7D5 Demoscene Partisi - 17/18 Eylül

0
Ragnor
Artık gelenekselleşen 7DX demo partileri serisi bu yıl da 7D5 ile devam edecek. 17-18 Eylül tarihlerinde İstanbul Maltepe Üniversitesi - Maltepe Eğitim Köyünde yapılacak olan partiye bu yıl Teknoloyi Televizyonu sponsorluk yapacakmış.
Partinin bu yılın teması Oyun Programlama. Tüm demoscene ve oyun programlama meraklıları partiye davetli olup ürünlerini çeşitli kategorilerde yarıştırabilecekler. Daha fazla ayrıntı için parti official sitesi ve invitation introsu aşağıda:

http://www.7dx-party.org
http://www.7dx-party.org/7d5/files/invitation/7D5inv.zip

Kaynak: Oyunyapimi.Org

İlgili Yazılar

INET-TR'de GNU/Linux Seminerleri

dfisek

10. Türkiye'de Internet Konferansı İstanbul'da Cuma günü başlıyor. Linux Kullanıcıları Derneği, konferansta D salonunda üç gün boyunca GNU/Linux ve özgür yazılımları anlatan birçok oturum düzenliyor. [ Ayrıntılı Bilgi ]

Neden Kuantum Kriptografi?

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölümünce düzenlenen haftalık seminer dizisinin bu haftaki konuğu Aarhus Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölümünden Thomas Pedersen.

Van´da linux seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Cuma ve Cumartesi günü linux seminerleri düzenliyor. Linux'un tanıtımı, kurulumu ve masaüstünde kullanımının yanı sıra bazı temel internet servislerinin de anlatılacağı seminerler saat 09.30'da başlıyor. -Ayrıntılı Bilgi-

Scala Toplantıları

tongucyumruk

Son günlerde başta Twitter, foursquare gibi ortamların geliştirildiği dil olmasiyla adini duyuran Scala programlama diline memleketimizde de ilgi artıyor. İşte bu ilginin bir sonucu olarak İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü tarafindan duzenlenen Scala buluşmalarının ilk videosuna buradan ulaşabilirsiniz. Toplantiların herkesin katılımına açık olduğunu hatırlatır, bir sonraki toplantıya sizi de bekleriz.

Güncelleme: İkinci toplantı videosuna da buradan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

Kolmogorov Karmaşıklığı Semineri

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri bölümü tarafından kamuya açık olarak düzenlenen haftalık seminerlerin bu haftaki konusu Kolmogorov Karmaşıklığı, Coşkun Gündüz tarafından sunulacak. 18 Mayıs 2006 Perşembe günü, Dolapdere Kampüsündeki Mahkeme Salonunda saat 17:00'da gerçekleştirilecek konuşmaya ilgilenen herkes davetlidir.