murat

Görüşler

1
Zakkum

Doğrudan yayınlanmıyor sanırım, taslaklara atıyor eklenti ile adres girdikten sonra. Fazlamesai'ye giriş yapıp ancak yayınlamak mümkün, o zaman da eklentinin anlamı kalmıyor. Ayrıca anahtar kelimeler için bir sekme iyi olurdu.

1
murat

Artık doğrudan yayınlanıyor, son halini repodan indirebilirsiniz. Etiketleme desteği de ekledim.

2
Zakkum

Güzel olmuş eline sağlık. Bir de bildirim özelliği (devredışı bırakma seçeneği ile beraber) eklenirse harika olur.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Terminatör ve Apple

butch

An Gelir...

butch

Panic Attack!

sundance

Dün gece Fazlamesai.net, servis sağlayıcısı, PhpNuke yazarları ve MySQL firmasının DDOS saldırısı sonucu yaklaşık iki saat kadar offline kaldı :)))

1) Servis sağlayıcımız, öyle çat diye hiç haber vermeden gece yarısı bir gibi MySQL sunucularını update etti.
2) PhpNuke `FULLTEXT` gibi gayet genel bir ismi tablolarından birine alan ismi olarak kullanmış.
3) MySQL`de yeni versionunda FULLTEXT`i reserved word yapıp, buna bir fonksiyon yüklemiş.

Sonuç olarak dün gece Fazlamesai sayfaları okunmaz oldu, yaklaşık bir buçuk saat boyunca ne backuplardan geri dönebildik, ne de php scriptlerinde bir hata bulabildik. Fakat Butch`un ısrarlı takibi sonunda, iki saatin bitiminde `ulan bu da değildir herhalde` yaklaşımı ile field ismini değiştirmesi ile sorun çözüldü.

Bu sinsi komployu şiddetle kınıyoruz :))

Bira göbek yapmıyor!

sundance

Register.com'un haberine göre, bira göbek yapmıyor! Bira, şarap, süt ve portakal suyunun karşılaştırmaları sırasıyla % 41 - 77- 64 ve 42 oranlarında kalori içerdiklerini belirlenmiş.

Öte yandan, bira ile birlikte kebap yemenin, özellikle de döner kebabın (aynen böyle yazıyor) ve körili sosların, kilo almaya yol açtığı ama öte yandan bunların da kelliği azalttığı ve Duracellvari bir performans artışına yol açtığı da belirtiliyor.
Yok abi ben bira içmiyorum artık, göbek yapıyor diyip ülkemizdeki IT sektörünün gelişmesinin önünü tıkayanlara önemle duyrulur ;)

Kablosuz Yaşam

butch