilimleri bölümünün ana sayfasına bakacak olan arkadaşlar Mayıs haftasının ilk haftasonunun Turing Haftasonu olarak ele alınarak konu ile ilgili yurtdışından gelecek olan araştırmacıların verecekleri seminerler dizisinin de haberini okuyabilirler. Süreç içinde konu ile ilgili gelişmelerden fazlamesai.net üyelerini haberdar edeceğim.

4. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği başlıyor!

loker

Linux Kullanıcıları Derneği'nin her yıl düzenlediği Linux ve Özgür Yazılım Şenliği 19-22 Mayıs 2005 tarihleri arasında Ankara Milli Kütüphane Konferans Salonları'nda gerçekleşiyor.

İstanbul Sendikalı Bilgi Üniversitesi Açık Hava Dersleri II

anonim

İSTANBUL SENDİKALI BİLGİ ÜNİVERSİTESİ
YAZ OKULU PROGRAMI
AÇIK HAVA DERSLERİ-II


Dersin Adı: “Niçin Sendika?”
Dersin Kodu: Sendika 102
Dersin Tanımı: “Niçin Sendika?” sorusuna verilecek tüm cevaplar, deneyimler, kanıtlar yer alacak bu derste. Gelin anlatın, sizin de bir bildiğiniz vardır elbet!

Katılımcılar: Ömer Laçiner (Yazar), Arzu Çerkezoğlu (DİSK/DEVSAĞLIK-İŞ) Murat Özveri (SELÜLOZ İŞ), Chris Stephenson (Bilgi Üniversitesi), Bülent Bilmez (Bilgi Üniversitesi)

Yer: Santral-Çimen Kampusü
Tarih: 1 Haziran 2010 Salı
Saat: 17:00-19:00

Not: Bu dersler “açık ders” formatında yapılacaktır. Herkesin katılımına açıktır, ücretsizdir, kayıt gerekmemektedir, sınav yoktur!

Web Güvenliği Günleri - Ankara

musaulker

Web Güvenlik Topluluğu ve OWASP-Türkiye olarak kısa bir aradan sonra yine bir "Web Güvenliği Günleri" etkinliği ile karşınızdayız. Geçtiğimiz Temmuz ayında İstanbul'da düzenlediğimiz ilk "Web Güvenliği Günleri"'den sonra, sıradaki etkinliğimizi Ankara'da düzenliyoruz. 24 Kasım 2007 tarihinde Biltec'in desteğiyle Çankaya Üniversitesi'nde "Web Güvenliği Günleri – Ankara" adı altında bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Gerçekleşecek olan etkinlikte, web güvenliğine ilgisi olan herkes, sektörden güvenlik uzmanları ile bir araya gelme fırsatını yakalayacaklar.
Detaylı bilgi ve kayıt için..